Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Jak na anonyma

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Zpráva
Autor
patriot
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od patriot »

jurasis píše:
patriot píše:
Slid píše:Nic proti patriotovi, ale už vážně mě začíná srát ...

Podívej, řeknu ti to asi takhle ... Pouze jsem tady citoval různé zákony, vyhlášky, interní nařízení .. atd, které ať se mi to (a nebo i tobě líbí/nelíbí), tak je musí Polici dodržovat a respektovat, nic víc :!:

Není to z mé hlavy, já si to nevymyslel, tak to tak prosím ber ... :wink:
A věř mi, že nemám nejmenší důvod Vám tady lhát a srát si do huby...

Možná než tady plkat na fóru by bylo lepší si postěžovat v poslanecké sněmovně, proč je tr. čin až od 5 tis škody, proč je málo policie v ulicích, proč se u přestupku nezjišťují tel. čísla, proč ..... :roll:

Za tohle patriot nemůže ...

Chápeš co jsem napsal ?? :roll: :roll: :roll:

Mám pocita, že bychom zase měli cinkat klíčema, když se v 89tým policii zrušit nepodařilo, tak snad teď... Stejně jsou k ničemu, když nemají žádnou oporu v zákoně... Aspoň ušetříme, během krize se to hodí, náměstci a jim podobní budou mít víc do kapes...

Souhlas, zrušit Policii, to je řešení ... Potom bude takhle sekce nejaktuálnější na klubu :lol:
Slid

#42 Příspěvek od Slid »

patriot píše:
Slid píše:Nic proti patriotovi, ale už vážně mě začíná srát ...

Podívej, řeknu ti to asi takhle ... Pouze jsem tady citoval různé zákony, vyhlášky, interní nařízení .. atd, které ať se mi to (a nebo i tobě líbí/nelíbí), tak je musí Polici dodržovat a respektovat, nic víc :!:

Není to z mé hlavy, já si to nevymyslel, tak to tak prosím ber ... :wink:
A věř mi, že nemám nejmenší důvod Vám tady lhát a srát si do huby...

Možná než tady plkat na fóru by bylo lepší si postěžovat v poslanecké sněmovně, proč je tr. čin až od 5 tis škody, proč je málo policie v ulicích, proč se u přestupku nezjišťují tel. čísla, proč ..... :roll:

Za tohle patriot nemůže ...

Chápeš co jsem napsal ?? :roll: :roll: :roll:

Si to tak pěkně vykousl, že to vypadá jako bych napsal, že mě sereš ty :lol:
Já chápu co tím myslíš, ale zase pochop, jaký má dojem obyč člověk, napsal jsem to zasebe jako laik, co prostě vidí jen výsledek.Jak slušný člověk má postupovat, když se mu něco děje, on chce problém vyřešit pomoct, tak jak máte na autech '' Pomáhat a chránit a ne, aby přišel na policii a tam se mu nějaký arogantní vocásek, pomalu vysmál proč ho otravuješ s tím to, když stejně to bude odloženo, ale tak to teda sepíšem no.
Napsal jsem to proto, protože kdekoliv čtu, že se něco někde stalo nebo někdo chtěl pomoct, vždy reakce policie je taková, že prostě nevyřeší nic.
Ty seš prostě policajt co tím žije, co chce něco vyřešit a dělá svoji práci poctivě, třeba by si dělal více, ale bohužel nelze.......
miloshm
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od miloshm »

patriot píše:Souhlas, zrušit Policii, to je řešení ... Potom bude takhle sekce nejaktuálnější na klubu :lol:

Neber si to prosím osobně, ale když bylo ukradeno moje auto, tak jsem byl velmi zklamán z "práce" uniformované policie. Kdyby uniformovaná policie nebyla, tak by to dopadlo úplně stejně. Rozlišuji mezi uniformovanou a neuniformovanou, protože na kriminálce se chovali úplně jinak - prostě nebe a dudy. Nebudu se opakovat, je to v mém tématu o ukradené e34 v Předklášteří.
nehpo

#44 Příspěvek od nehpo »

patriot píše:
Z čeho si usoudil, že obhajuji neobhajitelné ??? :roll: :roll:

tym som chcel naznacit ze nie si v lahkej situacii - proste dost ludi (vcetne mna) ma s pristupom policie neprijemne skusenosti - mozno to je preto ze podvedome ocakavame od policie nerealne veci...
ale aby som nebol len negativny - posledne 2 zastavenia uniformovanymi panmi boli prijemne (raz ma upozornili ze idem s parkovackami - cca 500 m od miesta kde som parkoval a zabudol som prepnut na stretavacky a raz mi dohovarali za jazdu s technicakom k inemu autu - vsetko bez pokuty a s celkom prijemnym pokecom)
proste ked od nich nic nepotrebujem tak su to OK typci :lol:
denide

#45 Příspěvek od denide »

Nechcem pridávať OT ale musím súhlasiť so Slidom. Patriot, je pochopiteľné, že sa snažíš vašu prácu vysvetliť laikom. Je čistá pravda, že vo vašich radách sa nájdu obetaví ľudia, ktorí sa za človeka postavia a robotu si robia najlepšie ako vedia. Ak si jeden z nich, klobúk dolu. 8) Ale pokiaľ má človek s políciou negatívne skúsenosti... väčšinou si vytvorí zodpovedajúci názor. Môj čestvý žážitok: hľadám poštu neďaleko Mendláku v Brne, zastaví poblíž vozidlo s nápisom "Pomáhat a chránit", jeden príslušník telefonuje, druhý píše niečo do mobilu, nakloním sa k autu, ospravedlním sa a spýtam sa na najbližšiu poštu, následne som legitimovaný, dotazovaný na činnosť v ČR a podobne. Po zodpovedaní ich otázok auto odchádza bez zodpovedaní otázky mojej. Na fakt, že som tŕňom v oku, pretože nevyzerám konvenčne (oholená hlava, hrubší krk) som si už zvykol, ale takéto reakcie... aby si ľudia o nich nemysleli svoje... :!:
patriot
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od patriot »

Pánové, tak jako je špatný tesař, zedník, automechanik, gynekolog, najde se i špatný policajt ..... Tyto lidi se ale snažíme eliminovat, né vždy propadne vstupními síty to pravé ořechové.

Jen bych netvrdil, že na kriminálce jsou lepší lidé, než v řadách uniformované policie. Kriminálka nedává pokuty na ulici, proto je ve Vašich očích ta lepší. Věř te mi, i já byl kdysi na kriminálce, není tam o co stát, vím co mluvím ...

Někdo má prostě s četníkem lepší zkušenosti, někdo horší .... Je to individuální, záleží na koho venku či na službně narazíš...

Mě prostě do běla rozpálí kec, "vzali mi auto, policie ho nenašla, jsou tam na hovno, na co si je platím" ... atd :twisted: :evil: Tak ať nám to jde dotyčný ukázat ! Může se předvést, když ho vemou .... Najít odc. auto, je velmi, velmi těžké. Sám jsem jich za ty roky pár vrátil, kolikrát člověk neslyší ani to blbé děkuji ty čůráku, že si mi několik měsíců hledal auto (ano, je to v popisu práce, taky jsem to mohl hodit k ledu, za 2 měs. napsat Usnesení o odložení a ty si jezdi mastnou tyčí)...

Je to vše o jednotlivci, proto nás prosím rozlišujte. Sorry, nechal jsem se trochu unést... :oops:
100RM

#47 Příspěvek od 100RM »

Patriot: asi dostanes novy topic, kde budes obhajovat policiu, pretoze popravde toto tvoje obhajovanie v kazdej teme kde sa spitne o policii ma uz zacina slusne stvat...
7er. True definition of luxury. Yours.
patriot
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od patriot »

100RM píše:Patriot: asi dostanes novy topic, kde budes obhajovat policiu, pretoze popravde toto tvoje obhajovanie v kazdej teme kde sa spitne o policii ma uz zacina slusne stvat...

Není třeba samostatného topicu .... Znovu opakuji, že jsem jen nastínil součastnou situci, uvedl jak to chodí.. atd, nic víc. Nikoho neobhajuji, sám dobře vím že je třeba dost věcí zlepšit.

Jen prostě nemám klapky na očích a zaslepeně netvrdím, že je v še u P ČR špatné, jako někdo ... Někdo tady dostanu pokutu za plnou čáru, za propadlou STK, někomu nenajdou benga jeho auto .. a už je vše špatně .... Tak jestli se s tímto ztotožňuješ, měním na tebe názor, sry !

A jestli tě to zajímá, štve mě tady spostu věcí, stejně jako ty s tím neudělám nic ...
(sorry, ty máš tu "moc" vyřknout poslední slovo - přesunutí do koše - taky řešení ) :!:
jurasis

#49 Příspěvek od jurasis »

100RM píše:Patriot: asi dostanes novy topic, kde budes obhajovat policiu, pretoze popravde toto tvoje obhajovanie v kazdej teme kde sa spitne o policii ma uz zacina slusne stvat...

No nevím, Tome, myslím, že Patriot je za toto OT stejně vinen, jako všichni ti, co tady (a v jiných tématech) k tématu policie přispějí (v dobrém i špatném). A většinou začne někdo jiný... Mám pocit, že ho jde jen víc vidět, protože je na tu obhajobu vesměs sám... :wink:
Myslím, že je to diskuze jako každá jiná, někdo má zkušenost takovou, jiný makovou. Ale voláme tady po kvalitních diskuzích a mám pocit, že tady peskuješ jediného odborníka (toho, co ví a vidí víc, než většina ostatních)... :wink:
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Tashiro

#50 Příspěvek od Tashiro »

illa-illa píše:Ahoj.. pokud to je z netu, tak tezko rict co s tim, ale pres operatora by melo jit zablokovat, jak prichozi volani, tak prichozi SMS z urciteho cisla ... pokud to je z netu, tak SMS brany maji taky sva cisla (př. 999) .

Takze rada zni: zkus se poradit u operatora ...

:wink:

Zablokovat jde jen všechny SMS... stejně tak volání

To illa: jedině podat trestní oznámení... nic jiného není. Ale ruku na srdce... asi to není člověk, co jen tak otevřel telefoní seznam a ukázal prstem na číslo... nějaký důvod to asi má ne?

Nicméně, pokud má napsaný skript na netu a ten každou hodinu odesílá SMS, tak ho to asi nepřejde :-)

říkám, jedině podat trestní oznámení.
Tashiro

#51 Příspěvek od Tashiro »

fornax píše:nevolá jenom prudí smskami

No myslím, že by to šlo řešit na nějakém lepším přístroji třeba s Windows Mobile. Tam lze jistě upravit cokoli. Ale to je už hodně odborné.
100RM

#52 Příspěvek od 100RM »

jurasis píše:

No nevím, Tome, myslím, že Patriot je za toto OT stejně vinen, jako všichni ti, co tady (a v jiných tématech) k tématu policie přispějí (v dobrém i špatném). A většinou začne někdo jiný... Mám pocit, že ho jde jen víc vidět, protože je na tu obhajobu vesměs sám... :wink:
Myslím, že je to diskuze jako každá jiná, někdo má zkušenost takovou, jiný makovou. Ale voláme tady po kvalitních diskuzích a mám pocit, že tady peskuješ jediného odborníka (toho, co ví a vidí víc, než většina ostatních)... :wink:

Ja ho neobvinujem, samozrejme ze je to tazka pozice - jeden proti vsem. Ale vsade kde sa objavi nieco o policii je hned jeho obhajoba, a popravde uz sa docela opakuje ... Tot vse co som chcel k tomu povedat.
7er. True definition of luxury. Yours.
patriot
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od patriot »

100RM píše:
Ja ho neobvinujem, samozrejme ze je to tazka pozice - jeden proti vsem. Ale vsade kde sa objavi nieco o policii je hned jeho obhajoba, a popravde uz sa docela opakuje ... Tot vse co som chcel k tomu povedat.

Ať to nějak ukončím i já ... :wink:

100RM, to ano, ale kdy já reaguji .... ??

- ty kundy mi včera dali pokutu za překročení rychlosti, plné čáry ...atd.
- ty hovada placeni z mojich daní mi nenašli auto, na co tady jsou, proč jsem to oznamoval, je to zbytečně, stejně se nenajde ...

A tak bych mohl pokračovat. Více už k tomu psát nebudu, myslím že jsem se vyjádřil už x krát :!:

Tak že to by bylo z mé strany tak nějak vše ... Pomalu jsem ale došel k názoru, že nemá cenu na toto reagovat, já si o dotyčnym co nadává myslím své a nechci tady rozpoutávat zcela zbytečné debaty na téma špatná Policie, patriot vs nespokojení občané, to opravde ne .... :?
iSlavek

#54 Příspěvek od iSlavek »

surfis píše:Jo ještě jsem si vzpoměl, že existovala aplikace do founu jménem Blacklist. Tam si zadal tel. čísla, který nechceš, aby ti volali. Docela to fungovalo...

je to i na sms,
ale nevíte někdo čistě náhodou o něčem podobným , ale ne na telefon se symbianem,jedná se mě o Nokii 6300,neustále na tenhle telefon chodí sms z netu a docela už to jednoho člena rodiny štve. Takže kdyby někdo věděl jak na to tak bych byl docela rád.:)
Odpovědět