Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Ukradená zrcátka - budu sekat ruce

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Zpráva
Autor
jj
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od jj »

jurasis píše:Tak jsem v tom taky. Dneska přijdu a samozatmívací v hajzlu. Zmrd šel na jisto, kabely odstříhaný kleštěma. Ani nepomohlo, že bylo přiklopený. A levý (který mám normální asfér) tam zůstalo... Kua, někoho u toho chytit, tak nevím. Asi bych to měl na dlouho...
Mám pocit, že dám otřes čidla i do zrcátek... :roll:

Cítím s tebou. Ta bezmoc mě taky děsně pěnila krev.

Neoriginal seženeš v AutoKelly nebo Elit. cca 1100,- za jedno. Original 2570,- za jedno.

Já naštěstí neměl ucvakané dráty, takže jsem jen koupil, a zapojil. :-(

Můžeš mi napsat do SZ z jaké Prahy jsi?
jurasis

#22 Příspěvek od jurasis »

Praha 5, to se o mně ví. Celkem klidná ulice... Byla...
Nejhorší je, že si myslím, že tito zmrdi se vydávají po městě na pas blind. Je jedno, kde to auto stojí, prostě nesmí být zrovna v cestě... Navíc, samostmívací je jen origo a poslední info z Autecu 5k jen sklo... :roll:
Mimochodem, zaklopený zrcátko = skoro jistě tohle nejdražší...
Dávám obyčejný asfér (i když taky litr a půl) a seru...
Dneska mě napadlo super zabezpečení. Jen to dotáhnout...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
KAMIL740

#23 Příspěvek od KAMIL740 »

skla prodavaj na ebay kolem 2,500 kc taky me to ceka :? :?
jj
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od jj »

jurasis píše:Praha 5, to se o mně ví. Celkem klidná ulice... Byla...
Nejhorší je, že si myslím, že tito zmrdi se vydávají po městě na pas blind. Je jedno, kde to auto stojí, prostě nesmí být zrovna v cestě... Navíc, samostmívací je jen origo a poslední info z Autecu 5k jen sklo... :roll:
Mimochodem, zaklopený zrcátko = skoro jistě tohle nejdražší...
Dávám obyčejný asfér (i když taky litr a půl) a seru...
Dneska mě napadlo super zabezpečení. Jen to dotáhnout...

Jaký zabepečení?
woody

#25 Příspěvek od woody »

Kupoval jsem asferické zrcátka od tohohle prodejce z eBaye:

http://tinyurl.com/cee2xs

Byly za 1.500 Kč obě včetně shippingu, jenom doporučuju napsat mu při objednávce do poznámky, ať je pořádně zabalí, protože jedno přišlo rozmlácené, na druhou stranu jsem mu poslal fotku a obratem mi zadarmo přišlo náhradní...
KAMIL740

#26 Příspěvek od KAMIL740 »

sem myslel ale elektrochromy za 2500
jj
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od jj »

woody píše:Kupoval jsem asferické zrcátka od tohohle prodejce z eBaye:

http://tinyurl.com/cee2xs

Byly za 1.500 Kč obě včetně shippingu, jenom doporučuju napsat mu při objednávce do poznámky, ať je pořádně zabalí, protože jedno přišlo rozmlácené, na druhou stranu jsem mu poslal fotku a obratem mi zadarmo přišlo náhradní...

Dík, škoda že nemá vyhřívané.
Pekys

#28 Příspěvek od Pekys »

Taky už jsem si tím prošel, a koukám že se z toho stává slušnej "džob". Za rádia už dostanou hovno, případně nejdou vyndat a musej se dostat do auta, za zrcátko dostanou to samý a do pár vteřin jsou v trapu :( Když jsem projížděl kolem Palmovky, taky tam nedávno stála E39 bez zrcátek, já o ně taky přišel na Praze 9, taky elektrochromy :(

Ani netuším kde to může končit, pochybuju že někdo, kdo má bmw je takovej chudák, že by musel krást zrcátka.

Jinak doporučuju ebay, daj se tam sehnat docela slušně.

Asi si udělám havarijku s účastí min. 1000kč a budu to hlásit na pojištovnu, už mě to sere, jak mi nějaká smažka očesává auto.
jurasis

#29 Příspěvek od jurasis »

Budou se krást, dokud se budou zpátky kupovat jeté, jako všechno (kde je poptávka...). Myslím, že není nad to si koupit zpátky svoje... :roll:

Mimochodem, nové info: jen sklo stojí v AuTecu 8 500,- a motorky 3 500,- (když hajzl vylomí i ten kroužek, co to drží) 8O
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
kyo

#30 Příspěvek od kyo »

Taky jsem před pár dny přišel k autu a sklo pryč.. stálo mě 1000kč na vrakáči. Naštěstí nic jiného nezničil, ale já si myslím, že jestli celé zrcátko ( motorek ) nebo jen sklo je skoro jedno, na aukru a tak se celé zrcátko dá sehnat tak za 1500kč. Ono zrcátko i smotorkem bez skla, je tak nějak k ničemu. A ano, skla kradou, aby jsme si je pak museli kupovat zpátky. Nebýt poptávky kteoru tím zapříčiňují, nevykupovalo by se to.

Pokud by někdo měl jakýkoli tip, na koho se po nocích zaměřit a dělá tyhle zvěrstva, tak přijímám jakékoli informace, noci trávím tak že sedím furt v autě a jezdím sem a tam po Praze, takže bych si na tohle rád posvítil. Ono mě se moc nezdá, že krádeže těhle konkrétních věcí budou dělat fetky tý nejnižší kategorie, spíš to bude už trochu organizovaný a ten člověk o BMW něco málo bude muset vědět.

Teďka jen trnu, kdy zmizí zase, protože když tady byl jednou, tak o tomhle místě už ví..
NEMO
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od NEMO »

Tohle se mi taky stalo, ale ten ..... to nemohl sundat a tak aspoň sklo rozflákal a zrcátka zničil. Takže teď už nejsou ani vyhřívaný ani elektricky nastavitelný :cry: .
castro
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od castro »

jenom mě napadla taková věc, kdyby na ty zrcátka byl zapojen alarm nějakym kontaktem jako třeba otevřené dveře atp., tak máš varování ihned. S vypnutou sirénou a zaplym GSM alarmem máš šanci že stihneš spatřit toho kdo je krade. Pak už se jen za ním vydat a rozkopat mu prdel.
davcer

#33 Příspěvek od davcer »

Ja bych je namiste vykastroval, kdybych je u toho chytnul. za posledni dva roky: zrcatka- strosmajerak u kostela - kradez a ponicenimoturku, u letny v jedny ulicce - kradez jenom zrcatek, a nedavno pokus o kradez smichov - vysel jsem ven a nevedel ze je nekdo cese, a uz jsem jenom videl jak nekdo utika ulici pryc, a az u auta jsem zjistil ze u ridice je vycvaknuty ven a viselo jen na dratku....stesti ze to nestihnul
jinak vinohrady : listy na dverich, ledvina, sterace, a naposledy mi nekdo lohnul P mlhovku, tak jsem vyndal i tu druhou, nema cenu kupovat pro nekoho....... je to otresne jak se dneska krade, nebo jenom ja mam takovou smulu, nevim nevim

kazdopadne nespim a sedim u okna, a az si zase nekdo pro neco pujde, tak ho pekne nakopu a narvu mu tu levou mlhovku do p....e aby az poleze domu si mohl posvitit..
az bude nejakej zatah na zlodejicky, chci bejt u toho
bmw4ever
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od bmw4ever »

To je bohužel dneska běžnou součástí dne, já jsem nedávno decentně více nakopnul jednoho mladýho kluka u tesca v Letňanech po tom co jsem ho viděl jak se mi snaží ukrást ventilk z kol. V životě jsem si nic podobného tak nevychutnal. :lol: :mad:
Bohužel lidi takový jsou a budou :(
Na ně by platila jedině kardanka.
Odpovědět