Nejsi naivní, ale většina lidí se řádí heslem z cizího krev neteče, a pod zámiňkou že by museli náhodou jít na P ČR, k soudu, svědčit, či by je potom pachatel poznal, jednoduše nezavolají ...
 Prostě se bojí.
  Prostě se bojí.Občas se někdo najde že zavolá, či dokonce přeš operačního telefonem navádí hlídku, že pachatele vidí z okna paneláku ... , je to ale jen málokdy¨.
Ta fólie je jen zdrží o pár vteřin ...
 Je ale fakt, že mnohem více je vloupání do aut bez fólií. Dokud budou za to tak směšně malé soudy, bude se to dělat stále.
 Je ale fakt, že mnohem více je vloupání do aut bez fólií. Dokud budou za to tak směšně malé soudy, bude se to dělat stále. A to od příštího roku jízda bez řidičáku už nebude tr. čin, tak ty hovada negramotný budou jezdit ještě ve větším počtu
 Ať jdou do piče, celý tyhle soudy, lidumilové, tvůrci zákonů
   Ať jdou do piče, celý tyhle soudy, lidumilové, tvůrci zákonů   Jenom to kazí a haťí práci policie, my to chytáme a oni to budou pouštět s napomenutím
  Jenom to kazí a haťí práci policie, my to chytáme a oni to budou pouštět s napomenutím   
 ( jenom za letošní půlrok se chytlo za volantem přes 13.000 neřidičů, příští rok až to bude jenom přestupek jich bude nesrovnatelně více a na ulici to bude jak v Iráku
 )
  )Sry za odbočení od původního tématu, sere mi to moc, nechal jsem se unést ..

Šéfa zajímá jen objasněnost a výsledku. Do pokut nikoho nehodí, stejně je skoro nikdo nedává. Doba je zlá a ještě pomáhat lidem od peněz, od toho tady policie není. Jen mi prosím netvrď opak
 Šéfa zajímá jen objasněnost a výsledku. Do pokut nikoho nehodí, stejně je skoro nikdo nedává. Doba je zlá a ještě pomáhat lidem od peněz, od toho tady policie není. Jen mi prosím netvrď opak   Dokud budeme národ lidumilů, budeme tak kde jsme. Já zastávám nulovou toleranci.
 Dokud budeme národ lidumilů, budeme tak kde jsme. Já zastávám nulovou toleranci. 

Dolámat jim kosti.
  Dolámat jim kosti.   kdybys chtel ty folie tak doporucuju tu firmu od Kamila.
 kdybys chtel ty folie tak doporucuju tu firmu od Kamila.