Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Honda CRX II.generace ED9 UKRADENA!

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Kachna

#1 Příspěvek od Kachna »

Zdravim panove a damy,

minuly tyden nejaky ''dobrak'' ukradl auto memu kamaradovi. Zde je popis auta s kontaktem. Kdyby kdokoliv kdekoliv auto zahledl, byl bych vdecny za info :)

Dnes (12.března) ráno mi mezi 8:00-10:00 před domem v Horoměřicích(Praha západ) zmizela Honda CRX II.generace ED9, rv. 1991, motor D16Z5. RZ 8S5 3876, šedo stříbrná metalíza(na střeše se loupe lak a je to trošku tmavší), VIN: JHMED93700S309497, žádný tuning, jen 15" litá kola(dost odrbaný, na pravý straně po nehodě vrypy), pneu zančky Flamingo(tuším) a červeně nalakované třmeny brzd. Jinak specifický znamení: auto je bourané na pravou stranu, po celé délce je odřené, prasklé poziční světlo na pravé straně, naprasklé zadní světlo na pravé straně. levý přední blatník je lehce promáčklý(není tolik poznat). Uvnitř chybí radio, u řidiče je lehce prošoupaná bočnice u sedačky, nemá pravý výdech klimatizace(teda klimatizaci to samozřejmě nemá, jenom taková ta mřížka u spolujezdce) a nemá to zadní plato nad kufrem. Vážně nechápu komu to auto mohlo být k užitku, podvozek byl před renovací, motor žere litr/tisíc oleje. Netušil jsem že se mi budoucí investice rozhodne zrovna takhle... Pokud byste to někde zahlídli, tak mi dejte vědět na tel.605337270, případně na mail: spacekadam(zavinac)gmail.com Za jakékoliv informace budu vděčný.
Kachna

#2 Příspěvek od Kachna »

Foto auta
Přílohy
Honda.jpg
Honda.jpg (50.52 KiB) Zobrazeno 3069 x
Kachna

#3 Příspěvek od Kachna »

Nabourany bok
Přílohy
Honda 2.jpg
Honda 2.jpg (86 KiB) Zobrazeno 3065 x
Kachna

#4 Příspěvek od Kachna »

Tak auto je na svete:

Zde je story za timto pribehem:

Ahoj, tak jsem se akorát vrátil z policejní služebny. Už nemusíte žádné stříbrné Cero vyhlížet, stejně už ho na silnici nepotkáte. Auto bylo nalezeno nedaleko Kralup nad Vltavou. Předtím než dojelo zažilo "Kobru 11 po česku" kříženou s off-road rallye Dakar. Policie začala můj vůz pronásledovat a jelikož nereagovali na výzvu k zastavení, tak se strhla honička. Frajeři sjeli před Kralupama na lesní cestu. Po té cestě bych si dával bacha i na kole, oni tam jeli cca 40-60. Policista to tam znal tak se odvážil jet za nima(na oktávku to byl terén limitní, dovedete si představit jaký to bylo pro Cero). Po asi kilometru sjeli po neuvěřitelným úseku kam se ani policie neodvážila a buď jim to umřelo, nebo se rozhodli zdrhnout. Krom toho taky třikrát zaznělo "stůj nebo budu střílet". Každopádně frajeři nechali všechno být, nechali si tam i bundy, paklíče a kupu bordelu a kradených věcí a zdrhli. Psovod je sice nenašel, ale existuje na ně kompromitující videomateriál kde mají obličeje jak vyšitý. Jinak auto je dle mého skromného mínění na odpis, zítra to budu tahat tak uvidím. Podvozek musel vzít za své, výfuk je v háji stopro, vanu atd.nechci ani vidět. Interier: vypáčený zámek, uražená spínací skřínka(pánové byli elektrikáři takže startovali změtí drátů) potrhaný interier, zničená schránka u spolujezdce a spousta bordelu a nářadí na vykrádání všeho. Jinak pánové elektrikáři byli i přes tuning, takže si přidali radio, !nabarvili logo na volantu na červeno!, to samý s logem na motoru, přidali do motoru přímé sání se sportovním filtrem a (třešnička na dortu) nastříkali přední kapotu alá bílé plameny a nálepky hořících lebek. To bych od čtvrtka kdy to bylo ukradený fakt nestinul ani kdybych chtěl! Jinak Ti dva pánové jsou známí recidivisté z okolí Zákolan. Jeden z nich je prý Řek a oba už ukradli snad uplně všechno. Z toho také vyplývá, že auto půjde do věčných lovišť, budu z toho prodávat ty nepoškozené věci(skoro nové kotouče na brzdy, standart volant, možná sedačka u řidiče, nějaké to světlo...) Takže kdyby někdo chtěl...ale to už je offtopic, případně po SZ a hlavně se k tomu hnedtak nedostanu.

Chtěl bych poděkovat Policii České Republiky že kvůli mě riskovali zdraví a Oktávku(vážně mají můj obdiv, jen škoda že nestříleli) a zároveň bych chtěl popřát Těm dvoum hajzlům příjemný pobyt v base(pokud možno co nejdelší-i když bych preferoval kulku do čela-teď je ještě budu živit z daní).
Až budu mít po odtahu, tak Vám sem hodím foto z místa činu, fotečky tuningu atd. vážně to stojí za to a kdo neuviděl, neuvěří...
holli

#5 Příspěvek od holli »

Sám sem zvědav jak to bude vypadat, skoda crxa:x
Odpovědět