Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

!!!!!Zmizela mi E32 v Praze 4!!!!!

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Zpráva
Autor
Legend1
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Legend1 »

mezí čtvrtkem 11.10. a dnešním dnem mi z parkoviště na Praze 4 zmizela fialová E32 730i automat, spz AEP 41-39, VIN WBAGA81030DA22639, na sklech jsou vypískované kódy B2030DA22639, rok výroby 1992. Interiér světle béžová kůže, bílé přední blinkry, dřevěný volant, byly na ní plechové disky s neoriginálními poklicemi. Dá se spolehlivě poznat podle silně odřeného levého zadního lemu a ve spodní části odřených dveří u řidiče. Pokusím se přidat nějaké foto. Tak se prosím dívejte kolem sebe, třeba bude někde jezdit na jiných SPZ (fialová metalíza byla hodně málo, ještě jsem jinou v čr nepotkal), nebo na vrakovišti apod.
castro
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od castro »

budu koukat, fotky by pomohli...
Legend1
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Legend1 »

jumper
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od jumper »

Budu koukat.
martin33
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od martin33 »

to bych se po.... zítra zkusím něco obvolat....
milo
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od milo »

hm je pravda, ta barva co jsi mel neni nejbeznejsi. budu koukat. podle me se zase nejaci curacci vozi :roll:
Slid

#7 Příspěvek od Slid »

to je v prdeli, kuwa kde to jsme, furt jen čtu jak někomu z klubu zmizí bawo :cry: držím palce ať to dobře dopadne :evil:
Legend1
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Legend1 »

To by byla ideální situace, kdyby se v tom nějakej zmrd jen povozil a někde nechal, třeba i poškozené, ale aspoň by se pak našlo a vrátilo. Když jsem četl téma "cikáni jižní město", tak si říkám že to může mít souvislost, mě to zmizelo taky na jižním městě a už mi to před půl rokem zkoušeli ukrást. Na vývoz se kradou výrazně novější auta, to musel někdo vzít na díly, v tom případě by určitě byly někde na prodej v té konkrétní barvě, nebo to někdo dá na papíry a pak se musí dříve či později někde potkat. Už jsem to sepsal na policii a budu čekat na výsledek.
Legend1
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Legend1 »

Taky nechápu jak se vůbec ty svině dostaly dovnitř, když jsem měl zamčeno na mechanickou závoru a po autě nezůstaly ani střepy. Docela mě sere že nad tím parkovištěm je kamera, ale je odpojená kvůli rekonstrukci paneláku, na kterém je namontovaná.
Ali

#10 Příspěvek od Ali »

Nevim, jestli je to zavedenim samostatnyho tematu, nebo jestli toho bylo i driv tolik.. Kazdopadne uz skoro prestavam stihat pamatovat si novy auta a typy. Este ze jsou Baworacci kazdej nakym zpusobem specificky..
Zkus to rozhlasit jeste pres taxikare a Messengery s nejakou odmenou. Nekdy to pomuze.
Jinak smozrejme budu koukat... Je to svinstvo.. :-/
Legend1
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Legend1 »

To je super nápad, mám kamaráda taxikáře... Ještě důležitá věc, můj telefon je 739216300, kdyby někdo něco věděl.
JIP

#12 Příspěvek od JIP »

Tak ti zůstaly aspoň ty Omegy...ty nikdo nekrade, nevykrádá, neodírá a neplive na ně...ale zase nemají vpředu vrtuli... :(
Jak to tady tak pročítám, dneska člověk vlastnící BMW nemůže mít vůbec klidné spaní... :evil:
VELMEN

#13 Příspěvek od VELMEN »

Jo to máš recht..já teď jedno nádherný sehnal a fakt jsem nespal...naštěstí se povedlo sehnat hlídaný parkoviště..když uvidim fialovou sedmu plnou cikánů ozvu se..
Martinéz

#14 Příspěvek od Martinéz »

nejvic me sere, ze se to deje v mym okoli takhle.. :evil:

fakt te lituju
milo
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od milo »

Legend1 píše:Taky nechápu jak se vůbec ty svině dostaly dovnitř, když jsem měl zamčeno na mechanickou závoru a po autě nezůstaly ani střepy. Docela mě sere že nad tím parkovištěm je kamera, ale je odpojená kvůli rekonstrukci paneláku, na kterém je namontovaná.

na e34 jsem mel paku na volante a na ridici pace, musela to byt pro ne otazka 10 sekund. po vraceni byly zamky strzene, dali se otevrit sroubovakem.
meme

#16 Příspěvek od meme »

tyhle páky na volant myslim nejsou moc dobrej nápad .. sundat to trvá tři vteřiny - a jen to upozorňuje, že auto neni chráněný jinak .. jiná věc je kombinace těchle ochranejch prvků, třeba prý páka pod pedálem neni u zlodějů 'oblíbená', protože se musí sehnout a nevidí kolem .. jinak to ale zmrazej /vteřina/ ze spreje a praštěj do toho /další vteřina/ a ten zámek se roskočí jak nic. ideální je teda kombinace víc ochranejch prvků, pokud někdo nemá prachy na takový ty hračky jako vyhledávání apod ..
já mam momentálně nabouranej zadek a prasklý přední sklo /i když to skoro neni vidět/ a odřenej zadní nárazník po obou stranách a tak doufam že se auto nezalíbí .. budu asi pískovat vin a dál to budu chránit až po tom, co to celý zaplatim ..

jinak taky budu koukat ..
fotobobo

#17 Příspěvek od fotobobo »

Legend1 píše:mezí čtvrtkem 11.10. a dnešním dnem mi z parkoviště na Praze 4 zmizela fialová E32 730i automat, spz AEP 41-39, VIN WBAGA81030DA22639, na sklech jsou vypískované kódy B2030DA22639, rok výroby 1992. Interiér světle béžová kůže, bílé přední blinkry, dřevěný volant, byly na ní plechové disky s neoriginálními poklicemi. Dá se spolehlivě poznat podle silně odřeného levého zadního lemu a ve spodní části odřených dveří u řidiče. Pokusím se přidat nějaké foto. Tak se prosím dívejte kolem sebe, třeba bude někde jezdit na jiných SPZ (fialová metalíza byla hodně málo, ještě jsem jinou v čr nepotkal), nebo na vrakovišti apod.

Melo tohle imobiliser v klici?
Legend1
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Legend1 »

To ještě imobilizér nemělo, je to rok 1992. Vlastne jim stacilo vylomit zamek od dveří a spínačku a mohli hned odjet. Teď nevím čím budu jezdit přes zimu. Chtěl jsem mít E32 nazimu, abych nemusel přezouvat Omegu na zimáky, tak si asi koupím Malucha :lol: ten má taky pohon na zadek.
VELMEN

#19 Příspěvek od VELMEN »

Legend1 píše:To ještě imobilizér nemělo, je to rok 1992. Vlastne jim stacilo vylomit zamek od dveří a spínačku a mohli hned odjet. Teď nevím čím budu jezdit přes zimu. Chtěl jsem mít E32 nazimu, abych nemusel přezouvat Omegu na zimáky, tak si asi koupím Malucha :lol: ten má taky pohon na zadek.

Ale náhon na zadek neni moc výhoda na zimu ne? Jestli jsem to blbě pochopil tak sorry. jezdil jsem jednu zimu se sierrou tátovou,ale byl fakt zážitek..tězkěj motor vepředu a náhon na lehkej zadek ..jedině ho něčim zatížit.
Legend1
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Legend1 »

Takže BMW se před chvílí našlo... Volali mi v 1:30 ráno že auto zadrželi i se třema feťákama v Praze 4 - Krč. Normálně to auto používali k ježdění na jiných SPZ z jiného BMW. Za těch 10 dnů co mi auto zmizelo najezdili skoro 3500km. Takže pro mě přijeli, zavezli mě k autu, sespali jsme to všechno, auto jsem převzal atd... Ješty bylo v kufru strašně moc věcí co nakradli, tak jsem si vybral co bylo moje - nějaký nářadí, origo hever, kanystr atd. Takže musím opravit řidičův zámek a spínačku, jinak je všechno OK a funkční.
Odpovědět