Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

zrcatka

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
mira525ix

#1 Příspěvek od mira525ix »

Když jsem rano přišel k autu ,sednu a chci couvat a ono nemam sklo v zrcatku :cry: ,někdo si ho totiž vzal :evil: ,odborně odpojil a nezničil plast ,tomu řikam dobře nakoupit :evil: Kdyby auto stalo na parkovišti ,neřeknu nic ale ve dvoře kde bydlim tak to je drzost .Doufam že te kurvě :evil: to sklo prasklo ... Tak to je ma zkušenost ,zatim se mějte Mira z Opavy
giovanny

#2 Příspěvek od giovanny »

mira525ix píše:Když jsem rano přišel k autu ,sednu a chci couvat a ono nemam sklo v zrcatku :cry: ,někdo si ho totiž vzal :evil: ,odborně odpojil a nezničil plast ,tomu řikam dobře nakoupit :evil: Kdyby auto stalo na parkovišti ,neřeknu nic ale ve dvoře kde bydlim tak to je drzost .Doufam že te kurvě :evil: to sklo prasklo ... Tak to je ma zkušenost ,zatim se mějte Mira z Opavy

Asi mu neprasklo jinak by leželo někde vedle tvého auta? musel to dobře znat ono to jde špatně ven i když to znáš a máš nato čas! holt borec ušetřil!!
mira525ix

#3 Příspěvek od mira525ix »

to ušetřil :evil: nove mě bude stat skoro litr.....
Odpovědět