Nevím jestlis to nezkoušel, ale ještě je v Holubicích EUROVRAKOVIŠTĚ. Tam bych se taky zkusil zajet pozeptat, je to velký jako kráva...
Jinak velká škoda:(
Vrakoviště v okolí jsem objel a byl jsem i tam, co píšeš. Bohužel nic. Na všech vrakovištích jsem zanechal lísteček s popisem auta a kontaktem na sebe. Příliš od toho ale neočekávám. Myslím, že se jen někdo chtěl zadarmo povozit.
Ještě taková věc - je strašně zajímavý, že se auto ztratilo tejden po změně bydliště a změně RZ. Předtím na stejným místě parkovalo přes noc několikrát do měsíce asi 3/4 roku. Že by to byla jen náhoda???
čau, dneska ráno mi taky ukradli E34ku (Brno), tak sem se tě chtěl zeptat kdes to nechal servisovat nebo tak, jestli bysme na něco nepřišli... Cokoliv tě napadne. Díky
Tak jsem dneska ráno projezdil skoro celou Kuřim a nic Viděl jsem dvě e34, ale ani jedna nebyla ta moje. Někteří lidi na mě divně koukali a možná si říkali, že ten maník na motocyklu si asi vyhlíží, co by ukradl...
Tak co???? Našla se nějaká stopa???? Ve mě trne hrůza, když ještě vím, jaký to je, když ukradnou auto.. Jediný, co bych těm zlodějům udělal, je chytit je a zabít...
Zdá se, že zmizela beze stop Řešil jsem jestli prodat převodovku, kterou jsem si koupil na výměnu, ale než jsem to stačil vyměnit, tak už nebylo auto. Když si převodovku nechám, tak budu mít převodovku bez auta a když ji prodám, tak se auto určitě najde. A proto jsem se rozhodl - prodám!
Prodej určtě!! já sem nabídl svoje zbylý věci z auta a šup, auto bylo na světě:wink: JInak ti moc držím palce a otáčím se za každou tmavou pětkou... Vím jaký to je, držím palce chlape!!!! Ona se možná taky najde za nějakej měsíc dva tři, pokud zůstane někde zaparkovaný tak bude trvat dloouho než si v tomhle státě někdo všimne že to auto s SPZ 5B6 8320 asi nepatří do Pardubic nebo tak. Fakt ti držím palce!! Jo a pokud chceš zvloit stejnou taktiku jako já a projezdit Brno ulici po ulici tak ti napíšu seznam kam nemusíš, když sem hledal svou tak sem stavěl i u každé černé, resp. tmavé...
Díky za podporu. Třeba si někdo všimne, že auto na stejným místě stojí už podezřele dlouho. Seznam ulic posílat nemusíš, auto tam mezitím mohl zlodějíček klidně přeparkovat.
Včera v noci se auto našlo v Popůvkách s jinejma značkama a bez křídla. Je v docela dezolátním stavu. Blížší informace až později po důkladným ohledání.
PS: PČR auto pochopitelně nenašla, jen dojeli na oznámení, že tam už 2 dny stojí nějaký auto.
Tak jsme to dneska s Bratrem dotáhli na laně... Auto očividně používali stavební dělníci jako pracovní vozidlo (prach z brusné pasty na sdk, barva...). Jinak auto obouchané, vevnitř špinavý jak prase, ale hlavně na zrcátku pověšenej růženec... SPZ na autě byli z jiný čórky.... a vzadu ještě jedny záložní.... Hnus velebnosti...jdu blejt..........Křídlo urvaný..zprasenej zámek kufru...atd.........Asi si koupím střelnou zbraň a v kufru budu vozit baseballovou pálku....mrdat kurvy...........
BMWPower píše:Měli by jim rovnou sekat ruce...teda pokud je chytí.
To auto PČR nenašla ani omylem. A chytí leda hovno....A když chytí, tak pustí. Neudělali pro to vůbec nic...vlastně to zaevidovali...A z jejich přístupu při nalezení auta jsem jsem se utvrdil v názoru, že jsou to .................. co nic nedělají, a když teda musí zvednout prdel z kanclu ze židle, tak je to neuvěřitelně obtěžuje............
A teď se za to do mě klidně pusťte....ALE JE TO TAK!!!!!!!!!!!!!!!!KUWA
BMWPower píše:Měli by jim rovnou sekat ruce...teda pokud je chytí.
To auto PČR nenašla ani omylem. A chytí leda hovno....A když chytí, tak pustí. Neudělali pro to vůbec nic...vlastně to zaevidovali...A z jejich přístupu při nalezení auta jsem jsem se utvrdil v názoru, že jsou to .................. co nic nedělají, a když teda musí zvednout prdel z kanclu ze židle, tak je to neuvěřitelně obtěžuje............ A teď se za to do mě klidně pusťte....ALE JE TO TAK!!!!!!!!!!!!!!!!KUWA
Teda, to je zly, ale asi lepsi jak nic.. snad treba aspon na dily nebo za to nekdo neco da. Snad alespon stavajici vozidlo dohani ztracenou radost jako u me..