Paní nedá doklad o zaplacení, na požádání dá jen k tankování a do třetice na požádání vydá úplný doklad, na kterém jsou třeba dvě položky od předchozího nakupujícího, takže po námitce se omluví za omyl a je to. Jenže když se mi to stane naprosto pokaždé a opakovaně, tak to zcela jistě není náhoda, ale těžký hnus!
 I když jde jen o menší částky, tak to je něco, co se mi zdá velice nehorázné, od posledně už mi to těžce leží v žaludku a nemůžu se srovnat s nutkáním to nějak řešit. Má cenu to napsat třeba někam "výš" na Shell, bude je to zajímat? Asi nemá smysl to psát na PČR....? To je dotaz mimochodem, hlavně jsem o tom chtěl napsat Vám.
 I když jde jen o menší částky, tak to je něco, co se mi zdá velice nehorázné, od posledně už mi to těžce leží v žaludku a nemůžu se srovnat s nutkáním to nějak řešit. Má cenu to napsat třeba někam "výš" na Shell, bude je to zajímat? Asi nemá smysl to psát na PČR....? To je dotaz mimochodem, hlavně jsem o tom chtěl napsat Vám. Takže pozor, uwaga, achtung, attenzione......!!

Staci napsat majiteli benzinky (na 99,9% je to franchise) a on uz si to poresi po svem.
   Staci napsat majiteli benzinky (na 99,9% je to franchise) a on uz si to poresi po svem. 

trosku sem je sledoval a pak asi po mesici to zkusily i na me  a na kamose taky ale tomu sem to dopredu rekl ono kdyz tankujes nejaka kava piti a tak tak to zkousi kdyz koupis 1 vec za 39 tak asi nic ale vetsi castka tak uz je problem je fakt ze to bylo loni treba uz je vyhodil
  trosku sem je sledoval a pak asi po mesici to zkusily i na me  a na kamose taky ale tomu sem to dopredu rekl ono kdyz tankujes nejaka kava piti a tak tak to zkousi kdyz koupis 1 vec za 39 tak asi nic ale vetsi castka tak uz je problem je fakt ze to bylo loni treba uz je vyhodil