Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Shell Mikulov - okrádání obsluhou

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Zpráva
Autor
tds

#21 Příspěvek od tds »

:lol: :lol: všechny znám! kolik bylo té bábě? tak kolem 40?hele, ale to se mi nezdá, přece ti to co si koupíš namarkuje a pak platíš všechno podle údaje na displayi ne?stejně jako v obchodě a pokud nedávaš pozor tak tvoje -. nebo se pletu?
brta
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od brta »

Hele, moje mínus že nedávám pozor možná je, když přijdu potom o prachy, ale to nemění nic na tom, že je to zlodějka. Říct o tom něco jako "můžeš si za to sám" je v takovém případě asi trošku mimo mísu! Tento výraz, zlodějka, se nebojím použít, protože jak jsem napsal, udělala to minulý rok vždy!, když jsem na ni narazil, celkem pětkrát, vždy podle naprosto stejného scénáře, a to náhoda není! Pokud to člověk nečeká, tak není zas tak těžké si něčeho nevšimnout a ona tě nešlehne rovnou o kilo, to by si všiml hned každý, že.... A právě proto, že už jsem si opakovaně dával pozor, jsem ji na to vždy upozornil, až nakonec i před nastoupenou frontou vše otevřeně řekl. Zažil jsi někdy třeba měniče? Jak přijdou rozměnit velkou bankovku a chtějí tě obrat? Já dvakrát a řeknu ti, je to fičák a člověk musí hodně zbystřit, aby nenarazil!
Té sprosté máně je řekl bych do čtyřiceti, blondýna (zřejmě ne od přirození). Já jsem tam jinou nikdy neviděl (ale nejsem tam denně), krom ní jsem tam narazil párkrát na takového vyššího neštíhlého typa také tak +/- kolem 35. Ten mě ani jednou neošulil (nebo jsem si nedával dost bacha) :?
tds

#23 Příspěvek od tds »

jj,nechtěl jsem říct že to není pravda nebo se kohokoli zastávat,jo asi vím o koho se jedná,ale neznám ji osobně.teda ale to bych do ní neřekl.každopádně o tom můžeš informovat majitele je to p.Marcinčák,a ten už s nima zatočí je to takovej ´´kliďas´´ :wink:
brta
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od brta »

Ještě jsem se k tomu nedostal, ale tu informaci mu určitě dám, jak s ní pak naloží je už na něm.... :)
marcocz78

#25 Příspěvek od marcocz78 »

Zdarec,párkrát jsem tama projel,protože jsem jezdil do ITALIE 8 roků,a pokaždé se mi to tam nezdálo,tak jsem pak změnil trasu a jezdil jsem přes Hatě (Znojmo),a vyměnil jsem to za AGIP.a byl jsem spokojen. :roll:
qeuin Člen Klubu
Člen Klubu

#26 Příspěvek od qeuin Člen Klubu »

Takle mě jednou u jiný pumpy dobře pobavili, když mi i dala účet, kde byli cigára a ještě něco, když jsem ani jedno z toho nekupoval :?
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Hitman »

Holly píše:A myslíte že když vlezu na čerpací stanici, položím pistoli na pult a řeknu že chci platit a ať se neopovažuje mě natáhnout, že sem porušil nějakej zákon??? 8)

jj uz by jsi si zahraval s paragrafem o vydirani myslim:-D ale staci ji mit za pasem "jakobyskryte" a to taky funguje :)
brta
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od brta »

Sám si do topicu napíšu OT.... :D Ale týká se to trošku toho, o čem tady brousíte..... Kalibr toho Deserta, co Hitman prodává, 50.AE, tak AE= action expres. Odjakživa jsem se tím bavil, myslím, že je to dost trefný označení takovýho kalibru :lol:
Odpovědět