Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Ukradli mi ISO Kolín :-(

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od matal Moderátor »

Tak to je dobrá zpráva.. :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Legend1
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od Legend1 »

Taky moc gratuluji k nalezení, je dobré že se zvyšuje náleznost kradených aut.
Killca

#43 Příspěvek od Killca »

wow to je super, doufam ze je to fakt ono, ze nenasli jiny podobny, tak rychle pis co a jak, sem zvedavej :)
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Pazdi »

doufám, že našli opravdu Tvoje a že je v OK stavu, že ho ten šmejd jakkoliv nerozbil bo takhle...jinak gratuluju:)
ISCOUPE
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od ISCOUPE »

Tak pánové dorazil sem tam dovedli mě k autu...a mě se chtělo brečet... tak strašně dokurvený.... celej levej bok je orvanej, prostřílený kola od policajtu..pac stim autem byla honička jak v americkym filmu... mrdka.. pachatel je zavřenej.. auto dostanu do mesice prej..a musim jeste sepsat snima nejaký picoviny... týpci se toho fakt nebály... měli tam toho hafec. par klicu od aut... nařadí jako moc nařadí, techničáky všechno.. mobily, fotáky, dvdcka.a projektory....sem strasne nasranej.. pac to co tim udelali ... je to strašný .. hned jak budu mit fotky ukážu... snad mi to nekdo zaplatí abych ho dal do cajku....
Anonymous

#46 Příspěvek od Anonymous »

No husty.. Nejdriv jsem mel radost i za Tebe. A musim se priznat, trosku jsem Ti i zavidel ( chtel bych taky svy najit ).
Ale takhle jsem si happy-end fakt nepredstavoval.
Na druho stranu, hlavne ze ho mas zpet.. snad od policajtu pujde bez vetsich potizi zpatky.
Drzim palce at do toho nezahucis za naky hrozny prachy.
A ty zmrdy strilet, nebo aspon sekat ruce jak ve stredoveku :evil:
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od angel_1 »

Uplne to hreje u srdicka, vid? je hezky kdyz si muzu precist ze obcas neco i moc dobre dopadne a najde se:-)
JIP

#48 Příspěvek od JIP »

angel_1 píše:
angel_1 píše:Uplne to hreje u srdicka, vid? je hezky kdyz si muzu precist ze obcas neco i moc dobre dopadne a najde se:-), neboj se, vsechno se da opravit, sice je hnus co se stalo, ale myslim ze to aspon tak nejak dopadlo, nemohl jsi cekat ze kdyz se vrati, tak se vrati cely ok :-(, sice nevim jak vypada, ale nezoufej a nepropadej, ja taky vratila auticku zivot, udelas to i ty:-)

Teda Angel, ty seš hotovej anděl... :lol:
ISCOUPE
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od ISCOUPE »

Děkuju všem , rano jedu znova k autu... neco se bude ještě řešit.... takže snad budu moct udělat i fotky a hodim to sem zítra ... tak držte palce at to dobře dopadne... snad by to mel i někdo zaplatit podle právníku... tak uvidíme...
Maxiczech

#50 Příspěvek od Maxiczech »

Tak z jedné strany gratulace.. :) Z druhé strany politování.. :cry:
Plechy "vem čert" :evil: Důležitý je, aby byl v pohodě podvozek a motor s převodovkou. :?
Ináč si ho zase poladíš ke vzhledu svému. Hlavně, že ty svině zašili.
Dle právníka máš možnost dát autí do aut. servisu a nechat si škodu opravit a následně požadovat po pachateli, který ti škodu způsobil finanční náhradu. Bohužel prakticky je toto diskutabilní řešení. Většinou je pachatel bez majetku nebo finančních prostředků. Pak ti může 50 tis. splácet i 20 let. :(
Tak držím palce, ať je to v pohodě a brzy ho máš doma.. ;)
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od angel_1 »

Svet je v dnesni dobe fakt hnusnej, kazdopadne kdyz budes potrebovat dily a tak tak tady je spoustu lidi co Ti urco pomuzou:-) no a hlavni je ze se naslo, nemuzes pocitat ze bude ok, bohuzel:-(
Killca

#52 Příspěvek od Killca »

toz tak jak to dopada? info? fotky? co vsechno je v haji?
ISCOUPE
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od ISCOUPE »

Ahoj tak, první věc je že mi auto nedovolily nafotit nevím z jakýho důvodu, ale již brzy bych ho měl dostat.. tak uvidíme.. pah to teprve nafotim jinak v rychlosti... komplet interier je zničenej, tapce,sedačky, plasty, elektrika, z venčí, nalakovaný destičky, jiný blinkry a světla, poškrábaný, a celej levej bok auta je nabouranej, dveře sou na výměnu,.a kola na levý straně sou prostřílený. jo a kola sou taky jiný ... z krásnýho auta je vrak.... ale sem rozhodnutej .. dat ho do kupy... mam k nemu svuj vztah..a proste ho chci...hned jak bude vic napišu... mej te se....
Killca

#54 Příspěvek od Killca »

ok ok, takze na big bmw uz te doufam uvidime v plny krase :)
Maxiczech

#55 Příspěvek od Maxiczech »

:evil: Bych ty zmrdy hodil doktorům do laborky místo bílejch myšek, kua.. :x
ISCOUPE
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od ISCOUPE »

Killca píše:ok ok, takze na big bmw uz te doufam uvidime v plny krase :)

tak určitě bych se tam objevit chtěl.. a rad se sváma osobně seznámit,, snadto dobře dopadne..a budu na tom moct začít brzo dělat...
ISCOUPE
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od ISCOUPE »

Tak vás tu všechny zdravím...do teď mi moje auto nevidali.... už je to dlouhý chci ho mít .... zatím tak nějak zkoušim kdo co ... užbych mel mít zajištěný i auto na díly.. takže ho určitě dám do cajku... Láska k BMW .. určitě mě chápete. Nic méně... zatim se nemá nikdo k tomu aby mi tu skodu uhradil..ale nevzdávám to .. už sem to začal řešit... budu dále informovat... mej te se krasně... a skládejte básně..
ISCOUPE
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od ISCOUPE »

ž mě to čekání nebaví... dnes sem si měl jet vyzvednout svýho miláčka z parkoviště policie... a rano mi volali že mi ho nemužou vydat z duvodu .. toho že právník toho co sedí .. se odvolal .. zdržuje to pač nechce jít sedět.. zmetek .. zatím je ve vazbě.. jinak zatím nic nověho nevím... jinak už spolupracuju s právníkem .. protože tohle už nemá obdoby.. jednak mi to nechtěj vrátit a ani mi nechce nidko zaplatit tu škodu....

Snad už to brzo skončí... !!! Měj te se...
John112
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od John112 »

kosh píše:dobrý cikán = mrtvý cikán

Né že bych byl rasista 8) , ale moje řeč. Sice nevim co bych v tvým případě udělal, ale asi by neujel. Teda ovšem jestli si nejel ve Fabii 1.2HTP . Sry vím, že se to sem zrovna 2krát nehodí, ale třeba se najde jako Martinezova E34.
bretajun

#60 Příspěvek od bretajun »

ani nevíš jakej mám teď strach o auto,do Kolína jezdím tak jednou týdně a radši ho parkuji tam,kde ho mám stále na očích nebo jezdím s někým kdo v autě stále sedí,je to hrůza 8O
Odpovědět