Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Ukradeno BMW 525td 2A0..Pha 4 Boží mlýny melou....

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#381 Příspěvek od Baxon »

Martinéz píše:..Vcera jsem byl resit zlomenou studentskou kreditku, kterou jsem chtel jit menit uz davno a nenasel. Tak jsem letel vystrasene do banky a poradkyne koukala na transakce.. zadne elektronicke platby (UUUUFFFF) a

To by byla už neuvěřitelná story kdyby ten účet ten samej frajer ještě vyčistil. Slušnej námnět na nějakou dost černou komedii :D
bazzi Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#382 Příspěvek od bazzi Člen Klubu »

Baxon píše:
Martinéz píše:..Vcera jsem byl resit zlomenou studentskou kreditku, kterou jsem chtel jit menit uz davno a nenasel. Tak jsem letel vystrasene do banky a poradkyne koukala na transakce.. zadne elektronicke platby (UUUUFFFF) a

To by byla už neuvěřitelná story kdyby ten účet ten samej frajer ještě vyčistil. Slušnej námnět na nějakou dost černou komedii :D

To teda jo asi by ňa omyli :lol: :lol:
Giome

#383 Příspěvek od Giome »

To jo :D :D :D to bych šel do kolen kdybych zjistil,že ty prachy má ten zmrd :D :D
Dejva

#384 Příspěvek od Dejva »

Přiznám se, že při čtení této story jsem byl na měkko a s majitelem plně soucítím. Člověk obětuje moře peněz, času aby si splnil sen a pak přijde nějaká kurva a všechno zničí. Na druhou stranu je lepší, když "zařve" auto než jeho majitel.
pazda
Kontaktovat uživatele:

#385 Příspěvek od pazda »

doufam ze at uz se rozhodnes jakkoliv tak se muzem tesit na to jakej skvost zase vytvoris :)
chimerra
Kontaktovat uživatele:

#386 Příspěvek od chimerra »

cely toto sleduju uz skoro od zacatku, ale jeste jsem nic nepsal, kazdopadne kdyz to ctu, naskakuje mi vetsi husi kuze nez kdyz slysim hymnu. Taky te bohuzel neznam osobne, ale tvoje auto pro me naporad bude vzor tisiciprocentni pece o auto. Tak vymazleny auto se jen tak nevidi. Co udelal ten onanista je na zabiti a doufam ze si to odnese a kdyby tady bylo nepsany pravo, bylo by pekny kdyby pozohybany kolo bylo posledni co videl pred naprasknutim lebky, ale bohuzel... Ale kdybys chtel, alibi ti dosvedci hooodne lidi :D

Kazdopadne jen co bude vyplata na ucte, poputuje i ode me prispevek. A at uz tvuj dalsi krok s autem bude jakykoli, mas moji plnou podporu! Ovsem nesmi to byt Ochcavia TDi :nono:

A celej BMWKlub ma muj obrovsky obdiv a je mi obrovskou cti byt clenem takto semknutych lidi!!! :respect:
Anonymous

#387 Příspěvek od Anonymous »

..jinak pro slovenske kamarady.. IBAN a SWIFT mam, ale zaslechl jsem, ze poplatek je 200-300sk.. tak jestli to neni skoda

Sak ale ved to vieme osefovat, ja mam napr pay-pay ucet a stadial ma prevod stoji par korun, takze sup uz sem s tym IBAN-om :D .
Helldiver

#388 Příspěvek od Helldiver »

Som sa zabudol prihlasit :) .
Martinéz

#389 Příspěvek od Martinéz »

Anonymous píše:
..jinak pro slovenske kamarady.. IBAN a SWIFT mam, ale zaslechl jsem, ze poplatek je 200-300sk.. tak jestli to neni skoda

Sak ale ved to vieme osefovat, ja mam napr pay-pay ucet a stadial ma prevod stoji par korun, takze sup uz sem s tym IBAN-om :D .

Pokud jsi si jist, ze budes mit co jist i po poslani a ze neprijdou zkratka deti, tady davam udaje.. jen se prosim snazte spise vyjadrit symboliku nez me dostat do rozpaku, ja si toho vazim tak jako tak.. i pred tim vsim jsem byl klasickej student, co pocita korunu a kdyz jich napocita vic, uskudli na nejakou listu nebo lestenku.. zkratka vim, ze ani ja bych nemohl pomoct zadnym vyraznym obnosem..

č.ú.: 35 - 7186230227 / 0100
IBAN: CZ7201000000357186230227
SWIFT: KOMBCZPPXXX

adresa banky:
Komerční banka, a.s.
Nuselská 603/94, 140 00 Praha 4
wacc

#390 Příspěvek od wacc »

Pripojuji se, taky neco poslu. Jsou tu opravdu i dobri lidi.

Jinak k zahranicnim platbam: nezapomente pri prikazu uvest zpusob poplatku OUR. V opacnem pripade si Komercni banka prijemce strhne 0,9% z prevadene castky minimalne vsak 225Kc. Tento poplatek se pricte k poplatku, ktery vam nauctuje vase baňka.
palzo
Kontaktovat uživatele:

#391 Příspěvek od palzo »

Slovensky kolegovia, ak nechcete platiti tei vysoke poplatky, ja mam ucet v Cesku, mozme sa dohodnut na sume a opak sa vyrovanme v SVK...
bazzi Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#392 Příspěvek od bazzi Člen Klubu »

SNAD DůLEŽITÉ INFO

V Postu Ukradli mi ISO Kolín, okradený člověk ví o nějaké partě co čoruje někde na okraji prahy a zná aktéry!!! Myslím, že ty informace můžou s Martinézem souviset! Prosím koukně te tam. Za pokus nic :evil: :evil:
Giome

#393 Příspěvek od Giome »

Půjdu si koupit nový boty at jim všem můžu nakopat prd.el :evil: :evil:
Martinéz

#394 Příspěvek od Martinéz »

tohle si nechal vyrobit jeden ze slovenskych kolegu.. cest jeho pamatce.. :cry:

Obrázek
palzo
Kontaktovat uživatele:

#395 Příspěvek od palzo »

Martinéz píše:tohle si nechal vyrobit jeden ze slovenskych kolegu.. cest jeho pamatce.. :cry:

Obrázek

Cest cloveku co to dal do kopy, staral sa onho a aj fotografovi ;)
kavanda

#396 Příspěvek od kavanda »

kurva tak to je mrda!!!!!!!!!!

Dlouho jsem zde nebyl a teď to čtu v práci.Hotovo.

Hajzl, zmrdaný, nakopal bych ho do držky až by chcípl!
Martinéz

#397 Příspěvek od Martinéz »

jinak celej vyvoj totohle auta jsem zpracoval ve svym threadu v klubovejch karach kdyby nekdo chtel zavzpominat se mnou :cry:
John112
Kontaktovat uživatele:

#398 Příspěvek od John112 »

Čau martinézi o ty opravě se rozhodni sám a hlavně se nenech ukecat. :Confused2:
Doufám, že mě za tento příspěvek neukamenujete, ale je to přece jeho auto. :unsure:
AdaM5
Kontaktovat uživatele:

#399 Příspěvek od AdaM5 »

John112 píše:Čau martinézi o ty opravě se rozhodni sám a hlavně se nenech ukecat. :Confused2:
Doufám, že mě za tento příspěvek neukamenujete, ale je to přece jeho auto. :unsure:

Já si taky myslim, že když to fakt nebude k tomu, tak to nemá cenu opravovat. Musíš se rozhodnout sám. Já jsem ti poslal peníze s tim, že je investuješ podle svojí úvahy a pevně věřím že bude nanejvíš rozumná.
A v pondělí by ses moh už podívat na ten účet a napsat nám :twisted: sem celkem zvědavej.
bazzi Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#400 Příspěvek od bazzi Člen Klubu »

AdaM5 píše:
John112 píše:Čau martinézi o ty opravě se rozhodni sám a hlavně se nenech ukecat. :Confused2:

Já si taky myslim, že když to fakt nebude k tomu, tak to nemá cenu opravovat. Musíš se rozhodnout sám. Já jsem ti poslal peníze s tim, že je investuješ podle svojí úvahy a pevně věřím že bude nanejvíš rozumná.
A v pondělí by ses moh už podívat na ten účet a napsat nám :twisted: sem celkem zvědavej.

Sůhlas, a též mne to zajímá.
Odpovědět