Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Ukradeno BMW 525td 2A0..Pha 4 Boží mlýny melou....
-
- Kontaktovat uživatele:
až budu doma taky něco přispěji, sice tebe taky neznam ani jsem neviděl v životě tve bawo v naturalu ani na klubu jsem nebyl moc aktivni od začatku registrace... ani nevim proč to dělam
ale když jsem to tu viděl jak to vše probihalo tak přispěju, neni to "z litosti" je to přispěvek na dobrou věc
asi budeš muset to nějak "odpracovat" potom na nějakym srazu nebo tak něco abys měl dobry pocit "vyměny" vůči klubakům... i neklubakům
třeba někomu pomužeš hledat auto když bude potřeba

asi budeš muset to nějak "odpracovat" potom na nějakym srazu nebo tak něco abys měl dobry pocit "vyměny" vůči klubakům... i neklubakům

Po tom co jsem se tady docetl jsi musel zažít pekelný víkend.
Nejhorší na tom je, že tohle se může stát každému z nás..
Je tady na klubu hodně fajn lidí, kteří se chovali jako by jim bylo ukradeno vlastní.
Dnes jsem měl konečně možnost si v klidu počíst a naskakovala mi husí kůže. Takovou drzost co ten parchant měl, bych trestal středověkými tresty.
Bohužel jsem němel tu čest tě poznat i s károu, ale penízky ňáký pošlu.
Aspoň jako náplast za nervovou újmu.. Mej se.
Nejhorší na tom je, že tohle se může stát každému z nás..
Je tady na klubu hodně fajn lidí, kteří se chovali jako by jim bylo ukradeno vlastní.
Dnes jsem měl konečně možnost si v klidu počíst a naskakovala mi husí kůže. Takovou drzost co ten parchant měl, bych trestal středověkými tresty.
Bohužel jsem němel tu čest tě poznat i s károu, ale penízky ňáký pošlu.
Aspoň jako náplast za nervovou újmu.. Mej se.
-
- Kontaktovat uživatele:
citim s tebou a kdyz jsem to v sobotu cetl bylo mi zle.... ten pocit kdyz ti nekdo neco vezme, nebo se ti nejaky zmetek hrabe ve tvych vecech je opravdu hnusny
po vyplate taky neco poslu, vzdycky jsemti fandil a trochu zavidel to zapaleni pro vec, vzdycky jsem chtel mit auto ve stavu jako ty a zatim se mi to nepovedlo..... snad nekdy....

- Lion
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Martine, jsem moc rád, že se auto našlo. Vím, že konec mohl být trochu lepší, ale už jen to, že se našlo je dobrej úspěch. Jak už bylo psáno výše, horší by bylo kdyby se nenašlo a to by teprv bylo sklíčující. Myslet pořád na to, kde skončilo apd. Snad se časem situace ještě pohne a zmrda dopadnou či tu bandu co zatím stojí. Tvý auto bylo opravdu klenot, sám sem na něj na ///Mordu 2007 čučel jak vejr, opravdu v něm bylo hodně lásky. Moc Ti přeju ani nevíš jak, aby se znova takovej klenot v tvých rukou objevil. Proto rovněž pošlu finační příspěvek v následující výplatě (Březnová). Lidi si musí pomáhat a kort, když sou takhle v tísni. Člověk nikdy neví, kdy to bude sám potřebovat. 

-
- Kontaktovat uživatele:
Martinézi Kortézi, hlavně se těším až budeš z toho všeho v pohodě a hlavně se neutápěj v tom co kdyby to a kdyby tohle a tamto. Stalo se jak se stalo, je třeba to brát. Já si taky představuju jak otevírám řidičovi dveře a šiju mu do hlavy hlava nehlava, ale skončilo to jak to skončilo, mohlo to být i horší, taková kudla do břicha od nepředvídatelného, cokoliv.
Zmrdeček nebude daleko a brzo se najde. A kdo se směje naposled, ten se směje nejlíp, to si pamatuj
Auto je jaký je, scénářů mohlo být tisíc jiných, třeba lepších ale i mnohem horších. Auto je na světě, ale chci najít toho zmrda a udělám cokoliv aby se našel. Beru to jako svoji svatou povinnost, bránit lásku k BMW!!! Mě to takhle nestačí.
na podporu celé té letité snahy samo taky posílám příspěvek. Použij ho jak uznáš za vhodný. Jen co se dostanu do spořky a vypíšu ručně příkaz, nemam i-net banking
držim palce a doufám že naše hledání neskončilo
Zmrdeček nebude daleko a brzo se najde. A kdo se směje naposled, ten se směje nejlíp, to si pamatuj

na podporu celé té letité snahy samo taky posílám příspěvek. Použij ho jak uznáš za vhodný. Jen co se dostanu do spořky a vypíšu ručně příkaz, nemam i-net banking

držim palce a doufám že naše hledání neskončilo