Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

zkušenosti se špatnými PHM

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
castro
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od castro »

Varuji všechny před touto benzínkou - OMV HORNBACH PRAHA6 - 1x jsem tam po dlouhé době natankoval N95 a dokud jsem nevyjel půl nádrže V-Poweru95 tak jelo cca o 20koní míň. Kdysi jsem tam tankoval s bývalým 318iS a měl jsem s tim taky problémy.

Kamarád tam tankoval benzín když měl ještě půl rezervy a natočil tam 62litrů... (E36 má 63) takže :mad: koukám že to šmelí kde jen jde....
michal09

#2 Příspěvek od michal09 »

Vzledem k tomu, že kolem týhle OMWky jezdím obden a už x krát jsem tam tankoval a nějak sem nic nepoznal no (318i, M43), tak docela čumím 8O ... Sem si říkal že OMW je :cool2: hned po Schellce, tak asi né... Nebo alespoň né všude :wink:

Castro: kde tankuješ v tomhle okolí a jsi spokojenej?
castro
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od castro »

tak já nechci hanit nebo jakkoliv pomlouvat značku OMV. OMV je mi sympatická, hlavně pro svou ekologickou politiku, ale tahle konkrétní benzínka patří zřejmě nějakýmu zmr.dovi co šmelí. Pokud si pojedeš pro N95 na benzinu, shell, nebo OMV, je dost pravděpodobný že dostaneš benzín třeba ze stejnýho sila. Jde asi jen o to kdo je haj.zl a ten benzín něčím naředí.

Jinak jezdím kamkoliv na shell pro V-power 95, v blízkosti je to v Jeremiášově ulici, ale na west coast prague jich těch shellek moc nejni :-(
michal09

#4 Příspěvek od michal09 »

No jasný no, ona ta OMW u Hornbachu je docela frekventovaná a pan Šéf si je toho vědom, protože ví, že tam ty lidi budou jezdit pořád...

Jinak k těm Shellkám, já právě vím jen o dvou... A to právě na té Jeremijášce a pak na Klamovce ve Vrchlický vedle Porsche Praha... Jinak beru jěště dost na Benzině na Petřinách a na Vipichu směr B.Hora, jinak občas i někde mimo, ale v zásedě nemám oblíbenou Benzínku, ale začínám přemejšlet, že začnu... :)
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Lukáš »

jestli myslíš OMV kolkočka, t.j. karlovarská ul. (vicemene za Lidlem - nebo spis za vyzkumakem , tak ta je zlatá, oproti OMV na slánský.......)

a upřimně ja tanbkuju bud v Globusu nebo u Essa(na vršovický) a no trouble.....

a u Glbusu na zličině už několik let.
Lukys318is
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Lukys318is »

[quote="michal09"]Vzledem k tomu, že kolem týhle OMWky jezdím obden a už x krát jsem tam tankoval a nějak sem nic nepoznal no (318i, M43), tak docela čumím 8O ... Sem si říkal že OMW je :cool2: hned po Schellce, tak asi né... Nebo alespoň né všude :wink: quote]

Ja tam taky uz nekolikrat tankoval a zatim vzdycky v poho...
Jinak ja nejcastejs tankuju u OMV na Novejch Butovicich, u Šafranky u Billy nebo u Shellky pod baumaxem... vsechno na jeremiasce
lospiratos
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od lospiratos »

Lukáš píše:jestli myslíš OMV kolkočka, t.j. karlovarská ul. (vicemene za Lidlem - nebo spis za vyzkumakem , tak ta je zlatá, oproti OMV na slánský.......)

taky tankuju u globusu sice jenom do dodavky naftu ale tankuju a s touringem jsem taky tankoval tam a v pohode jooo globus to je kvalitka.

Jinak s tou OMW to je pravda spoluzak se sierou tam tankoval a ted mení vstřiky míchaj to nějakou mr--ou...takze bacha na ne.
castro
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od castro »

mno, nechci je uplně zatracovat, jasně že asi ne vždy tam bude sh.it ale byl tam. :-/ To jsem poznal po prvním raním startu jak se mi klepal motor.

Bude jich asi víc, změnim nadpis ať může každej napsat zkušenosti s kteroukoliv.

Po ujetí 3/4 nádrže na V-power 95 se mi to zlepšilo, po výměně paliv. filtru uplná pohoda ;-)
bandog

#9 Příspěvek od bandog »

Já do Off Roadu tankuju plyn kdekoli a jede to stejně na silnici i v lese, s plaťákem i bez, furt max 130km/h :idea: :) :) :idea:
jurasis

#10 Příspěvek od jurasis »

lospiratos píše:
Lukáš píše:jestli myslíš OMV kolkočka, t.j. karlovarská ul. (vicemene za Lidlem - nebo spis za vyzkumakem , tak ta je zlatá, oproti OMV na slánský.......)

taky tankuju u globusu sice jenom do dodavky naftu ale tankuju a s touringem jsem taky tankoval tam a v pohode jooo globus to je kvalitka.

Jinak s tou OMW to je pravda spoluzak se sierou tam tankoval a ted mení vstřiky míchaj to nějakou mr--ou...takze bacha na ne.

Jo, Globus na Zličíně taky několik let (nafta, teď benzín) a v poho a o 2 Kč levněji jak jinde..... 8)
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Spajky »

Ono s tím že natankoval víc než je vlastně nádrž nebo tak něco...tatík u naší místní benzínky,kde naštěstí netankuju do fabky narval 49 litrů a při tom má mít jen 45...samozřejmě došel za vedením,který mu ukázalo,že má tanky správně zkalibrovaný a pak posudek od škody auto,že velikost palivové nádrže se může lišit a že se do ní může vejít klidně víc,řek bych,že je to tak u každýho výrobce :)
prase007

#12 Příspěvek od prase007 »

Přesně tak, když jsem míval fabku, tak sem tam skoro vždycky byl schopnej narvat 47 - 49 litrů, pokud sem dojíždel s hladovym vokem.
Odpovědět