Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Nenechávejte v autě ani žvýkačku!!!
Dneska jsem přijel před barák a protože jsem měl v plánu znovu odjet, nechal jsem úplně u stropu vedle zpětného zrcátka antiradar.
Za půl hoďky (17.45 !) mi řve telefon. Vyletím z baráku a dopadl jsem viz níže.
Antiradar samo fuč. Byl jsem tam za dvacet vteřin, ale možná dobře, že jsem nikoho nechytl. Bych ho regulérně přizabil...
Za půl hoďky (17.45 !) mi řve telefon. Vyletím z baráku a dopadl jsem viz níže.
Antiradar samo fuč. Byl jsem tam za dvacet vteřin, ale možná dobře, že jsem nikoho nechytl. Bych ho regulérně přizabil...
- Přílohy
-
- Foto1429.jpg (49.46 KiB) Zobrazeno 10755 x
-
- Foto1431.jpg (49.26 KiB) Zobrazeno 10755 x
-
- Foto1432.jpg (49.19 KiB) Zobrazeno 10755 x
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
-
- Kontaktovat uživatele:
for Jurasis
Přesně tohle říkám roky svým přátelům, příbuzným .. tad., v autě se nic nemá nechávat a to ani na pár vteřin .,...
Viděl jsem skutečně stovky vloupaček, vím o čem mluvím
A to jsem se jen na tu tvojí fotku na vteřinku podíval a vidím, že naprosto stejně se vloupávají do aut i na Kladně, neb vidím prohlou vodící lištu na levé straně, zhruba uprostřed. To udělají šroubovákem, potom stačí do skla jen trochu řáchnout a to se s minimálním zvukovým efektem se vysype
Jak já říkám popravit a vyvrhnout
Přesně tohle říkám roky svým přátelům, příbuzným .. tad., v autě se nic nemá nechávat a to ani na pár vteřin .,...

A to jsem se jen na tu tvojí fotku na vteřinku podíval a vidím, že naprosto stejně se vloupávají do aut i na Kladně, neb vidím prohlou vodící lištu na levé straně, zhruba uprostřed. To udělají šroubovákem, potom stačí do skla jen trochu řáchnout a to se s minimálním zvukovým efektem se vysype

-
- Kontaktovat uživatele:
Koukám že antiradary jsou v kurzu, kamošovi se ztratil stejným způsobem asi před měsícem. Kolegovi z práce dokonce někdo takhle sebral asi 50.-kč které nechal ve formě desetikorun v takovým tom držáku na drobný co bejvá v některých autech.
Já teď mám nervy jak piča, neboť nemám garáž a u nás na ulici zrovna kopou plochu pro nové parkoviště. Je to tu samej kluk opálenej, tak čekám kdy něco podobnýho potká mě.
Já teď mám nervy jak piča, neboť nemám garáž a u nás na ulici zrovna kopou plochu pro nové parkoviště. Je to tu samej kluk opálenej, tak čekám kdy něco podobnýho potká mě.
patriot píše:for Jurasis
Přesně tohle říkám roky svým přátelům, příbuzným .. tad., v autě se nic nemá nechávat a to ani na pár vteřin .,...Viděl jsem skutečně stovky vloupaček, vím o čem mluvím
![]()
A to jsem se jen na tu tvojí fotku na vteřinku podíval a vidím, že naprosto stejně se vloupávají do aut i na Kladně, neb vidím prohlou vodící lištu na levé straně, zhruba uprostřed. To udělají šroubovákem, potom stačí do skla jen trochu řáchnout a to se s minimálním zvukovým efektem se vysype![]()
Možná bych na Tvém místě ten "návod" jak bezhlučně vysypat okno raději smazal

Tak to je fakt děs! Já osobně nenechávám v autě ani prázdnou igelitku. Ono to ani za to rozbité okno a poničené dveře nestojí.
Oni ty antiradary nejsou levná záležitost. Pro takovýdle zmrdy je to zajímavější, než mobil nebo rádio. Volal jsi cajty? Dneska jsou kamery na každém wokapu, ani o tom nevíme.
Kdyžtak dej vědět, kde přesně to bylo. Mám kluka, co dělá v tědlech systémech a má možnost nahlédnout defakto kamkoliv kdykoliv. Pokud víš přesnej čas, jako, že víš, tak by to neměl být problém. Nezaparkoval-li jsi nějak mimo dosah kamerového systému.
Třeba souseda poznáš.

Oni ty antiradary nejsou levná záležitost. Pro takovýdle zmrdy je to zajímavější, než mobil nebo rádio. Volal jsi cajty? Dneska jsou kamery na každém wokapu, ani o tom nevíme.
Kdyžtak dej vědět, kde přesně to bylo. Mám kluka, co dělá v tědlech systémech a má možnost nahlédnout defakto kamkoliv kdykoliv. Pokud víš přesnej čas, jako, že víš, tak by to neměl být problém. Nezaparkoval-li jsi nějak mimo dosah kamerového systému.
Třeba souseda poznáš.

Operační to měl do dvaceti minut i s popisem. Byli dva, max. 20 let.
Samo bez řešení, to nemá smysl. Ale pokud je to rychle, může to rozhodit po hlídkách v okolí, kór, když něco šlohli (kvůli identifikaci)...
Kua, nic v autě nenechávám, jednou to poruším a jeb...
A to jsem nechtěl prudit s fóliema, že prej origo...
Nas*at. Čím dřív budou na autě tím líp...
Samo bez řešení, to nemá smysl. Ale pokud je to rychle, může to rozhodit po hlídkách v okolí, kór, když něco šlohli (kvůli identifikaci)...
Kua, nic v autě nenechávám, jednou to poruším a jeb...

A to jsem nechtěl prudit s fóliema, že prej origo...
Nas*at. Čím dřív budou na autě tím líp...
.
.
.