Hele, moje mínus že nedávám pozor možná je, když přijdu potom o prachy, ale to nemění nic na tom, že je to zlodějka. Říct o tom něco jako "můžeš si za to sám" je v takovém případě asi trošku mimo mísu! Tento výraz, zlodějka, se nebojím použít, protože jak jsem napsal, udělala to minulý rok vždy!, když jsem na ni narazil, celkem pětkrát, vždy podle naprosto stejného scénáře, a to náhoda není! Pokud to člověk nečeká, tak není zas tak těžké si něčeho nevšimnout a ona tě nešlehne rovnou o kilo, to by si všiml hned každý, že.... A právě proto, že už jsem si opakovaně dával pozor, jsem ji na to vždy upozornil, až nakonec i před nastoupenou frontou vše otevřeně řekl. Zažil jsi někdy třeba měniče? Jak přijdou rozměnit velkou bankovku a chtějí tě obrat? Já dvakrát a řeknu ti, je to fičák a člověk musí hodně zbystřit, aby nenarazil!
Té sprosté máně je řekl bych do čtyřiceti, blondýna (zřejmě ne od přirození). Já jsem tam jinou nikdy neviděl (ale nejsem tam denně), krom ní jsem tam narazil párkrát na takového vyššího neštíhlého typa také tak +/- kolem 35. Ten mě ani jednou neošulil (nebo jsem si nedával dost bacha)