Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Ukradli mi ISO Kolín :-(
-
- Kontaktovat uživatele:
tak třeba nechápu proč mi vyměnily sedačku... řidičovu, je rozervaná jako svině, přidali mi tam loketku, chybý tapec ve dveřích a pod volantem, z nekuřáckýho auta udělali kuřácký, tvz. popelník a zapalovač,středovej tunel jinej. a další píčovinky, všude samolepky, nalakovaný brzdy, jiný kola, nalakovanej motor , kupodivu vinko kasle je stejný, jiný světla. sahara mi zmizela atd atd. nechápu.. všude bordel špína že bych se posr.... je to fakt nechutný potřebuju komlet novej interier jinak v tom jezdit nebudu po nějakejch fetácích. no hnus velebnosti .
-
- Kontaktovat uživatele:
Klidně mě je hod na mail a já ti to sem hodím.
leveler@centrum.cz
leveler@centrum.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak snad už se to vloží...
Jinak co bych k tomu dodal ... je to focený hned po tom co jsem ho přivez... tak jak mi ho vrátily...
Jinak co bych k tomu dodal ... je to focený hned po tom co jsem ho přivez... tak jak mi ho vrátily...
- Přílohy
-
- BMW 10.JPG (78.64 KiB) Zobrazeno 1894 x
-
- BMW 9.JPG (57.84 KiB) Zobrazeno 1894 x
-
- BMW 8.JPG (82.81 KiB) Zobrazeno 1894 x
-
- BMW 7.JPG (77.87 KiB) Zobrazeno 1894 x
-
- na kole je vidět prustřel.
- BMW 6.JPG (55.06 KiB) Zobrazeno 1894 x
-
- BMW 5.JPG (60.16 KiB) Zobrazeno 1894 x
-
- BMW 4.JPG (52.1 KiB) Zobrazeno 1894 x
-
- BMW 3.JPG (88.38 KiB) Zobrazeno 1894 x
-
- BMW 2.JPG (84.76 KiB) Zobrazeno 1894 x
-
- takhle mi ho vrátily
- BMW 1.JPG (93.35 KiB) Zobrazeno 1894 x
-
- Kontaktovat uživatele:
ale víte co je docela paradox? policajti to auto honěj aby toho člověka chytly a vrátily vám váš majetek ale předtim vám ten majetek absolutně zdevastujou. zajímavé, to už je pomalu lepší si to auto najít sám s pomocí kámošů a známích s tim že toho člověka prostě z toho auta někde vytáhnete , než to dát polišům kteří vám to auto rozstřílej a nakonec to většinou skončí někde v pangejtu 

-
- Kontaktovat uživatele:
Crazy píše:Ty krawo...zmrda pochcat a zapalit
![]()
Bude oprava? Videl bych to na nakup jineho![]()
Zmrdi...
taky si říkam že oprava by byla mega drahá, ikdyž esi by neměl nic se řízením tak by to šlo opravit, z fotek toho moc nevyčtu ale řekl bych tak za 15 000,- MAX 20 000,- pokud tam není chycené třeba rameno nebo podobně.
-
- Kontaktovat uživatele:
opravit bych ho chtěl miluju to auto.. zatim sem to neviděl zespoda tak nevím.. ale co je v prdeli to vím zcela přesně, abyauto jezdilo i když bude potlučený , jsou nutné tyto opravy : komplet nové zámky, nová spínací skřínka, nové dveře i se stahovačkou, plynový lanko, opravit kola, zatím mě nic nenapadá, ale řekně te mi kdo by chtěl jezdit v takhle zničeným autě??? mám odpor si jen sednbou za volant když vim co v tom jezdilo za prasata... a další problém je že bohužel moje životní situace je taková, že jsem přišel o zaměstnání .. a prosatě nemám peníze ..a splácím úvěr.... je to v prdeli ... chci ho opravit ale bude to stát moc penez.. těšil sem se jak budu jezdit po srazech ..a ty prasata.. to takhle zkurvěj...

-
- Kontaktovat uživatele:
ISCOUPE píše:opravit bych ho chtěl miluju to auto.. zatim sem to neviděl zespoda tak nevím.. ale co je v prdeli to vím zcela přesně, abyauto jezdilo i když bude potlučený , jsou nutné tyto opravy : komplet nové zámky, nová spínací skřínka, nové dveře i se stahovačkou, plynový lanko, opravit kola, zatím mě nic nenapadá, ale řekně te mi kdo by chtěl jezdit v takhle zničeným autě??? mám odpor si jen sednbou za volant když vim co v tom jezdilo za prasata... a další problém je že bohužel moje životní situace je taková, že jsem přišel o zaměstnání .. a prosatě nemám peníze ..a splácím úvěr.... je to v prdeli ... chci ho opravit ale bude to stát moc penez.. těšil sem se jak budu jezdit po srazech ..a ty prasata.. to takhle zkurvěj...![]()
jakto že jsi přišel o práci? co se stalo?neměl si to auto pojištěný? to je škoda, fakt nechápu jak může bejtt někdo tak oprsklej že něco šlohne, já nevim ale je to prostě hnus brát si neco co mu nepatří i kdyby to bylo jenom podělaný lízátko, natož teprve auto
-
- Kontaktovat uživatele:
pohy píše:ISCOUPE píše:opravit bych ho chtěl miluju to auto.. zatim sem to neviděl zespoda tak nevím.. ale co je v prdeli to vím zcela přesně, abyauto jezdilo i když bude potlučený , jsou nutné tyto opravy : komplet nové zámky, nová spínací skřínka, nové dveře i se stahovačkou, plynový lanko, opravit kola, zatím mě nic nenapadá, ale řekně te mi kdo by chtěl jezdit v takhle zničeným autě??? mám odpor si jen sednbou za volant když vim co v tom jezdilo za prasata... a další problém je že bohužel moje životní situace je taková, že jsem přišel o zaměstnání .. a prosatě nemám peníze ..a splácím úvěr.... je to v prdeli ... chci ho opravit ale bude to stát moc penez.. těšil sem se jak budu jezdit po srazech ..a ty prasata.. to takhle zkurvěj...![]()
jakto že jsi přišel o práci? co se stalo?neměl si to auto pojištěný? to je škoda, fakt nechápu jak může bejtt někdo tak oprsklej že něco šlohne, já nevim ale je to prostě hnus brát si neco co mu nepatří i kdyby to bylo jenom podělaný lízátko, natož teprve auto
to máš tak když je šéf čůrák...auto sem pojištěný neměl...

-
- Kontaktovat uživatele:
ISCOUPE píše:pohy píše:ISCOUPE píše:opravit bych ho chtěl miluju to auto.. zatim sem to neviděl zespoda tak nevím.. ale co je v prdeli to vím zcela přesně, abyauto jezdilo i když bude potlučený , jsou nutné tyto opravy : komplet nové zámky, nová spínací skřínka, nové dveře i se stahovačkou, plynový lanko, opravit kola, zatím mě nic nenapadá, ale řekně te mi kdo by chtěl jezdit v takhle zničeným autě??? mám odpor si jen sednbou za volant když vim co v tom jezdilo za prasata... a další problém je že bohužel moje životní situace je taková, že jsem přišel o zaměstnání .. a prosatě nemám peníze ..a splácím úvěr.... je to v prdeli ... chci ho opravit ale bude to stát moc penez.. těšil sem se jak budu jezdit po srazech ..a ty prasata.. to takhle zkurvěj...![]()
to máš tak když je šéf čůrák...auto sem pojištěný neměl...ten den co ho lohli sem ho měl jít pojistit... už sem to nestihnul..
z jakýho důvodu ti dal padáka?
-
- Kontaktovat uživatele:
pohy píše:ISCOUPE píše:pohy píše:[quote="ISCOUPE"]opravit bych ho chtěl miluju to auto.. zatim sem to neviděl zespoda tak nevím.. ale co je v prdeli to vím zcela přesně, abyauto jezdilo i když bude potlučený , jsou nutné tyto opravy : komplet nové zámky, nová spínací skřínka, nové dveře i se stahovačkou, plynový lanko, opravit kola, zatím mě nic nenapadá, ale řekně te mi kdo by chtěl jezdit v takhle zničeným autě??? mám odpor si jen sednbou za volant když vim co v tom jezdilo za prasata... a další problém je že bohužel moje životní situace je taková, že jsem přišel o zaměstnání .. a prosatě nemám peníze ..a splácím úvěr.... je to v prdeli ... chci ho opravit ale bude to stát moc penez.. těšil sem se jak budu jezdit po srazech ..a ty prasata.. to takhle zkurvěj...![]()
to máš tak když je šéf čůrák...auto sem pojištěný neměl...ten den co ho lohli sem ho měl jít pojistit... už sem to nestihnul..
z jakýho důvodu ti dal padáka?[/quote]
myslim že to neni podstatný a hlavně to nejde do tématu ..a le naboural sem mu služební auto neměl ho pojištený a já sem mu řek že mu to platit nebudu...