Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Krádež - prosím pomozte!!

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Zpráva
Autor
Ali

#1 Příspěvek od Ali »

Ahoj vsichni,
Prosim o pomoc!
30.8. 2007 mi byl na v Praze 5 na Smichove na naplavce kousek od botelu Admiral ukradenej muj Mmmazel :evil: :x :cry: :x
Je to cerveny coupe E36 318is v M-paketu s orig. Mkovejma kolama ( vzadu 245 vepredu 225 ) je to rok '93. A ma dost hlucnej vejfuk s tuningovou koncovkou, mracitka. SPZ (pokud tam jeste bude) je 7A5 18-19
Poznavaci znameni je hlavne kraval z vejfuku :) jinak mala samolepka "És" (znacka obleceni a doplnku) na viku od kufru, vedle znacky, mala samolepka Etnies, napravo na prednim narazniku pod svetlem a Big BMW samolepka na levym zadnim okynku. Lak uz je trosku vysisovanej, hlavne strecha a viko kufru.
Pokud ho kdekoliv uvidite tak (nejlepe prizabijte ridice :twisted: ) nebo radsi volejte Policii a me prosim kontaktujte na SZ.

PS: Plus touto zpravou prosim adminy, aby inzerat rozkopirovali, nebo presunuli jeste do temat, kam se to obvykle dela.. Jsem tu jeste trosku lamka a nechtel jsem tim zadelat celej web. Taky kdyby byla moznost vam na mail poslat fotky aby jste mi je sem vyjimecne vyvesili, tak bych byl moc rad. A pokud se najde, tak jen co ho nejak zprovoznim, tak uz si 100% zaplatim clenstvi :) :oops: :)
Take lidi kteri chodej na jiny weby kde by to melo viset, tak at me prosim okopirujou a povesej i tam. Predem dik vsem!!
( mno a ted jdu brecet do kouta mam ho ani ne tri mesice a jeste ho splacim.. :cry: )
Ali

#2 Příspěvek od Ali »

Sry za ten sloh, ale jsem z toho trosku vyvedenej z miry... :?
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od angel_1 »

Ali píše:Sry za ten sloh, ale jsem z toho trosku vyvedenej z miry... :?

Taky kdo by nebyl, kazdopadne posli fotky, poslu je po kamosich, ktery mam vsude po republice, Chudacek mala cernava Iskova krasa :-) tak mail Angel_1@girlstuning.com
Wertheim

#4 Příspěvek od Wertheim »

Budu se po něm koukat.. v Praze jsem každej den.. takový auto s takovou barvou se nedá přehlídnout.. 8)
Tomas8409
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Tomas8409 »

fotky doufám že se najde
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Ali

#6 Příspěvek od Ali »

Diky za pomoc.
Jen nema uz tu samolepku dite v aute priblizne na jejim miste je ta samolepka és ale mensi, ty fotky, az na tu v lese, jsou z doby kdyz jsem to pritahl.
Ali

#7 Příspěvek od Ali »

Tak mam dalsi zpravu, toho hajzla videla moje holka cca pred hodinou jak jede z Andela po Plzensky nahoru. Byla pesmo, tak ho nemohla sledovat, ale poslal jsem tam apon policajty a jel jsem tam s kamosem, ale bohuzel oboji negativni.. Ale tipuju, ze se bude potloukat nekde po Praze nejspis po Praze 5.
Podle popisu Kristyny, jezdi jeste porad na mejch znackach a auto je porad stejny. Tak prosim koukejte co se kde sustne a kdyz ho uvidite, tak hned volejte. Ja se tam jedu jeste tak za pul hodky podivat znova. Drzte mi palce! :?
DAVe_1

#8 Příspěvek od DAVe_1 »

8O tak to je sila.. neuveritelny jak si v tom jeste vozi prdel..jako by se nic nestalo. :evil:

drzim palec! Skoda ze sem z Brna ti moc nepomuzu
Slid

#9 Příspěvek od Slid »

to mě mrzí, přeju ti ať se brzo najde, ale nepobírám že ho někdo čorne a jezdí na pohodu vněm, to je divné, buď se auto krade na díly nebo že se někdo chce jen odvézt a pak se někde nechá a ne aby ho využíval jako by bylo jeho :?
DOEMIXXX

#10 Příspěvek od DOEMIXXX »

budu sledovat, v Praze...na Smichove jsem sice obcas, ale zase nikde neni psany, ze ten curak nemuze bejt jinde! V tu chvili co auto uvidim bude peklo :twisted:
Jo a do SZ mi dej tve tel. cislo. Thx
Tomas8409
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Tomas8409 »

snad se najde... :?
Lukys318is
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Lukys318is »

Jsem z Prahy 5, kdybych ho u nas videl, tak dam urcite vedet... Jinak doufam, ze se najde. Stát se to me tak píšu dopis na rozlučku, a jedu skočit z nuseláku....
prase007

#13 Příspěvek od prase007 »

Z nuseláku neskákej, já bydlim přímo pod nim a když skočíš nešikovně tak dopadneš přesně na moje auto a budu na tom stejně !!!

Budu sledovat i když si myslim že ten zloděj už riskovat nebude.
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Slavisimo »

Hele snad si nespletla s nasim protoze nerad bych aby bratra nekdo honil...bydlim kousek vedle...budu cucet.
Boriss23

#15 Příspěvek od Boriss23 »

..kamarade,vim jak se citis me uz ukradli 2 auta a nenalezly je...držím palce at se najde,a tomu curakovi uriznout curaka
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od matal Moderátor »

To je opravdu drzost ukrást auto a ještě s ním jezdit po městě.. :?

Ať to dobře dopadne, držím palce.. :!:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
ARMAN

#17 Příspěvek od ARMAN »

dej topik na http://forum.e30.cz :!: baworaci si bawa všimnou spiš než někdo jinej. taky to dej na http://www.tuning-forum.org

doufam že se najde rychle v neponičenym stavu... kurvy to jsou! :evil:
Ali

#18 Příspěvek od Ali »

Diky vsem lidi, hrozne potesi vase podpora. Vecer jsem se jeste s kamosem toulal Prahou, hlavne na petce, ale bez vysledku. Tak ted budu doufat a zitra vecer zase patrat...
Ali

#19 Příspěvek od Ali »

Slavisimo píše:Hele snad si nespletla s nasim protoze nerad bych aby bratra nekdo honil...bydlim kousek vedle...budu cucet.

Neboj, videla sice cerveny Bawo v M-paketu, ale ostrila hlavne na znacku.. Da krk za to, ze to byla ta co jsem uvadel 7A5 18-19
Doufam ze kvuli me tam nebudes mit zadnej problem.
A vsichni ostatni prosim nekamenujte Slavisima.. :) ( ja mam navic mracitka, jiny kola a snizenej podvozek )
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od JaraX »

Ali píše:
Slavisimo píše:Hele snad si nespletla s nasim protoze nerad bych aby bratra nekdo honil...bydlim kousek vedle...budu cucet.

Neboj, videla sice cerveny Bawo v M-paketu, ale ostrila hlavne na znacku.. Da krk za to, ze to byla ta co jsem uvadel 7A5 18-19
Doufam ze kvuli me tam nebudes mit zadnej problem.
A vsichni ostatni prosim nekamenujte Slavisima.. :) ( ja mam navic mracitka, jiny kola a snizenej podvozek )

to auto je dost specificky a ja myslím že pokud s tím jezdí nějakej kokot tak se určitě najde. dal jsi to i na e30.cz?
Odpovědět