Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Ukradli mi auto svine

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Zpráva
Autor
Demostenes
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od Demostenes »

Btw, alarm tam byl.
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od Panaque »

Maxiczech píše:e-39 se vybíraj? A co ti z toho ukradli? 8O
Když trefit, tak jenom tak, aby už nepromluvil. :?
Jinak seš v lapáku, jako prd. To je bohužel v tomhle státě tak inteligentně nastavené.. :evil:

Všechno cenné co se vešlo do kapsy, navigace, brejle, atd. atd... Bylo to u nás v garážích, kde ti zmrdi mají mnohem větší klid než na ulici...

Když trefit, tak jenom tak, aby už nepromluvil. :? - Co to je za blbost???

To mi chceš říct, že bys někoho odprásknul (jako v mém případě) kvůli 20k?

Hele sere mě to, ale pořád si říkám, že nežiju třeba v Johannesburgu, kde mají ženské v noci povoleno projíždět na červenou atp. Proto to radši spolknu, nic už v autě nenechám a budu jen rád, že mi nevymlátil okno...

Takže hlášky typu "bych ho odprásknul" a jim podobné, můžou sloužit tak akorát aby si člověk zanadával a aspoň trošku ulevil. Ale jinak to jsou jen keci do větru který jsou stejně k ničemu!!!
Demostenes
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od Demostenes »

Panaque píše:Takže hlášky typu "bych ho odprásknul" a jim podobné, můžou sloužit tak akorát aby si člověk zanadával a aspoň trošku ulevil. Ale jinak to jsou jen keci do větru který jsou stejně k ničemu!!!

Odprasknout nekoho kdo ti krade tvuj majetek by melo byt legalni. Bohuzel neni no.
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od Baxon »

Demostenes píše:
Panaque píše:Takže hlášky typu "bych ho odprásknul" a jim podobné, můžou sloužit tak akorát aby si člověk zanadával a aspoň trošku ulevil. Ale jinak to jsou jen keci do větru který jsou stejně k ničemu!!!

Odprasknout nekoho kdo ti krade tvuj majetek by melo byt legalni. Bohuzel neni no.

Kámo, toho tvojeho auta je škoda. Viděl jsem fotky a vypadalo opravdu libově........................třeba se najde. Plno aut co se tady hledalo se většinou našlo.
Demostenes
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od Demostenes »

Baxon píše:Kámo, toho tvojeho auta je škoda. Viděl jsem fotky a vypadalo opravdu libově........................třeba se najde. Plno aut co se tady hledalo se většinou našlo.

Uz asi ne. Je to mesic, to bude davno rozmontovany na dily. :cry:
mano

#66 Příspěvek od mano »

Ty woe fakt krasna !!!!!!
Myslim ze to urcite kradou smazky nebo vysmazeny cigani ukradnou jedou na dovolenou z Prahy treba do Ostravy za pribeznejma stejne cernejma tam jezdi kurvi auto lijou jenom benzin husty ve starym BMW policajti je tam neznaj az to klekne sebemensi blbost odstavi prodaj jinymu ciganovi nebo prodaj na vrakac za par tisicovek!!!
Me na stesti nikdy auto neukradli nevykradli do Prahy nejezdim autem nedokazu si to panove v sebemensim predstavit ze by zmizelo !!!
Anonymous

#67 Příspěvek od Anonymous »

Ano máte pravdu bud bych si snima zahrál ragby a nebo bych zavedl starý zákon za krádeš cekání rukou a přestalo byto haj zlové jestli najdete tak kontaktujte přidámse až bude párti mněto taky sere kámože takle taky vykradly
Nakor

#68 Příspěvek od Nakor »

budu se koukat ale jsem zastánce názoru že naděje je vždicky ale je to blbí v tomto státě
Odpovědět