Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Ukradeno BMW 525td 2A0..Pha 4 Boží mlýny melou....

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Maxiczech

#461 Příspěvek od Maxiczech »

:Poklona: Ámen :Poklona:
Martinéz

#462 Příspěvek od Martinéz »

Info k uctu, je na nem ted 21972Kc, uz jsem z nej zaplatil par korun jednomu ochotnemu za volani do Nemecka a za ztratu karty.. jak jsem rekl, budu jej pouzivat jen na naklady spojeny s celou veci a s mym zmobilizovanim..

Jak rekl na sraze 100rmik, sice je to cely zla prihoda, ale neskutecna reklama BMW klubu.. myslim, ze se v lepsim svetle nemohl blysknout a jeho schopnost semknout se v takove veci asi nema mezi jinymi kluby konkurenci... :!:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#463 Příspěvek od JaraX »

Martinéz píše:Info k uctu, je na nem ted 21972Kc, uz jsem z nej zaplatil par korun jednomu ochotnemu za volani do Nemecka a za ztratu karty.. jak jsem rekl, budu jej pouzivat jen na naklady spojeny s celou veci a s mym zmobilizovanim..

Jak rekl na sraze 100rmik, sice je to cely zla prihoda, ale neskutecna reklama BMW klubu.. myslim, ze se v lepsim svetle nemohl blysknout a jeho schopnost semknout se v takove veci asi nema mezi jinymi kluby konkurenci... :!:

mě napadlo dat tvoji story do TV, jak ti ukradli auto, jak se společnyma silama našlo, jak lidi přispívaj.
T613
Kontaktovat uživatele:

#464 Příspěvek od T613 »

JaraX píše:
Martinéz píše:Info k uctu, je na nem ted 21972Kc, uz jsem z nej zaplatil par korun jednomu ochotnemu za volani do Nemecka a za ztratu karty.. jak jsem rekl, budu jej pouzivat jen na naklady spojeny s celou veci a s mym zmobilizovanim..

mě napadlo dat tvoji story do TV, jak ti ukradli auto, jak se společnyma silama našlo, jak lidi přispívaj.

jasne a pak pridje pan financak a bude chtit darovaci dan ne a vsichni ti budou dekovat :roll: :lol:
pozisss

#465 Příspěvek od pozisss »

Martinéz píše:Jak rekl na sraze 100rmik, sice je to cely zla prihoda, ale neskutecna reklama BMW klubu.. myslim, ze se v lepsim svetle nemohl blysknout a jeho schopnost semknout se v takove veci asi nema mezi jinymi kluby konkurenci... :!:

Já zase doufám, že díky téhle supa akci ti zasraní čórkaři zjistili, že ukrást BMW je zlo a že po nich nejde jen PČR... V praze je krádež BMW skoro na denním pořádku, jak to tu sleduju a doufám, že se to k těm kurvám domáklo.
Aby se nám všem (nejen)z Prahy líp spalo...
j3ykobim

#466 Příspěvek od j3ykobim »

Neuvěřitelný příbeh, 3 hodiny sem v praci nedělal nic jinýho než rudnul, skoro brečel a usmíval se..... Martine si tě neznám (rád tě poznám), ale rád ti přispěju........ když čtu ohlasy lidí z klubu, tak mě bije srdce, už dávno jsem myslel že gentlemani vymřeli. Hned jak mi (doufam do měsíce) prijede e34 525 se chtěl zařadit do klubu, protože to není jen tak něco, ale čest. Bydlim taky v Podolí, tak doufám že tě někdy potkám a budu tě moct na neco pozvat či nějak pomoci.......... preji hodně štestí

ps: když by jsi poslal nějaký fotky (v rozlišeni 1600X1200 bych si hodil na plochu) pošli mi je pls na j3ykobim@seznam.cz, rád bych se nechal inspirovat, děkuji
j3ykobim

#467 Příspěvek od j3ykobim »

Neuvěřitelný příbeh, 3 hodiny sem v praci nedělal nic jinýho než rudnul, skoro brečel a usmíval se..... Martine si tě neznám (rád tě poznám), ale rád ti přispěju........ když čtu ohlasy lidí z klubu, tak mě bije srdce, už dávno jsem myslel že gentlemani vymřeli. Hned jak mi (doufam do měsíce) prijede e34 525 se chtěl zařadit do klubu, protože to není jen tak něco, ale čest. Bydlim taky v Podolí, tak doufám že tě někdy potkám a budu tě moct na neco pozvat či nějak pomoci.......... preji hodně štestí

ps: když by jsi poslal nějaký fotky (v rozlišeni 1600X1200 bych si hodil na plochu) pošli mi je pls na j3ykobim@seznam.cz, rád bych se nechal inspirovat, děkuji
Martinéz

#468 Příspěvek od Martinéz »

j3ykobim píše:Neuvěřitelný příbeh, 3 hodiny sem v praci nedělal nic jinýho než rudnul, skoro brečel a usmíval se..... Martine si tě neznám (rád tě poznám), ale rád ti přispěju........ když čtu ohlasy lidí z klubu, tak mě bije srdce, už dávno jsem myslel že gentlemani vymřeli. Hned jak mi (doufam do měsíce) prijede e34 525 se chtěl zařadit do klubu, protože to není jen tak něco, ale čest. Bydlim taky v Podolí, tak doufám že tě někdy potkám a budu tě moct na neco pozvat či nějak pomoci.......... preji hodně štestí

diky za podporu, posilam, ale ma to 23Mb, takze pokud mas nejakej skype nebo icq, dej vedet a poslu tam.. bojim se, ze centrum to nepobere..

jinak se zda, ze konecne muzu pouzit ucet (kam stale sem tam pribyde symbolika a vzdy me zahreje na dusi) na vec tomu urcenou.. povedlo se mi rozumne vydrazit nahradu za jedno znicene kolo, cili aspon neco.. budu mit zpet celou sadu. 8)

No a jak se ma cela vec..? auto je stale u mechose. Stale laborujeme co s tim a nejrozumnejsi se zda myslenka auto postavit na nohy, aby bylo schopno nouzove prejet po sve ose.. nekde doma v klidu prehazim vse co se mi bude hodit do dalsiho projektu, vratim stare puvodni veci a asi prodam jako celek. Nemam porad to srdce ho zacit kuchat, navic se nasel srdcar, ktery by jej chtel ozivit, coz by mi udelalo moc velikou radost..

A zmrd? ten stale beha.. diky 2ma nejmenovanym clenum jsme se dopidili k jedne osobe (ma to bud cele na svedomi nebo si jen uzivala ten vikend v mym aute a pak ho zarizla, kazdopadne moc dobre vi, jak to bylo atd).. jeji udaje jsem vzhledem ki nedostatku casu predal vysetrovateli a ten to podle poslednich zprav dal krimosce.. takze tezko rict, jak se to dal vyvine.. ja se ted snazim dohnat zen vlak, co mi ve skole ujel a zacit fungovat s nahradama za veci, ktery mi zmizeli (je toho tolik, ze by se clovek divil :( )
Martinéz

#469 Příspěvek od Martinéz »

to j3ykobim: tak to nechce prolezt, ani kdyz to zabalim na 2 casti.. ozvi se a poslu jinak.. icq cislo mas na me dolni liste..
wojta

#470 Příspěvek od wojta »

no tak to je teda story, to by člověk nevěřil...

každopádně blahopřeju, mohlo to klidně dopadnout i mnohem hůř...četl jsem to sice docela dlouho ale jen ve volných chvílích přes den (a fakt jsem jich moc neměl-jako pořád) a nějak mi přijde že mi to na sebe nějak nenavazuje a že se v tom úplně neorientuju, každopádně obdivuju ty lidi, kteří ti pomohli a pomáhají, to je v dnešních dnech úplně neuvěřitelný

to: MARTINÉZ:

nejsem úplně moudrej z toho, jestli se teda pustíš do opravy té svojí krásky, a ani tě osobně neznám, ale tenhle příběh je fakticky tak zarážející a osobně s tebou cítím...no a prostě jestli se teda pustíš do tý opravy, tak ti chci nabídnout, že pokud na tu opravu budeš potřebovat jakýkoliv díly, který u nás jsou skladem, tak bych byl rád, kdybych ti je mohl dát zadara (e34kama se moc nezabýváme a tak mi to v podstatě překáží ve skladu a než bych čekal až se najde někdo, kdo si to za bůhví kdy koupí, tak radši udělám radost někomu, kdo měl prostě fakt smůlu).

Myslím, že bych našel prakticky kompletní přední i zadní nápravu, dveře, blatníky, světla, kapotu...možná chladiče, nevím, kamarád mi to kdysi dal za nějaký drobný, protože rušil svoje TDSo kvůli tomu, že mu klekl motor a shodou okolností mu někdo nabídl slušný peníze za papíry, tak to nemělo smysl opravovat...

nevím přesně co potřebuješ, ale jestli dáš dohromady nějakej seznam, tak mi ho pošli a zkusím toho co nejvíc dohledat...a jestli to nebudeš mít jak odvézt, tak ti to přivezeme

Vím sice, že každej dobrej skutek bude po zásluze potrestán, ale snad by se mohla někdy najít nějaká vyjímka...

Tak držím palce a kdyžtak se ozvi
EsoRimr

#471 Příspěvek od EsoRimr »

No tak to je k hrůza. Co to muselo bejt za zmrda, takhle zničit takovej skvost. Vzhledem k tomu, že mam podobnej kousek(M-paket, kola), sice zdaleka ne v tak užasnym stavu, tak s tebou fakt cejtim. Nechtel bych o nej takhle přijít..
Souhlasim s Borisem, zmrda bych vzal na chalupu a trochu bych potrenoval :twisted:
ToM

#472 Příspěvek od ToM »

Martinéz:
Stáhl jsem si video od JaraXe a chvíli jsem nevěřil tomu co vidím...teď jsem jedním dechem přečetl celé tohle téma a můžu udělat jedinou věc...máš na účtě příspěvěk i ode mě 8)
pohy
Kontaktovat uživatele:

#473 Příspěvek od pohy »

koukám,čtu a nestačím se divit, když čtu todle téma, to co se ti stalo, rve mi to srdce, stále nemůžu pochopit jak někdo může něco takového udělat a vážně cítím s tebou, mě sice auto "jen vykradly" ale stejně to pro mě byla hnusná rána, jen ten pocit že se mi tam v tom šmejdil nějakej ušmudlanej cikán co potřeboval prachy na fet.kdybych ti mohl pomoct i jinak krom toho že přispěju tak sem ti k dispozici
Martinéz

#474 Příspěvek od Martinéz »

Kluci, kdyby mel nekdo za par stovecek treba 2 stary dojezdovy silace motoru abych mohl odskakat od mechose pod plachtu, byl bych nadsen..

Ty podpory od Vas vsech at uz moralni nebo materialni si nesmirne vazim a sbirku (celkem kolem 25tisic 8O ) urco nehodlam utapet do toho vraku.. (dokud se nerozhodnu co s nim)..
Jeena
Kontaktovat uživatele:

#475 Příspěvek od Jeena »

Tak ted jsem to po hodině dočetl...určitě je to k pláči,ale jsem rád že na světě ještě nevymřeli dobří lidé...Jsem rád že mám také vrtulku v srdci...ted si připadám jak malej kluk...Vím jak se cítíš...pržil jssem si něco podobného...Přeju hodně zdaru a hlavně sílu...Jinak zkusím se podívat na dílně,jestli něco není...když tak posílám SZ...
Maxiczech

#476 Příspěvek od Maxiczech »

Máš to prokalkulované, kolik by stála celková oprava tvého autí, aby bylo zase ready na 100%?
Bankowky bychom určo dali nějak dohromady. Je nás tady fůra srdcařů. Nenechal bych to autí zemřít.. Už snad jen z principu, kua.. :evil:
pohy
Kontaktovat uživatele:

#477 Příspěvek od pohy »

Maxiczech píše:Máš to prokalkulované, kolik by stála celková oprava tvého autí, aby bylo zase ready na 100%?
Bankowky bychom určo dali nějak dohromady. Je nás tady fůra srdcařů. Nenechal bych to autí zemřít.. Už snad jen z principu, kua.. :evil:

moje řeč, klub má hafec členů a všici chováme lásku k BMW a myslim si že nikdo z nás nenechá umřít žádné BMW a už vůbec ne takové nádherné,vymazlené jaké má martinéz
Anonymous

#478 Příspěvek od Anonymous »

cau hele mel bych tip..... nechcio nikoho obvinovat takze zadny zbrane a prehnany reakce....... ale vim v jinocich o jednom dvorku kde bejvavalo na muj vkus mooooc ale moooc aut a nejaky týpci v monterkách žádna cedule servisu nebo neco takovýho

http://www.mapy.cz/#x=132946127@y=13582 ... _135827776

zelený vrata
xdentist
Kontaktovat uživatele:

#479 Příspěvek od xdentist »

anonymne je to nejlepsi :evil: a jinak na autech co stoji venku jsou na kazdem polepy ze je to servis.... Tomu bych neprikladal moc vahu,mam to za rohem a urcite by s tim nejezdili 2 dny s spz po ulicich
Maxiczech

#480 Příspěvek od Maxiczech »

Bydliště Jinonice. :? Tady začíná přituhovat.. :o
Řekl bych.. :)
Odpovědět