Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E87 rv2006 AUX/IN. Poraďte prosím.
-
Ahoj, zkoušel jsem hledat, abych to tu zbytečně nezasíral, ale nenašel jsem nic...
Když se připíchnu kabelem do vstupu pod loketkou můžu na rádiu mačkat co chci a nějak mi to nejde spárovat/nehraje. Nemáte prosím někdo nějakou radu jak na to aby to hrálo? Je to rok 2006, takže trochu starý auto po kterým toho chci možná trochu moc.
Zkoušel jsem připojit Ipod, Iphone, Ipad a nic nereagovalo ani kabelem z hlavního napájecího konektoru ani spojení výstupem pro sluchátka.
Porate mi prosím. Díky Ondra.
Když se připíchnu kabelem do vstupu pod loketkou můžu na rádiu mačkat co chci a nějak mi to nejde spárovat/nehraje. Nemáte prosím někdo nějakou radu jak na to aby to hrálo? Je to rok 2006, takže trochu starý auto po kterým toho chci možná trochu moc.
Zkoušel jsem připojit Ipod, Iphone, Ipad a nic nereagovalo ani kabelem z hlavního napájecího konektoru ani spojení výstupem pro sluchátka.
Porate mi prosím. Díky Ondra.
-
-
-
-
Já sem si koupil tohle a funguje bez problému. A jak funguje AUX-AUX nevim, třeba toto se do výstupu pro sluchátka na iPodu vůbec nezapojuje, jde to všechno přes vstupní konektor http://www.iphone-prodej.cz/5162-autopi ... one-4.html