Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Jak to na tom svete funguje
-
- Kontaktovat uživatele:
Jak to tak čtu, tak ten pocit znám, když mů nějakej č..ák sedí v autě a vyndává v klidu rádio. Stalo se mi to loni na štědrej den. Odnesli jsme dárky do auta, ktery jsem měl přimo před vchodem. Zamkl jsem ho a něž jsem stihl vyjít do třetího patra vzít si doklady mobil atd. a zas dolů (otázka max. 5minut) . Já si ho vůbec nevšim, to mladá že nám někdo sedí v autě. Ten zmrd už odpojoval rádio. Jediný co mě v tu chvíli napadlo - Třísknout mu dvěřna přes hnáty a vytáhnout ho ven, něž vytáhl nůž .... nechal jsem ho zdrhnout.... Potom jsme zjistili,že měl zbalený ty dárky a všechno co v autě našel.
Přesně jak jste psali, dostal se tam rámem dveří, který mi skurvil.... Ale nadruhou stranu právě včas na správnym místě, jinak by byli svátky v prdeli...
Od tý doby jsem v autě nenechel ani krabičku s cigárama...
Přesně jak jste psali, dostal se tam rámem dveří, který mi skurvil.... Ale nadruhou stranu právě včas na správnym místě, jinak by byli svátky v prdeli...
Od tý doby jsem v autě nenechel ani krabičku s cigárama...

-
- Kontaktovat uživatele:
kdyš to tady člověk čte,tak mu to přijde k smichu. Ale v nějaky z vašich situaci bych fakt nechtěl bejt.
Ale řikam to pořat "kdyš to nejde malou silou,tak to de silou ještě větši"
A kdyš nějakej přichciplej feťak dostane pořadně přes dršku,tak bych řek že je to pro něj větši ponaučení než to co mu daj cajti.
Ale koukam že někdo mu dopřeje voboji

Ale řikam to pořat "kdyš to nejde malou silou,tak to de silou ještě větši"

A kdyš nějakej přichciplej feťak dostane pořadně přes dršku,tak bych řek že je to pro něj větši ponaučení než to co mu daj cajti.
Ale koukam že někdo mu dopřeje voboji