ukradená zrcátka
-
Smasher
Zdravím, tak během 4 dnů dvakrát navštívil moje auto v Ostravě sběratel náhradních dílů. Mám celkem pěknou e36 a nějakýmu hajzlovi se zalíbily M-paketové zrcátka (bohužel originál i s vyhříváním). Nejdříve zmizelo jedno zrcátko (sklo) a pak druhý. Každopádně jsem již nucen to hlásit na policii.
Vzhledem k cílené krádeži se dá předpokládat, že dotyčný zloděj je zde registrován... Doufám, že si se nažral ty dobytku a necháš mý auto už napokoji.. Když nemáš prachy na servis BMW tak si kup Felicii a nemusíš KRÁST!!!!
Vzhledem k cílené krádeži se dá předpokládat, že dotyčný zloděj je zde registrován... Doufám, že si se nažral ty dobytku a necháš mý auto už napokoji.. Když nemáš prachy na servis BMW tak si kup Felicii a nemusíš KRÁST!!!!
-
Smasher
Smasher píše:Zdravím, tak během 4 dnů navštívil moje auto v Ostravě dvakrát sběratel náhradních dílů. Mám celkem pěknou e36 a nějakýmu hajzlovi se zalíbily M-paketové zrcátka (bohužel originál i s vyhříváním). Nejdříve zmizelo jedno zrcátko (sklo) a pak druhý. Každopádně jsem již nucen to hlásit na policii.
-
castro
- Klubové ID: 633
-
Pie
- Klubové ID: 1396
-
Smasher
-
Martinéz
- Klubové ID: 356
-
bergos
- Klubové ID: 159
já jsem taky z Ostravy, ale ///M zrcátka nemám a nebudu mít. A strach o auto mám taky, a co až teprve nazuju leťňáky...Smasher píše:No ja právě v Ostravě nikoho s e36 neznám... takže opravdu těžko říctPie píše:Vzhledem k tomu, že ti to čóroval na několikrát tak je to někdo z okolí..
Kolik lidí z okolí má nově udělaný M-packetvý zrcátka?
Parchant
Žiju tady celkem krátce..
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
-
Smasher
-
Smasher
No ono je to celkem jedno, protože když máš třeba Felicii nebo Fabii tak se ti to dříve nebo později stane taky akorát to finnačně tolik nebolí... akorát vzhledem k počtu těchto aut u nás máš větší šanci, že si vyberou třeba jinou a ne tu tvojí...Martinéz píše:zacinam si rikat, ze mit hezky netuctovy auto je u nas tak akorat o nervy..
Fakt tohle není stát, ale divokej západ... když jsem včera seděl na policajtech a poslouchal co všechno se dá dneska přes noc ukrást tak jsem nakonec měl pocit, že jsem na tom ještě dobře...
-
Honza-net
- Klubové ID: 301
-
VELMEN
Mně vzal nedávno kripl jedno mkový zrcátko na hlídanym parkovišti a nic jsme z nich nedostal. Musel jsem dát dvě jiný a na lakováné do diamantschwarz jsem se vysral,ale jeden blinkr z toho kradenýho bliká míň,tak stejně se budou muset přetáhnout dáty . Asi to posral jak to vyrval. Je to bohužel fakt kocourkov tenhle stát..každej si vezme co chce...
-
Maxiczech
-
tombmw
Tak to vůbec nemusí být někdo s BMW..To bude nějakej parchant který to poté prodává na burzách nebo po bazarech..Už se nám taky 2x ztratili zrcátka..Smasher píše:No ja právě v Ostravě nikoho s e36 neznám... takže opravdu těžko říctPie píše:Vzhledem k tomu, že ti to čóroval na několikrát tak je to někdo z okolí..
Kolik lidí z okolí má nově udělaný M-packetvý zrcátka?
Parchant
Žiju tady celkem krátce..
-
Smasher
No já se taky vyseru na to kupovat nový zrcátka... jedno nový origoš stojí 2.300.- ... koupím za 400,- ty nejlevnější černý M-look repliky a nechám to tak. Ani do barvy to stříkat nebudu. Bylo by zbytečný někomu kupovat další nový sklaVELMEN píše:Mně vzal nedávno kripl jedno mkový zrcátko na hlídanym parkovišti a nic jsme z nich nedostal. Musel jsem dát dvě jiný a na lakováné do diamantschwarz jsem se vysral,ale jeden blinkr z toho kradenýho bliká míň,tak stejně se budou muset přetáhnout dáty . Asi to posral jak to vyrval. Je to bohužel fakt kocourkov tenhle stát..každej si vezme co chce...
-
JIP
-
Ali
Moc tě to asi nepotěší, ale buť rád, že nechtěl třeba sedačky, nebo kola
Jak to tak sleduju, tak na autě se vyplatí šperkovat a udržovat, jen to, co není vidět... Ostatní nechat zchátrat nebo rozkrást.. :-/
A když u toho někoho chytíš, tak jěště aby si se bál o kejhák, nebo žaloby za ublížení na zdraví...
Tenhle systém mě vážně nebaví.. začal bych u rozlišování krádeže.. Nepochopím proč ukradnout něco malýho je menší přestupek, než ukrást něco velkýho. Prostě 1x až 2x vejprask a pak sekat ručičky!!
Mmm.. Nějak jsem se nechal unýst..
asi by byla půlka národa bez rukou a tim padem na dávkách.
Sakra, co s tim?! 
Jinak sorry bylo to spíš OT.
Jak to tak sleduju, tak na autě se vyplatí šperkovat a udržovat, jen to, co není vidět... Ostatní nechat zchátrat nebo rozkrást.. :-/
A když u toho někoho chytíš, tak jěště aby si se bál o kejhák, nebo žaloby za ublížení na zdraví...
Tenhle systém mě vážně nebaví.. začal bych u rozlišování krádeže.. Nepochopím proč ukradnout něco malýho je menší přestupek, než ukrást něco velkýho. Prostě 1x až 2x vejprask a pak sekat ručičky!!
Mmm.. Nějak jsem se nechal unýst..
Jinak sorry bylo to spíš OT.
-
Starosta
- Klubové ID: 1604
-
Ali
-
mira525ix
- Klubové ID: 1363
-
Pekys