Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

!!!!!Zmizela mi E32 v Praze 4!!!!!

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Zpráva
Autor
chochi

#41 Příspěvek od chochi »

korek píše:
martin33 píše:tak to bys jim vlastně měl ještě poděkovat :lol: :lol:

se zloději se nemluví :twisted: vězení to jistí 8)

vezeni jim nehrozi, jsi v cechach... pravnik u soudu zabreci, kazdej dostane podminku a par desitek prospesnejch hodin, a za tyden vesele svacej dal... me pred domem zmizly dve baga, ted jak nechavam auto na delsi dobu bez dozoru, povoluju u bura 4, u e30 tri srouby uplne a poklice na to. srouby schovavam do kufru, at nejsou videt, a spim mnohem klidneji. a uprimne se tesim, az me jednou probudi v noci rana, protoze nez se mrdka rozkouka ktera bije, konecne dostanu po tech letech nasranosti prilezitost ulovit si takovou mrdku jen pro sebe na hrani...
Ali

#42 Příspěvek od Ali »

Dobrej napad.. Rekl bych, ze to stoji za to.. A u postele mit natazenou kusi.. :twisted:
milo
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od milo »

chochi píše:vezeni jim nehrozi, jsi v cechach... pravnik u soudu zabreci, kazdej dostane podminku a par desitek prospesnejch hodin, a za tyden vesele svacej dal... me pred domem zmizly dve baga, ted jak nechavam auto na delsi dobu bez dozoru, povoluju u bura 4, u e30 tri srouby uplne a poklice na to. srouby schovavam do kufru, at nejsou videt, a spim mnohem klidneji. a uprimne se tesim, az me jednou probudi v noci rana, protoze nez se mrdka rozkouka ktera bije, konecne dostanu po tech letech nasranosti prilezitost ulovit si takovou mrdku jen pro sebe na hrani...

tak to moc nevykrikuj do sveta. zlodej se v tom zabije a sedet pujdes ty. vubec bych se nedivil, kdyby to v te nasi republice tak dopadlo ... :evil:
Martinéz

#44 Příspěvek od Martinéz »

no ja nevim, jestli bych podepsal svymu autu v pripade kradeze takhle rozsudek smrti..
castro
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od castro »

tak jsem dneska jednu takovou sedmu pronásledoval abych zjistil spz, ani raději nebudu říkat jak moc jsem musel taktizovat v pátečním provozu abych si ji nadjel. A ona už se našla... neuvědomil jsem si to - nemáš náhodou nové SPZ 8A1 **** ? :D
Legend1
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od Legend1 »

Tak mi včera přišel dopis od Policie s vyrozuměním, že pro nedostatek důkazů nebudou pachatelé trestně stíhání. Takže v ČR se můžou legálně krást auta a nic se nikomu nestane, to je teda skvělý...
Maxiczech

#47 Příspěvek od Maxiczech »

8O
Zase další ingredience k tomu, abychom si vážili Policii Č.R. a nestrachovali se o svůj majetek.. :evil:
ZapBranigan
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od ZapBranigan »

Politicka reprezentace ma problemu dost sama se sebou, k policii se chodi hlavne kvuli platu a socialnim vyhodam a vsichni Cesi jsou zvykli krast. Tak co byste pak chteli? Kamarad tuhle radsi ridil po par pivech, nez aby parkoval pres noc v sidlisti 2003 Mondeo... Projdete se v 9 vecer po Vaclavaku a uvidite, ze chytit par fetaku v kradenym aute je opradvu to nejmensi. Aspon v Praze. Jinak teda gratuluju, ze se auto aspon naslo. Od jisty doby radsi chodim za zabavou s pritelkyni mene casto, ale za to do lepsich podniku, domu jezdim taxikem, co volam pres dispecink a ne nockou a i sestru radsi vyzvednu pozde v noci z brigady v Sazce autem nebo ji prispeju na tago. Proste i kdyz si ze svych celkem slusnych dani platim Policii a buhvi koho jeste, tak si stejne ze soukromych penez priplacim za bezpeci. Mozna jsem srab a mozna ze se nekdo radsi ozbroji a porad hlida co se deje kolem, kdyz se vraci z koncertu nebo divadla, ale ja chci mit klid. Tak jsem si zase pobrecel.... :?
jurasis

#49 Příspěvek od jurasis »

ZapBranigan píše:Politicka reprezentace ma problemu dost sama se sebou, k policii se chodi hlavne kvuli platu a socialnim vyhodam a vsichni Cesi jsou zvykli krast. Tak co byste pak chteli? Kamarad tuhle radsi ridil po par pivech, nez aby parkoval pres noc v sidlisti 2003 Mondeo... Projdete se v 9 vecer po Vaclavaku a uvidite, ze chytit par fetaku v kradenym aute je opradvu to nejmensi. Aspon v Praze. Jinak teda gratuluju, ze se auto aspon naslo. Od jisty doby radsi chodim za zabavou s pritelkyni mene casto, ale za to do lepsich podniku, domu jezdim taxikem, co volam pres dispecink a ne nockou a i sestru radsi vyzvednu pozde v noci z brigady v Sazce autem nebo ji prispeju na tago. Proste i kdyz si ze svych celkem slusnych dani platim Policii a buhvi koho jeste, tak si stejne ze soukromych penez priplacim za bezpeci. Mozna jsem srab a mozna ze se nekdo radsi ozbroji a porad hlida co se deje kolem, kdyz se vraci z koncertu nebo divadla, ale ja chci mit klid. Tak jsem si zase pobrecel.... :?

Přesně. A že těch daní neplatím málo...

Legend: já bych podal stížnost k nadřízenému člověka podepsaného pod tím odložením. Pěkně bych se do toho opřel, stratit nic nemůžeš. Policajti většinou zkouší, jestli jim nečinnost projde ( jsou shnilí jak vandrácká hůl ). Slušní lidi se většinou neozvou a oni mají míň práce, nebo je v tom levota...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Legend1
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od Legend1 »

Tak se mi ze včerejška na dnešek zase nějaká svině pokusila vylomit zámek řidiče, ale nedostali se dovnitř. Podle mě to byly ty stejný svině, co mi to ukradly před tím a vzhledem k tomu že je pustili, tak to vypadá že mají zase o auto zájem. Dejte si pozor všichni co parkujete v Praze 4, zase tady řádí nějaký feťácký svině a zasloužili by pořádně přes držku ocelovou tyčí, jinak s tím nepřestanou.
T613
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od T613 »

no ty kokno uz zase ...
zaslepit zamky, central na dalku a na skla folie ... snad bude klid :-)
ARMAN

#52 Příspěvek od ARMAN »

neskutečny 8O to bych fakt zalez do auta nedaleko a počkal až se ukažou :evil:
VELMEN

#53 Příspěvek od VELMEN »

Legend1 píše:Tak se mi ze včerejška na dnešek zase nějaká svině pokusila vylomit zámek řidiče, ale nedostali se dovnitř. Podle mě to byly ty stejný svině, co mi to ukradly před tím a vzhledem k tomu že je pustili, tak to vypadá že mají zase o auto zájem. Dejte si pozor všichni co parkujete v Praze 4, zase tady řádí nějaký feťácký svině a zasloužili by pořádně přes držku ocelovou tyčí, jinak s tím nepřestanou.

Jak říkala známá policajtka...Praha 4 je nejhorší na auta,ale 10 zase byty:-)...jsem taky na 4řce a jedině hlídaný jinak bych nespal a je tu parkoviště na každym rohu a těch 700 za měsíc je furt lepší jak kára v prdeli..
BMWX5power

#54 Příspěvek od BMWX5power »

hodně štěstí
BMW e66 745Li
BMW e53 X5 3.0D
Odpovědět