Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

2: MARTINEZ and the rest

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Zpráva
Autor
informer

#1 Příspěvek od informer »

Sedel jsem vedle Martineze behem ty akce, znam ho vod svejch deviti let a musim rict, ze ted kdyz chci jit spat, tak nemuzu.. Nemuzu nez ti kamo jeste tady jednou verejne vzkazat, ze at se bude dit cokoliv, tak myslim, ze nejen ja, ale i spousta dalsich lidi bude stat na tvoji strane a udela max pro to, aby se pomohlo! To co jsme spolu dneska zazili je dalsi kapitola, ktera, kdyz te nezabila, tak by te snad mela posilit a ze ten vysledek je jedna ze stovek moznejch variant jak to mohlo vsechno dopadnout... U me ses pro dnesni vecer hrac, kterej vyhral tim, ze
neriskoval svuj/nas zivot a dokazal resit situaci s nadhledem sobe vlastnim. Ten rychlej sled udalosti mohl jen tezko skoncit jinak, ale s cistym svedomim vis, ze pro jeji zachranu jsi vic udelat nemohl. Auto nema cenu zivota. Pro toho butovickyho strelce melo a taky mu o nej slo a pri trose stesti jeste pujde!! Jen me mrzi, ze je zatim jeho totoznost neznama. K tomu jeho popisu tady na diskuzi se nebudu vyjadrovat, jen bych snad rekl, ze zas az tak s uplnym curakem vydlazdenym jsi tu cest nemel. I prestoze vetsina jeho cinu a veci, ktery spachal tomu nasvedcujou, nemyslim si, ze "butovickej prcek" byl nahodou na prochazce a spatril ve tme bmw, tak si pres zavrenej barak dosel pro klice a odjel. Z toho stylu, kterym to vsechno proved je cejtit podlost, drzost, neomalenost a zakernost a stejne tak dopadla i ta jeho posledni jizda. Nemyslim si, ze dela sam. Pri ohledani jsem jel s dopravni kriminalkou, dve hovada, celkem chytry a spekulovali co a jak. Dostali echo, ze nekde tam v Butovicich(volal primo sefa kriminalky tydle mestsky casti) snad dela nejakej mladej byty a kradeze a jezdi CERVENOU FELICII S BILEJMA NARAZNIKAMA, zdali je to ale von nevime. Nicmene ty hovada z kripa se tvarili celkem profesionalne, takze myslim, ze i kdyby mel pripad vyznit do ztracena udelaj co se da a i sam ten co to ma na starosti ti rek, ze na tom zamaka. Zda se, ze ten zmrd ma tuhej korinek a vubec se toho neboji, utekl z pasti a hrobnikovi z lopaty, ale bozi mlyny melou jiste a projevi se to i tady. Kdyby cokoliv jsem si jistej, ze Martinez vas bude i nadale podrobne informovat, pripadne neco shanet a snad se vec dotahne do konce, jinak by to byla hanba nechat dalsi takovoudle svini volne dejchat na svobode a dal corovat.

Tobe Marty kamo preju na dloooouhou dobu jen samy krasny veci, protoze toho blbyho bylo posledni dobou uz nak dost myslim. Tomu zlodeji preju spravedlivej trest a brzkou smrt. Vsem ostatnim, kteri te podporovali at primo na miste nebo telefonicky nebo tady na bmwklubu bych rad vzkazal, ze u cteni tohodle tematu sem musel zamacknout slzy nad vasi solidaritou a obdivuhodnou soudrznosti, protoze tu podporu si Martinez zaslouzi a myslim, ze ji i potrebuje. Mejte se fajn a hlidejte si zada!
Martinéz

#2 Příspěvek od Martinéz »

:cry: :thumbsup:
George_D
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od George_D »

Martinéz píše::cry: :thumbsup:

Drž se kámo, bude lip :evil: :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
castro
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od castro »

já pevně věřím, že až se ten zmrd najde, poslouží jako odstrašující případ pro ty, co by se rozhodli sáhnout na auto s polepem "bmw klub čr"...

přišel čas dokázat zmrdům co jsme schopni aby se těmto autům vyhejbali obloukem :!:
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#5 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

castro píše:já pevně věřím, že až se ten zmrd najde, poslouží jako odstrašující případ pro ty, co by se rozhodli sáhnout na auto s polepem "bmw klub čr"...

přišel čas dokázat zmrdům co jsme schopni aby se těmto autům vyhejbali obloukem :!:

Sorry Ondro, ale tohle může bejt jenom zbožný přání, obavám se, že tohle auto se asi už nenajde :-/
prase007

#6 Příspěvek od prase007 »

Speedy píše:
castro píše:já pevně věřím, že až se ten zmrd najde, poslouží jako odstrašující případ pro ty, co by se rozhodli sáhnout na auto s polepem "bmw klub čr"...

Sorry Ondro, ale tohle může bejt jenom zbožný přání, obavám se, že tohle auto se asi už nenajde :-/

Dobré ráno Speedy, ono už se našlo.
George_D
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od George_D »

Speedy píše:

Už se našlo předsedo, nesleduješ dění :lol:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
Misa Moderátor
Moderátor

#8 Příspěvek od Misa Moderátor »

Tak jsem si právě přečetla veškeré dění ohledně Martinezovy pětky z konce minulého týdne a nestíhám se divit 8O
Tohle bylo jedno z prvních aut z klubu, které jsem poznala, a fotky u zábradlí mi vehnaly slzy do očí :cry:
Nebudu ti tady Martine psát, že s tebou soucítím, protože si neumím představit, jak se cítíš ... :(

Na druhou stranu, bylo to ve vší úctě jen auto a jsem ráda, že se ti nic nestalo při honičce Prahou, za to by nestála ani nejlibovější kára ...

A postni sem to číslo účtu :D
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#9 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

George_D píše:
Speedy píše:

Už se našlo předsedo, nesleduješ dění :lol:

No ty voe, tak to je BOMBA! Kua, není čas to vše číst, tak sorry. Zbožné přání bylo vyslyšeno :potlesk: :driver:
George_D
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od George_D »

Nejdřív jsem to nechtěl psát, ale musim, co zřídit učet, nějakou omezenou dobu nechat přispět koho chce a pak to zaslat na Martineze??? Je mu blbý od někoho něco brát, v čem ho chápu, jsem podobnej, ale proto to píšu, at se to prostě nakupí a jemu pošle a má více chuti do dalšího vývoje a nemá šanci to odmítnout, jinak si nic neveme, je to dobrej kluk :twisted: :wink:
Obrázek
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

George: Tohle uz tu navrzeno bylo a rozhodne jsem pro :!:
George_D
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od George_D »

Fx píše:George: Tohle uz tu navrzeno bylo a rozhodne jsem pro :!:

:oops: :wink:
Obrázek
Misa Moderátor
Moderátor

#13 Příspěvek od Misa Moderátor »

Martinez už do hlavního threadu dal číslo účtu ... :wink:
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
Viktor523i

#14 Příspěvek od Viktor523i »

Věřím že zmrda se podaří najít, když budem každej mít oči na stopkách tak ho někdo z nás jednou najde...v Praze je nás na to myslím dost
Viktor523i

#15 Příspěvek od Viktor523i »

160cm zas tolik lidí nemá a moc se jich hádám krádežím věnovat nebude
pazda
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od pazda »

Viktor523i píše:160cm zas tolik lidí nemá a moc se jich hádám krádežím věnovat nebude
jen mu dejte :twisted: za nohu na lano a povozit
Black-Light

#17 Příspěvek od Black-Light »

Nj, jenže když nemáš popis... A zas tak závažnej trestnej čin to nebyl, aby to policie myslím nějak extra řešila... Nicméně jistou šancí jsou otisky a případně porovnat je v databázi, takovej člověk asi nebude úplnej kriminální začátečník... Kdyby se znala jeho identita, tak už to asi není problém, ten zase zřejmě se svým přístupem k životu a věcem daleko neuteče a ani nebude moct, prostě takovej břídil, co jen páchá zlo...
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Pazdi »

Black-Light píše:... A zas tak závažnej trestnej čin to nebyl, aby to policie myslím nějak extra řešila...

co není závažnej trestnej čin? vloupačka, krádež auta...navíc počítám, že by měl průser i za tu noční projížďku prahou...
jakože s Tvým názorem - není závažnej čin, nebudou to řešit...zrovna se můžou na všecko vysrat a řešit jen masový vraždy, ne?
imo sou tu od toho, aby řešili veškerý takový věci a je jedno, estli je to vloupačka, podvod, vražda bo cokoliv...
castro
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od castro »

přesně tak...
Giome

#20 Příspěvek od Giome »

:twisted: pravda,pravda
Odpovědět