Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Ukradli mi ISO Kolín :-(

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Killca

#121 Příspěvek od Killca »

no hod to sem no, ale ten interier me zajima, nevim co by jim na nem vadilo tak ze by ho museli znicit, ze by s nim nemohli normalne fungovat a jezdit
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
ISCOUPE
Kontaktovat uživatele:

#122 Příspěvek od ISCOUPE »

tak třeba nechápu proč mi vyměnily sedačku... řidičovu, je rozervaná jako svině, přidali mi tam loketku, chybý tapec ve dveřích a pod volantem, z nekuřáckýho auta udělali kuřácký, tvz. popelník a zapalovač,středovej tunel jinej. a další píčovinky, všude samolepky, nalakovaný brzdy, jiný kola, nalakovanej motor , kupodivu vinko kasle je stejný, jiný světla. sahara mi zmizela atd atd. nechápu.. všude bordel špína že bych se posr.... je to fakt nechutný potřebuju komlet novej interier jinak v tom jezdit nebudu po nějakejch fetácích. no hnus velebnosti .
ISCOUPE
Kontaktovat uživatele:

#123 Příspěvek od ISCOUPE »

Kluci s těma fotkama je problém prostě mi to nejde vložit.. je tu někdo ochotnej když mu ty fotky pošlu třeba pres icq.. aby je sem vložil nebo někam kde si jebudou moci všichni prohlédnout??
Slid

#124 Příspěvek od Slid »

no problem moje icq 205238530
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#125 Příspěvek od Leveler »

Klidně mě je hod na mail a já ti to sem hodím.
leveler@centrum.cz
Killca

#126 Příspěvek od Killca »

tak ale sup
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Slid

#127 Příspěvek od Slid »

bohužel na icq jsem ho ještě nepotkal, tak kdy budeme oba online čili foto nemám :?
ISCOUPE
Kontaktovat uživatele:

#128 Příspěvek od ISCOUPE »

Tak snad už se to vloží...

Jinak co bych k tomu dodal ... je to focený hned po tom co jsem ho přivez... tak jak mi ho vrátily...
Přílohy
BMW 10.JPG
BMW 10.JPG (78.64 KiB) Zobrazeno 1894 x
BMW 9.JPG
BMW 9.JPG (57.84 KiB) Zobrazeno 1894 x
BMW 8.JPG
BMW 8.JPG (82.81 KiB) Zobrazeno 1894 x
BMW 7.JPG
BMW 7.JPG (77.87 KiB) Zobrazeno 1894 x
na kole je vidět prustřel.
na kole je vidět prustřel.
BMW 6.JPG (55.06 KiB) Zobrazeno 1894 x
BMW 5.JPG
BMW 5.JPG (60.16 KiB) Zobrazeno 1894 x
BMW 4.JPG
BMW 4.JPG (52.1 KiB) Zobrazeno 1894 x
BMW 3.JPG
BMW 3.JPG (88.38 KiB) Zobrazeno 1894 x
BMW 2.JPG
BMW 2.JPG (84.76 KiB) Zobrazeno 1894 x
takhle mi ho vrátily
takhle mi ho vrátily
BMW 1.JPG (93.35 KiB) Zobrazeno 1894 x
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#129 Příspěvek od Pazdi »

:roll: zmrdi
pohy
Kontaktovat uživatele:

#130 Příspěvek od pohy »

na místě popravit takové hajzli, kurna jak někdo může něco takového udělat s takovím nádherným autem :( budeš to opravovat?, to bude drahý.
pohy
Kontaktovat uživatele:

#131 Příspěvek od pohy »

ale koukam že tam máš nějaké jiné kola
pohy
Kontaktovat uživatele:

#132 Příspěvek od pohy »

ale víte co je docela paradox? policajti to auto honěj aby toho člověka chytly a vrátily vám váš majetek ale předtim vám ten majetek absolutně zdevastujou. zajímavé, to už je pomalu lepší si to auto najít sám s pomocí kámošů a známích s tim že toho člověka prostě z toho auta někde vytáhnete , než to dát polišům kteří vám to auto rozstřílej a nakonec to většinou skončí někde v pangejtu :?
Crazy
Kontaktovat uživatele:

#133 Příspěvek od Crazy »

Ty krawo... :evil: zmrda pochcat a zapalit :twisted:

Bude oprava? Videl bych to na nakup jineho :roll:

Zmrdi...
pohy
Kontaktovat uživatele:

#134 Příspěvek od pohy »

Crazy píše:Ty krawo... :evil: zmrda pochcat a zapalit :twisted:

Bude oprava? Videl bych to na nakup jineho :roll:

Zmrdi...

taky si říkam že oprava by byla mega drahá, ikdyž esi by neměl nic se řízením tak by to šlo opravit, z fotek toho moc nevyčtu ale řekl bych tak za 15 000,- MAX 20 000,- pokud tam není chycené třeba rameno nebo podobně.
ISCOUPE
Kontaktovat uživatele:

#135 Příspěvek od ISCOUPE »

opravit bych ho chtěl miluju to auto.. zatim sem to neviděl zespoda tak nevím.. ale co je v prdeli to vím zcela přesně, abyauto jezdilo i když bude potlučený , jsou nutné tyto opravy : komplet nové zámky, nová spínací skřínka, nové dveře i se stahovačkou, plynový lanko, opravit kola, zatím mě nic nenapadá, ale řekně te mi kdo by chtěl jezdit v takhle zničeným autě??? mám odpor si jen sednbou za volant když vim co v tom jezdilo za prasata... a další problém je že bohužel moje životní situace je taková, že jsem přišel o zaměstnání .. a prosatě nemám peníze ..a splácím úvěr.... je to v prdeli ... chci ho opravit ale bude to stát moc penez.. těšil sem se jak budu jezdit po srazech ..a ty prasata.. to takhle zkurvěj... :cry: :cry:
Slid

#136 Příspěvek od Slid »

tak to je hrůza :cry: prostě zmrdi, bych je taky tak zmaloval jak to auto :evil:
pohy
Kontaktovat uživatele:

#137 Příspěvek od pohy »

ISCOUPE píše:opravit bych ho chtěl miluju to auto.. zatim sem to neviděl zespoda tak nevím.. ale co je v prdeli to vím zcela přesně, abyauto jezdilo i když bude potlučený , jsou nutné tyto opravy : komplet nové zámky, nová spínací skřínka, nové dveře i se stahovačkou, plynový lanko, opravit kola, zatím mě nic nenapadá, ale řekně te mi kdo by chtěl jezdit v takhle zničeným autě??? mám odpor si jen sednbou za volant když vim co v tom jezdilo za prasata... a další problém je že bohužel moje životní situace je taková, že jsem přišel o zaměstnání .. a prosatě nemám peníze ..a splácím úvěr.... je to v prdeli ... chci ho opravit ale bude to stát moc penez.. těšil sem se jak budu jezdit po srazech ..a ty prasata.. to takhle zkurvěj... :cry: :cry:

jakto že jsi přišel o práci? co se stalo?neměl si to auto pojištěný? to je škoda, fakt nechápu jak může bejtt někdo tak oprsklej že něco šlohne, já nevim ale je to prostě hnus brát si neco co mu nepatří i kdyby to bylo jenom podělaný lízátko, natož teprve auto
ISCOUPE
Kontaktovat uživatele:

#138 Příspěvek od ISCOUPE »

pohy píše:
ISCOUPE píše:opravit bych ho chtěl miluju to auto.. zatim sem to neviděl zespoda tak nevím.. ale co je v prdeli to vím zcela přesně, abyauto jezdilo i když bude potlučený , jsou nutné tyto opravy : komplet nové zámky, nová spínací skřínka, nové dveře i se stahovačkou, plynový lanko, opravit kola, zatím mě nic nenapadá, ale řekně te mi kdo by chtěl jezdit v takhle zničeným autě??? mám odpor si jen sednbou za volant když vim co v tom jezdilo za prasata... a další problém je že bohužel moje životní situace je taková, že jsem přišel o zaměstnání .. a prosatě nemám peníze ..a splácím úvěr.... je to v prdeli ... chci ho opravit ale bude to stát moc penez.. těšil sem se jak budu jezdit po srazech ..a ty prasata.. to takhle zkurvěj... :cry: :cry:

jakto že jsi přišel o práci? co se stalo?neměl si to auto pojištěný? to je škoda, fakt nechápu jak může bejtt někdo tak oprsklej že něco šlohne, já nevim ale je to prostě hnus brát si neco co mu nepatří i kdyby to bylo jenom podělaný lízátko, natož teprve auto

to máš tak když je šéf čůrák...auto sem pojištěný neměl... :-( ten den co ho lohli sem ho měl jít pojistit... už sem to nestihnul.. :-(
pohy
Kontaktovat uživatele:

#139 Příspěvek od pohy »

ISCOUPE píše:
pohy píše:

to máš tak když je šéf čůrák...auto sem pojištěný neměl... :-( ten den co ho lohli sem ho měl jít pojistit... už sem to nestihnul.. :-(

z jakýho důvodu ti dal padáka?
ISCOUPE
Kontaktovat uživatele:

#140 Příspěvek od ISCOUPE »

pohy píše:
ISCOUPE píše:
pohy píše:[quote="ISCOUPE"]opravit bych ho chtěl miluju to auto.. zatim sem to neviděl zespoda tak nevím.. ale co je v prdeli to vím zcela přesně, abyauto jezdilo i když bude potlučený , jsou nutné tyto opravy : komplet nové zámky, nová spínací skřínka, nové dveře i se stahovačkou, plynový lanko, opravit kola, zatím mě nic nenapadá, ale řekně te mi kdo by chtěl jezdit v takhle zničeným autě??? mám odpor si jen sednbou za volant když vim co v tom jezdilo za prasata... a další problém je že bohužel moje životní situace je taková, že jsem přišel o zaměstnání .. a prosatě nemám peníze ..a splácím úvěr.... je to v prdeli ... chci ho opravit ale bude to stát moc penez.. těšil sem se jak budu jezdit po srazech ..a ty prasata.. to takhle zkurvěj... :cry: :cry:

z jakýho důvodu ti dal padáka?[/quote]

myslim že to neni podstatný a hlavně to nejde do tématu ..a le naboural sem mu služební auto neměl ho pojištený a já sem mu řek že mu to platit nebudu...
Odpovědět