Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Krádež - prosím pomozte!!

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Zpráva
Autor
Ali

#41 Příspěvek od Ali »

Modestyna píše:tak super... jinak je to teď daný na twingo forum :wink:

Diky moc za pomoc! Jen se bojim, ze jestli se najde, tak se nedozvi uplne vsichni, ze uz ten vevnitr neni hajzl, ale majitel a dostanu jeste od nekoho na drzku.. :)
Modestyna

#42 Příspěvek od Modestyna »

Ali píše:
Modestyna píše:tak super... jinak je to teď daný na twingo forum :wink:

Diky moc za pomoc! Jen se bojim, ze jestli se najde, tak se nedozvi uplne vsichni, ze uz ten vevnitr neni hajzl, ale majitel a dostanu jeste od nekoho na drzku.. :)

Toyoty, Renault obecně a Twingo....kluby to tam maj.
jinak nebuj, já jim dám vědět, když už bude u páníčka :wink:
stormer

#43 Příspěvek od stormer »

to je hustý, mě na smíchově přesně na tomhle místě ukradli taky báwo, taky jsem ho pak ještě viděl a taky s tím fízlové nic neudělali. Takže lidi BACHA NA SVOJE BÁWA V TÝHLE LOKALITĚ! JE TAM MOŘE ČERNEJCH, CO MAJ ŠPINAVÝ A DRZÝ PRACKY!
castro
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od castro »

budu se koukat... plzeňskou jezdím celkem často...

Jinak po plzeňská jezdí ještě kromě slavisima další červené coupe Mpacket z Řep.. takže aby se to moc nepletlo... To je hrozný ten smíchov...

Doufám že se najde v pořádku... :(
Atilak

#45 Příspěvek od Atilak »

castro píše:budu se koukat... plzeňskou jezdím celkem často...

Jinak po plzeňská jezdí ještě kromě slavisima další červené coupe Mpacket z Řep.. takže aby se to moc nepletlo... To je hrozný ten smíchov...

Doufám že se najde v pořádku... :(

Lidi nestraste! Bydlim tady... A kdyz tak mi golfa vykradli 2x a pokazdy na Vinohradech.. Tady na Smichaci jsem jednou udelal super botu a nechal jsem celou noc klicky ve dverich.. Nejhorsi rano co sem snad zazil,ale mel jsem kliku...

Jinak zabezpeceni.. Co si myslite o kombinaci- alarm,imobiliser,defend-lock?
Je to dostacujici? Diky..

Jinak dneska jsem myslel,ze to auto vidim. Vypadalo uplne stejne,ale na jinejch znackach. Pak jsem koukal na ty fota a mel trosku jinej vyfuk a zadni svetla... Uz jsem Ti malem volal :?
ARMAN

#46 Příspěvek od ARMAN »

dnes jsem mluvil s kamošem co ma e34 a když mu ukradli bawo tak hned volal znameho taxikaře a poprosil ho aby daval bacha a ten nějak přes dispečink dal echo všem ostatnim z firmy a do nějake firmy se kterou spolupracujou či co(řikal nějakych 800 aut s profi řidiči), do večera se našlo, dal mu pak za to 3litry.
Ali

#47 Příspěvek od Ali »

ARMAN píše:dnes jsem mluvil s kamošem co ma e34 a když mu ukradli bawo tak hned volal znameho taxikaře a poprosil ho aby daval bacha a ten nějak přes dispečink dal echo všem ostatnim z firmy a do nějake firmy se kterou spolupracujou či co(řikal nějakych 800 aut s profi řidiči), do večera se našlo, dal mu pak za to 3litry.

Diky za tip, zkusim to pres kurýry (zadnyho kamarada taxikare nemam.. :( ).. Jen si nejsem jistej, jestli uz neni trosku pozde.. :?
Tashiro

#48 Příspěvek od Tashiro »

Praha 3,8,9,10 - budu koukat.
Mountainbiker

#49 Příspěvek od Mountainbiker »

Bohužel jsem nezaregistroval značku, ale řekl bych že to tvoje kupátko projelo kolem mého baráku, poznávací znamení - takový hlubší tón výfuku při podřazení!!!
Ali

#50 Příspěvek od Ali »

Mountainbiker píše:Bohužel jsem nezaregistroval značku, ale řekl bych že to tvoje kupátko projelo kolem mého baráku, poznávací znamení - takový hlubší tón výfuku při podřazení!!!

Ahoj, byl bych hrozne rad kdyby ta informace byla trosku jistejsi.. Co kola? Melo stejny? Mracitka? Kridlo? Snizeni?
Neber to spatne, ale myslim si, ze moje iso neni jediny cerveny coupe v M-paketu, ktery ma hlucnej vejfuk a prohani se po ceskejch silnicich.. :(
100% diky za info, pokud mi prijde jeste nejake echo, tak se tim smerem vypravim, nebo tam aspon nasmeruju policajty, ale takhle bych tam akorat udelal nekomu nevinnymu problemy.. :?
Ale jeste jednou dik!! Aspon mam nadeji, ze jezdi.. :)
Mountainbiker

#51 Příspěvek od Mountainbiker »

Heleď, je to tak na 80%. Mračítka jsem neviděl, ale kola byly dost podobný, zadní křídlo (myslím fakt křídlo - ne decentní odtrhová lišta na kufru) to mělo na 110%. Značku jsem neviděl - červený bylo taky, akorát mi připadalo nějak víc naleštěný... Podívej - v takovým malým městě jako je Hradec mám v merku téměř všechny báwa, a tohle tu fakt nejezdilo. Ale zatím zachovej klid, chodím s očima otevřenýma, kdyby něco, dám vědět.
Ali

#52 Příspěvek od Ali »

Mountainbiker píše:Heleď, je to tak na 80%. Mračítka jsem neviděl, ale kola byly dost podobný, zadní křídlo (myslím fakt křídlo - ne decentní odtrhová lišta na kufru) to mělo na 110%. Značku jsem neviděl - červený bylo taky, akorát mi připadalo nějak víc naleštěný... Podívej - v takovým malým městě jako je Hradec mám v merku téměř všechny báwa, a tohle tu fakt nejezdilo. Ale zatím zachovej klid, chodím s očima otevřenýma, kdyby něco, dám vědět.

OK. Vic takovejhle zprav! Znacku uz bude mit asi jinou, ale az na nej budes mit nekde cas, tak ma klimu a hlavne ty nalepky.. Lizatko je na levy strane uz trosku urvany, je to poznat pri pohledu zepredu, sice nevisi pod naraznikem, ale neni na nem tak moc prilepeny.
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Ali píše:
Mountainbiker píše:Heleď, je to tak na 80%. Mračítka jsem neviděl, ale kola byly dost podobný, zadní křídlo (myslím fakt křídlo - ne decentní odtrhová lišta na kufru) to mělo na 110%. Značku jsem neviděl - červený bylo taky, akorát mi připadalo nějak víc naleštěný... Podívej - v takovým malým městě jako je Hradec mám v merku téměř všechny báwa, a tohle tu fakt nejezdilo. Ale zatím zachovej klid, chodím s očima otevřenýma, kdyby něco, dám vědět.

OK. Vic takovejhle zprav! Znacku uz bude mit asi jinou, ale az na nej budes mit nekde cas, tak ma klimu a hlavne ty nalepky.. Lizatko je na levy strane uz trosku urvany, je to poznat pri pohledu zepredu, sice nevisi pod naraznikem, ale neni na nem tak moc prilepeny.

Takže poznávací znamení je i lepidlo na lízátku? Lízátko tam má bejt přidělaný na příchytkách :wink:
Ali

#54 Příspěvek od Ali »

Fx píše:
Ali píše:

Takže poznávací znamení je i lepidlo na lízátku? Lízátko tam má bejt přidělaný na příchytkách :wink:

Ale hovnajz!! :roll: Lizatko uz bylo nejspis jednou urvany predchazejicim majitelem, tzn na orig pricitkach je jen na par mistech, jinak je nasroubovany vrutama primo do plastu narazniku. Akorat moji slecnou bylo urvany podruhy, a v tech mistech je trosku odchliply, protoze uz to poradne nedrzi v tech puvodnich dirach. Jinak dalsi lizatka prosim na SZ, :twisted: sem pokud mozno jen info o autu. Dik.
xMart
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od xMart »

Prosim .. mohl by jsi rict jakym zpusobem bylo zabezpeceny? Jestli jen tyc na volantu nebo jeste neco? Zajima me co vsecho ti hajzlove museli prekonat. Diky a at to dopadne nejak dobre.. :?
cvetas
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od cvetas »

Je to svinstvo kamo,zprerazel bych jim ruce a nohy svinakum.Drzim palce at se najde.Me pred mesicem ukradli taky 36,Nasla se a dalsi den nato zmizela naporad.Skoda ze nejde poustet proud do auta aby se ty zmrdi upekli :evil:
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od mkalous »

Ali píše:Ahoj vsichni,
Prosim o pomoc!
30.8. 2007 mi byl na v Praze 5 na Smichove na naplavce kousek od botelu Admiral ukradenej muj Mmmazel :evil: :x :cry: :x
Je to cerveny coupe E36 318is v M-paketu s orig. Mkovejma kolama ( vzadu 245 vepredu 225 ) je to rok '93. A ma dost hlucnej vejfuk s tuningovou koncovkou, mracitka. SPZ (pokud tam jeste bude) je 7A5 18-19
Poznavaci znameni je hlavne kraval z vejfuku :) jinak mala samolepka "És" (znacka obleceni a doplnku) na viku od kufru, vedle znacky, mala samolepka Etnies, napravo na prednim narazniku pod svetlem a Big BMW samolepka na levym zadnim okynku. Lak uz je trosku vysisovanej, hlavne strecha a viko kufru.
Pokud ho kdekoliv uvidite tak (nejlepe prizabijte ridice :twisted: ) nebo radsi volejte Policii a me prosim kontaktujte na SZ.

PS: Plus touto zpravou prosim adminy, aby inzerat rozkopirovali, nebo presunuli jeste do temat, kam se to obvykle dela.. Jsem tu jeste trosku lamka a nechtel jsem tim zadelat celej web. Taky kdyby byla moznost vam na mail poslat fotky aby jste mi je sem vyjimecne vyvesili, tak bych byl moc rad. A pokud se najde, tak jen co ho nejak zprovoznim, tak uz si 100% zaplatim clenstvi :) :oops: :)
Take lidi kteri chodej na jiny weby kde by to melo viset, tak at me prosim okopirujou a povesej i tam. Predem dik vsem!!
( mno a ted jdu brecet do kouta mam ho ani ne tri mesice a jeste ho splacim.. :cry: )

Zdravím..... včera v noci jsem se vrátil z desetidenního pracovního pobytu na Ukrajině.... a ve městě Ivano-frankovsk jsem v neděli (09.09.2007) na jedný křížovatce viděl BMW......vypadalo podobně jako tohle, jeli jsme proti sobě, takže jsem neměl čas pokukovat a jediné, co mě chytlo byla SPZ... Aa nejsem si jist, jestli byla 7A5 1... nebo 7A1 5... V té rychlosti jsem to faaakt nestihl :-(
Ali

#58 Příspěvek od Ali »

Zdravím..... včera v noci jsem se vrátil z desetidenního pracovního pobytu na Ukrajině.... a ve městě Ivano-frankovsk jsem v neděli (09.09.2007) na jedný křížovatce viděl BMW......vypadalo podobně jako tohle, jeli jsme proti sobě, takže jsem neměl čas pokukovat a jediné, co mě chytlo byla SPZ... Aa nejsem si jist, jestli byla 7A5 1... nebo 7A1 5... V té rychlosti jsem to faaakt nestihl :-(

Ahoj, diky moc za info, i kdyz si nejsem jistej, jestli zrovna dobry.. :-/
Koukal jsem kde to je..8O Mno jeste to neni nejdal.. Ale stejne kurevsky daleko.. :-/
Mno na druhou stranu, podobny auto s Prazskou znackou na ukraine.. :roll: Dost mala pravdepodobnost..
Jsi si jistej alespon tim prvnim trojcislim?? Pokusil bych se nejak rozhejbat policajty... Nic lepsiho me nenapada..:-/

Ma nekdo lepsi napad?? Sem s nim.. 8)
Modestyna

#59 Příspěvek od Modestyna »

Ali píše:Ahoj, diky moc za info, i kdyz si nejsem jistej, jestli zrovna dobry.. :-/
Koukal jsem kde to je..8O Mno jeste to neni nejdal.. Ale stejne kurevsky daleko.. :-/
Mno na druhou stranu, podobny auto s Prazskou znackou na ukraine.. :roll: Dost mala pravdepodobnost..
Jsi si jistej alespon tim prvnim trojcislim?? Pokusil bych se nejak rozhejbat policajty... Nic lepsiho me nenapada..:-/

Ma nekdo lepsi napad?? Sem s nim.. 8)

určitě to na policajtech zkus. českýho auta na Ukrajině si člověk všimne a jestli bylo podobný, tak je to určo on.
Ali

#60 Příspěvek od Ali »

Jsem v koncich... :? prave (cca 2hod zpet)jsem domluvil s Policajtem, kterej sedi na oddeleni co to ma na starost..
Prubeh (jen nektere casti):
Ja: Dobry den.. tady ten a ten.. Mam u vas nahlasenou kradez sveho vozidla ( jednoducha specifikace )
On: Noooo... a co potrebujete?
Ja: Chtel bych se zeptat...
On: Mate protokol?
Ja: Ano, ale chtel bych..
On: Chcete vedet vysledky..
Ja: NE! Chtel bych se zeptat, jak mam postupovat, kdyz jsem dostal informaci, ze se to auto nachazi na ukraine..
On: Jooooo.. to jááá nevim..
Ja: Co?
On: No nevim... my s tim nic nemuzem.. to zalezi jestli je v Evropsky unii, to ja nevim..
Ja: ... ... :evil:
Cca 5min vysvetlovani, zkouseni navrhovani ruznejch moznejch variant co me napadly..
On: Mmmm.. tak nam to dejte pisemne my to zaradime do spisu a uvidime, jestli s tim neco pujde..
Ja: Mohl bych vam ty informace poslat mailem?
On: Mmm.. Jo!
Ja: Nadiktujete mi teda prosim vasi adresu?
On: Hm.. Budu vam to slabikovat...
Ja: ?? 8O
On: Oskar, Bedrich, Václav,Roman,Petr,Hana,Albert,dve,tecka,Stanislav,Marta,Ivan,Cecilka...
Ja: Omlouvam se, zasekl jsem se u Marty..
On: To nepiste cely... Jen pismena..
Ja: Ja vim, jen jsem to nestihl..
On: (Znovu to samy+dalsich 11jmen) na dalsi tri pokusy, protoze jsem se uz v duchu vazne smal a delalo mi problem udrzet pozornost..
Ja: Dopsal jsem tento mail: obvrpha2.smichov.ds@pcr.cz
Dekuji, nashledanou ( v duchu: Uz snad nikdy, priste radsi rovnou pesky na ukrainu )

Doprdele, tohle jsou lidi, ve ktery mam vkladat duveru a platit je.. ?!

:evil: To se nedivim, ze tu maj lapkove takovej raj.. :evil:
Odpovědět