mám informaci .. ze pachatel co mi ho ukradl.. se mel obevit na benzínce v Suchdole.. natankovat plnou a ujet bez placení ... na aute nebyli značky...a udajne to poslal do příkopu nekde na českobrodský u Úval... ale auto tam nikde neni... tak to asi zase odtáhly bo já nevim... tak sem to dal na benga..at se staraj..a at proveřej ty kamery na benzínce...zatim nic bližšího nevim... ale asi uz ho nikdy neuvidim...
Nejhorsi je, ze benga na kamery uplne serou.. Vice mene na jakykoliv info.. :-/ Jestli s nim ten zmrd nebude nekde blbe parkovat, nebo v nem nekoho neprejede, tak asi nemas sanci.
Drzim palec. Oba!
tak tak, kdyz si ho nenajdes sam, nebo nekdo asi ho nenajdes, policajtum v tomlhle neverim, kamosce ukradli v servise civo, krasny a nasli jsme ho, protoze policajti nejak nebyli schopni, i kdyz vedeli kde je, nebo v jakym meste malym meste:-(
Covece,jak sem si to ted precet tak se me z toho dela blbe ..,by mel skonci na dne Orliku hajzl zasranej.,...taky budu koukat vsude...a kdybis nahodou zjistil blizzi info kde se zdrzuje nebo tak neco...tak dej vedet a nak by se to vyresilo... ...preji at se najde..
Taky s Tebou soucítím a držím palce, aby jsi ho brzo dostal zpět a pokud možno nijak neporušené. Sem myslel, že Bawko není tak jednoduché ukrást. Že to mají kluci ingenýři nějak lépe ošéfované, než u ostatních aut. Asi ne Já mám auto pod nezávislým alarmem a snad imobiliser taky k něčemu je. Nebo ne?
bawka to maj trochu osetreny, ale nic extra, ale hlavne se kradou bawa do roku 94, protoze do te doby si jen nasedl, zatocil sroubovakem a odjel, byly blbe zabezpeceny
tak kluci... nic novýho...asi uz to ani nemá cennu řešit.. sem tak nejk smířenej stim ze uz ho bohuzel neuvidim.... nejhusnejší vánoce který sem zažil.... stastný a veselý .. a díky za pomoc...
ahoj klucí.... tak opet sem dnes dosatal hlášku .. že prej s tojí vMesty králové.. tak sem tam jel... ale nic bylo to jiný auto... uz sem myslel ze sem ho nasel a zase zklamání.....
Dnes ráno .. tak cca před 30 minutami ... mi opet volá policie ČR. ... strážník se představí a rekne ty nejkrásnejší slovak který sem kdyod policajta slyšel.... našli sme váš vůz ve 12 hodin se dostavte na služebnu... takže mám neskutečnou radost.... a dnes si jedu pro svý ISo zpátky... všem kteří se snažily nějak pomoct děkuju.... už sem v to nedoufal...a bum.... normálne se nemuzu dočkat.... dekuju kluci i za tu podporu... mej te se ... jeste napíšu v jakým je stavu...az mi ho vrátěj...zatim
Upřímně...tuhle "kauzu" sleduju od začátku a tak nějak jsem něvěřil, že se to ještě někam pohne...život přináší různá překvapení...BLAHOPŘEJU KE SHLEDÁNÍ!