Si zapoměl na mě vid, sme mohli poslat po německuMartinéz píše:ARMAN píše:Nemec psal, ze do Cech neposleDr.Diesel píše:Ahoj vsichni, nevim jestli je to ono, ale mohlo by:
zbyva 10 minut do konce aukce
to pazda a Fantucci.. kluci, ja v tom vcera jel, je to moc prijemny, ale ta prava sila je citit az na dalnici nad 140, coz ja nevyuziju.. jezdim s tim hlavne po Praze, kde mi spotreba max 10l a zatah od spoda dokonale vyhovuje, i zvuk atd.. takze na motorizaci jsem hodil bobanec a spis jen cekam, co v manualu me chytne za srdce..525tds je super na spotrebu a dily bych mel do konce zivota, 525i mi nejak nejede (subjektivne samozrejme), ale umi i po Praze 11, 530i V8 uz bude pekny, ale zere stejne jako 540i.. no a jsme u ni.. takze uvidime..
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Ukradeno BMW 525td 2A0..Pha 4 Boží mlýny melou....
-
Pivson
- Klubové ID: 570
- Kontaktovat uživatele:
-
coupe328
- Klubové ID: 94
- Kontaktovat uživatele:
Ze by to byl on Martine? http://www.denik.cz/z_domova/policie_ho ... 80229.html
-
Pazdi
- Klubové ID: 1463
- Kontaktovat uživatele:
k tomu už se vyjadřoval vedle...navíc sám tu psal, že to řídil nějakej magor, kterej skoro neuměl jezdit...a tohle na tom videu je docela chladnokrevnej řidič...coupe328 píše:Ze by to byl on Martine? http://www.denik.cz/z_domova/policie_ho ... 80229.html
presne tak.. nerikam, ze ten muj neumel vubec ridit, ale ocividne nemel zkusenosti v tehle situacich, vubec nevedel co ma delat, kam ma jet.. nezkousel finty.. tohle byla akce.. jen me zarazi, proc jdou po takovejch autech a jeste si s tim delaji prusery.. da se to koupit za par desitek tisic dnes..Pazdi píše:k tomu už se vyjadřoval vedle...navíc sám tu psal, že to řídil nějakej magor, kterej skoro neuměl jezdit...a tohle na tom videu je docela chladnokrevnej řidič...coupe328 píše:Ze by to byl on Martine? http://www.denik.cz/z_domova/policie_ho ... 80229.html
jinak k transparentnosti uctu: je na nem 20852.99 Kc (z toho par set tam bylo).. opet moc dekuji, je zvlastni, ze i dnes tam nejaka to stovecka obcas pribyde. Cely vypis jsem jeste nevidel, cekam az dojde postou.. ale uz se tesim na ty keciky..
-
JaraX
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
podle mě je 525i nesmysl, nejede to pořadně a žere skoro jako 540i.Fipo píše:můžu se zeptat proč ne 525i??já myslím, že to byl s 4,0i nej motor ne? jezdil za velice slušnou spotřebu a konkrétně M50 Vanos je přímo báječná, jede a vezme si za to celkem "málo", navíc není tak těžká jako osmiválce, a každé kilo na přední nápravě je potom znát.....tak proč ne?
-
Checker
- Kontaktovat uživatele:
Co říkáš je nesmysl JaraX, 525i M50 má skoro dvě stě koní na rozdíl od tds(143JaraX píše:podle mě je 525i nesmysl, nejede to pořadně a žere skoro jako 540i.Fipo píše:můžu se zeptat proč ne 525i??já myslím, že to byl s 4,0i nej motor ne? jezdil za velice slušnou spotřebu a konkrétně M50 Vanos je přímo báječná, jede a vezme si za to celkem "málo", navíc není tak těžká jako osmiválce, a každé kilo na přední nápravě je potom znát.....tak proč ne?
-
Baxon
- Klubové ID: 208
- Kontaktovat uživatele:
525i e34 je nejlepší volba, ty slabší v porovnání nejedou a ty silnější zase o dost víc baštěj. S 525i se dá užít dost legrace a umí jezdit i za rozumnou spotřebu.Checker píše:Co říkáš je nesmysl JaraX, 525i M50 má skoro dvě stě koní na rozdíl od tds(143JaraX píše:podle mě je 525i nesmysl, nejede to pořadně a žere skoro jako 540i.Fipo píše:můžu se zeptat proč ne 525i??já myslím, že to byl s 4,0i nej motor ne? jezdil za velice slušnou spotřebu a konkrétně M50 Vanos je přímo báječná, jede a vezme si za to celkem "málo", navíc není tak těžká jako osmiválce, a každé kilo na přední nápravě je potom znát.....tak proč ne?
), takže jede pořádně... Spotřeba je u vanosu kolem deseti, což je s 540 nesmysl ... 525i Vanos idealní volba
!!! Škoda jen, že martinézovi subjektivně nejede, protože jinak jede nádherně.
-
JaraX
- Kontaktovat uživatele:
a třeba player s 540i jezdí 8-12litru.pro mě není problém jet se 740i za 11 a to mám o pul tuny těžší auto.Checker píše:Co říkáš je nesmysl JaraX, 525i M50 má skoro dvě stě koní na rozdíl od tds(143JaraX píše:podle mě je 525i nesmysl, nejede to pořadně a žere skoro jako 540i.Fipo píše:můžu se zeptat proč ne 525i??já myslím, že to byl s 4,0i nej motor ne? jezdil za velice slušnou spotřebu a konkrétně M50 Vanos je přímo báječná, jede a vezme si za to celkem "málo", navíc není tak těžká jako osmiválce, a každé kilo na přední nápravě je potom znát.....tak proč ne?
), takže jede pořádně... Spotřeba je u vanosu kolem deseti, což je s 540 nesmysl ... 525i Vanos idealní volba
!!! Škoda jen, že martinézovi subjektivně nejede, protože jinak jede nádherně.
-
Player1
- Klubové ID: 754
- Kontaktovat uživatele:
JaraX píše:a třeba player s 540i jezdí 8-12litru.pro mě není problém jet se 740i za 11 a to mám o pul tuny těžší auto.
-
Kail
- Klubové ID: 1612
To tady hroťíte už trošku do extrémů ne?Myslím že kdyby měl Martinéz zájem o nějakej bůhvíjakej výkon,pořídil by si ho už předtím
...A hlavně myslím je zbytečný tohodle krasavce hned odsoudit,vždyť mu skoro nic není,jsou to hlavně plechy a jedno kolo,vsadím boty že min. 50% aut z klubu je po mnohem větší bouračce a spousty z Vás to ani není schopno poznat,prostě když si s tím vyhraje dobrej mechanik,nikdo nic nepozná a autu to vůbec neubere... 
je to tezky a jak uz jsem rekl, koukam spis po stavu nez po motoru (samozrejme preference mam) a dokonce i pred vybavou jej dost uprednostnuju.. smysl vzhledem k dilum dava i to tds a musim rict, ze vcera jsem se svezl v jednom, ktere melo 89 original kilometru a citit z takoveho auta novotu v kombinaci s kuzi je pravej pozitkarskej zazitek.. horsi to je s korozi, ktera uz tyhle auta zacina nemilosrdne szirat
nechapu, ze na tom byl muj denni bojovnik tak dobre.. 
-
Player1
- Klubové ID: 754
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak...teplá garáž mi v zimě sežrala e34Martinéz píše:byla to e34 z 1994, na bavorskym jihu se bohuzel asi dost soli a dedek svym dlouhym garazovanim tomu dal klid na rozkvet..
jinak e39 zatim neni v hledacku ani na mysli, ale je to tezky, kdyz pekna e34 stoji v Nemecku stejne jako slusna starsi e39..
-
JaraX
- Kontaktovat uživatele:
Player1 píše:Přesně tak...teplá garáž mi v zimě sežrala e34Martinéz píše:byla to e34 z 1994, na bavorskym jihu se bohuzel asi dost soli a dedek svym dlouhym garazovanim tomu dal klid na rozkvet..
jinak e39 zatim neni v hledacku ani na mysli, ale je to tezky, kdyz pekna e34 stoji v Nemecku stejne jako slusna starsi e39..Jinak s těma cenama to je pravda, ale ty jsi klasik
e39, to už není ono :wink:
dyt ti to říkám furt, ale to je jak házet hrach na zed.
Teda pánové...půl šichty v háji, ale přelouskal jsem to nakonec celé.
Beru si z toho následující: Martinéz promine, ale nakonec mých 500,- poputuje na účet klubu, abych se i já mohl stát členem společenství s tak velkou vnitřní silou a solidaritou. Věděl jsem, že BMW si většinou pořizují lidé s jiným pohledem na svět a jinými hodnotami než Octavii TDI, ale přístup členů, kteří se spojili, aby Martinézovi pomohli, mi doslova vyrazil dech. I mě při čtení tohohle topicu chvilemi běhal mráz po zádech, chvílemi jsem se bránil dojetí. Celkově ve mně ale zůstává opravdu dobrý pocit z toho, že se i dneska dokážou lidi takhle semknout, kvůli neštěstí druhého...
Martine...obě auta, které jsem zatím za svůj krátký život vlastnil, jsem vytáhl hrobníkovi z lopaty na vrakovišti a věř, že vypadaly mnohem hůř, než teď tvoje 5-er. S trochou šikovnosti, vůle a píle se dá i z mnohem horší rány udělat dobré auto. Já věřím, že některé auta prostě mají duši...proto jim dávám jména, něco z nich cítím a taky věřím, že pokud to auto zachráním, něco z toho co mu objetuju se mi prostě vrátí.
I tvoje auto si zaslouží žít, ikdyž z něj nějaká ubohá lidská krysa udělalA hromádku neštěstí! DRŽÍM PALCE, AŤ JE CO NEJDŘÍVE VE STEJNÉ KONDICI, JAKO PŘEDTÍM!
Beru si z toho následující: Martinéz promine, ale nakonec mých 500,- poputuje na účet klubu, abych se i já mohl stát členem společenství s tak velkou vnitřní silou a solidaritou. Věděl jsem, že BMW si většinou pořizují lidé s jiným pohledem na svět a jinými hodnotami než Octavii TDI, ale přístup členů, kteří se spojili, aby Martinézovi pomohli, mi doslova vyrazil dech. I mě při čtení tohohle topicu chvilemi běhal mráz po zádech, chvílemi jsem se bránil dojetí. Celkově ve mně ale zůstává opravdu dobrý pocit z toho, že se i dneska dokážou lidi takhle semknout, kvůli neštěstí druhého...
Martine...obě auta, které jsem zatím za svůj krátký život vlastnil, jsem vytáhl hrobníkovi z lopaty na vrakovišti a věř, že vypadaly mnohem hůř, než teď tvoje 5-er. S trochou šikovnosti, vůle a píle se dá i z mnohem horší rány udělat dobré auto. Já věřím, že některé auta prostě mají duši...proto jim dávám jména, něco z nich cítím a taky věřím, že pokud to auto zachráním, něco z toho co mu objetuju se mi prostě vrátí.
I tvoje auto si zaslouží žít, ikdyž z něj nějaká ubohá lidská krysa udělalA hromádku neštěstí! DRŽÍM PALCE, AŤ JE CO NEJDŘÍVE VE STEJNÉ KONDICI, JAKO PŘEDTÍM!