Tak sem s pavlem psal a až budu mít prašule tak si to u něj koupim a budu moct spát opět spánkem klidným při vědomí že moje čtyřkolá kráska je v bezpečípohy píše:dobře, moc děkujiSlid píše:musíš mít v autě alarm, gsm pager reaguje na alarmpohy píše:takže todle doporučujete jo? a jak moc je to nákladný na pořízení?
koukám že máš icq napiš členoj Pavel528 má icq číslo 215864691 vyrábí je a vše ti vysvětlí, řekni že kontakt máš od Slida
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
vykradli mi auto
-
pohy
- Klubové ID: 1771
- Kontaktovat uživatele:
-
MrScully
- Klubové ID: 1401
pohy píše:17 klacku, ty jo to už to toho zloděje samo chytne a sbalí do kufru než přijedou policajti ne?MrScully píše:Já toho mám víc... za 17k i s pracípohy píše:takže todle doporučujete jo? a jak moc je to nákladný na pořízení?ale myslím, že nějaká základní verze GSM alarmu bude VÝRAZNĚ levnější.
Ono to umí víc věcí - náklonové čidlo, když ti kradou kola nebo poldové odtahujou auto atd. I tak ale doufám, že to nikdy nebudu potřebovat.
Já Pavla max. doporučuji, vyšel mi vždy max. vstříc je to profík v této oblasti a i dělá hifi atd.Když mě odešel tel. v autě, kde mi ho v servisu vytopili napsal jsem mu a okamžitě mi sehnal a poslal jiný, čili gsm pager dále frčel a mě ušetřil peníze.pohy píše:Tak sem s pavlem psal a až budu mít prašule tak si to u něj koupim a budu moct spát opět spánkem klidným při vědomí že moje čtyřkolá kráska je v bezpečípohy píše:dobře, moc děkujiSlid píše: musíš mít v autě alarm, gsm pager reaguje na alarm
koukám že máš icq napiš členoj Pavel528 má icq číslo 215864691 vyrábí je a vše ti vysvětlí, řekni že kontakt máš od Slida
-
pohy
- Kontaktovat uživatele:
nefunguje, ono je to prej napojený přímo na alarm ale bez alarmu funguje jinej sistem, teď sem se seznámil s jednim cápkem v hospě na kalbě a říkal že by mi dodal za 5000,- systém kterej když se ti někdo dotkne auta tak ti taky zavolá ale dál můžeš to auto zamknout cez mobil nebo po netu, můžeš to auto kontrolovat na netu a tak, hustá vychytávka- 5000,- díly a 3000,- profi namontováníMutt píše:a bez alarmu to nefunguje?
-
pohy
- Kontaktovat uživatele:
fuj sistem s ipohy píše:nefunguje, ono je to prej napojený přímo na alarm ale bez alarmu funguje jinej sistem, teď sem se seznámil s jednim cápkem v hospě na kalbě a říkal že by mi dodal za 5000,- systém kterej když se ti někdo dotkne auta tak ti taky zavolá ale dál můžeš to auto zamknout cez mobil nebo po netu, můžeš to auto kontrolovat na netu a tak, hustá vychytávka- 5000,- díly a 3000,- profi namontováníMutt píše:a bez alarmu to nefunguje?