Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E87 letne obutie

vše o E81/E82, E87/E88, F20/F21/F22/F23, F40
Zpráva
Autor
janbrasna

#21 Příspěvek od janbrasna »

Nicméně já mam v autě Slime (pže údajně nesežere ráfky, což bych u svých 167M 19" nerad) a ti se chlubí tim, že zůstane tekutý a dá se normálně dostat dolů vodou: http://www.ddpneu.cz/product/suv-opravn ... sorem.html
xhans

#22 Příspěvek od xhans »

janbrasna píše:BTW, vy někdo seriózně opravujete (nebo necháváte opravit) pneu po defektu a jezdíte na nich dál? Bych se toho docela bál…

ano nechává opravit defekty v oblasti běhounu... stejně tak všichni co znám... peníze neseru :) ... a i ti co téměř serou opravují defekty.
krabicka3

#23 Příspěvek od krabicka3 »

Kdyz je to hrebicek nebo nejaka mala skoba, tak se to da opravit bez problemu. Kdyz jsem mel Hondu Civic, s opravenou pneu jsem najel desetitisice s opravenou pneu, jel jsem s tim i 220km/h, a naprosto zadny problem.
janbrasna

#24 Příspěvek od janbrasna »

220 je prd, otazka je, nakolik se musi dovyvazovat takova 19" kdyz se tam prida ten knot, a jak to pak zvlada 250… proto se oprav desim.

(Zatim mam "nastesti" vsechny defekty vc. bocnice nebo uplne rozparany, tak jsem to nemusel resit, vse jedine novy… ;D)
xhans

#25 Příspěvek od xhans »

janbrasna píše:220 je prd, otazka je, nakolik se musi dovyvazovat takova 19" kdyz se tam prida ten knot, a jak to pak zvlada 250… proto se oprav desim.

(Zatim mam "nastesti" vsechny defekty vc. bocnice nebo uplne rozparany, tak jsem to nemusel resit, vse jedine novy… ;D)

Nikdo netvrdí definitivně opravovat knotem, knotem opravujes na silnici za prihlizeni ridicu skodovek, kteri se ti smeji... Definitivne opravis klouboukem, vahova zmena pneumatiky vzhledem k tomu, ze z ni nikde nic netrci je podle me zcela zanedbatelna a proto nemusis vyvazovat kolo jako blazen.
Odpovědět