Zdravím,
neví náhodou někdo kde je u 118d senzor kapoty a jak ho nastavit? Stává se mi, že když najedu na hrbol, příčný prách apod. tak mě to upozorní na displeji, že mam otevřenou kapotu, ale ta je zavřená.
Díky
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E87 118d sensor kapoty
obecne u bmw byva pod kapotou na pravem blatniku plastovy cudlik, ktery se da zastrcit, u nekterych typu byva v pravo u celniho skla v miste ulozeni spojneho bodu kostry, muze byt jeste na leve strane u celniho skla
serizeni nepomuze, si myslim, je to ON nebo OFF a stary vybehany plast seridit nepude, koupit novy, stoji myslim kolem 4kil. Jeden novej se mi doma vali, mel byt pouzit na jedno auto, ale tam se nakonec vzpamatoval, takze nic, tak jestli ho chces...
serizeni nepomuze, si myslim, je to ON nebo OFF a stary vybehany plast seridit nepude, koupit novy, stoji myslim kolem 4kil. Jeden novej se mi doma vali, mel byt pouzit na jedno auto, ale tam se nakonec vzpamatoval, takze nic, tak jestli ho chces...
vlevo je matal
a vpravo Killca