Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

UKRADENA kola z M3 e46!!!

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
zdenek5

#1 Příspěvek od zdenek5 »

Zdravím, prosím o pomoc!
Kamarádovi se dnes ztratila v Kuřimi ( u Brna ), z garáže kola z M3 e46 ( 18´tky ) , včetně letních pneumatik.
Kdyby se náhodou někde objevily, dejte prosím vědět. Buďto mě na tel. 777/088485 nebo přímo majiteli na tel. 605/733372.

Předem děkuji. :wink:

..........ilustrační foto:
Přílohy
e46m3cabexteriorpt5.jpg
e46m3cabexteriorpt5.jpg (33.39 KiB) Zobrazeno 4847 x
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Leveler »

Napiš jestli náký kolo nebylo nak výrazně odřený aby se to podle toho dalo eventuelně zjistit.Ale myslím že zrovna u tědlech kol to bude problém.Bude to chtít sledovat inzerce.
Jinak mě ty zlodějský mrdky začínaj srát čím dál tím víc!
zdenek5

#3 Příspěvek od zdenek5 »

Leveler píše:Napiš jestli náký kolo nebylo nak výrazně odřený aby se to podle toho dalo eventuelně zjistit.Ale myslím že zrovna u tědlech kol to bude problém.Bude to chtít sledovat inzerce.
Jinak mě ty zlodějský mrdky začínaj srát čím dál tím víc!

Tuším, že jedno zadní kolo mělo dost odřenou hranu od obrubníku....
Dle mého názoru to bylo na objednávku......,tak jsem zvědavej, kde se objeví.....
Díky :wink:
Slid

#4 Příspěvek od Slid »

sleduj annonci, dost blbců je dá do annonce, kámoš si takhle jel pro svá kola, nakonec to dobře dopadlo, horší ale bylo, že ten co mu je prodal byl pouze překupník co je levně koupil, ale to se zjistilo až když ležel na zemi, ale byl v tom namočenej stejně, čili žádná škoda....
tohle jsou atypická kola, čili buď čórka na zakázku a nebo sleduj polské allegro, už sem pár kol viděl na allegru co prodávají jen češi a jen do polské aukce
zdenek5

#5 Příspěvek od zdenek5 »

Díky kluci. Já myslím, že se možná objeví někde v okolí Brna. Je tady dost pitomců zlodějů, kteří tyto věci nabízí hned za rohem :roll: .
A navíc to muselo být fakt na objednávku, protože šli na jisto - bylo to v garážovém komplexu, kde je asi 300 stejných garáží a vykradená byla pouze jedna...
100RM

#6 Příspěvek od 100RM »

Tak v tomto topicu som si nasiel 3 adeptov na prve upozorneni, tak to hosi ktorym som to vymazal, berte jako tiche varovani. A uz bez OT, na to mate kua pokec !!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
7er. True definition of luxury. Yours.
Odpovědět