Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E87 116i či 120i Cena servisních prohlídek?

vše o E81/E82, E87/E88, F20/F21/F22/F23, F40
Odpovědět
Zpráva
Autor
mrozzzik

#1 Příspěvek od mrozzzik »

Ahoj, chtěl bych si pořídit bud BMW 116i nebo 120i a rád bych se zeptal, kolik tak cca stojí servisní prohlídky u autoriz.servisu BMW . Počítám, že jde o BMW, takže to nebude levné jako u Škodovky či nějakého japonce, ale....zas abych věděl horní hranici . Nikdy jsem BMW neměl. Díky za odpovědi.
A je pravda, že BMW service inclusive zahrnuje jen zdarma materiál, práce se platí?
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

vše ti řeknou na dotaz v bmw, pokud ovšem koupíš auto po záruce je myslím blbost měnit olej v bmw :wink:
FrankDrebin

#3 Příspěvek od FrankDrebin »

Uz ses na to jednou ptal a odpoved jsi dostal http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... +inclusive , zakladas tu zbytecne dalsi tema :roll:

Jinak k tem cenam : za vymenu oleje, filtru, brzdovky a zadnich brzd. desticek chteli v autorizaku 20 tisic, v neautorizaku to vyslo na polovinu..
mrozzzik

#4 Příspěvek od mrozzzik »

M3maniac píše:vše ti řeknou na dotaz v bmw, pokud ovšem koupíš auto po záruce je myslím blbost měnit olej v bmw :wink:

proč myslíš že je blbost měnit po záruce olej ? copak BMW olej nepotřebuje ? :lol: :D
mrozzzik

#5 Příspěvek od mrozzzik »

FrankDrebin píše:Uz ses na to jednou ptal a odpoved jsi dostal http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... +inclusive , zakladas tu zbytecne dalsi tema :roll:

Jinak k tem cenam : za vymenu oleje, filtru, brzdovky a zadnich brzd. desticek chteli v autorizaku 20 tisic, v neautorizaku to vyslo na polovinu..

ahoj. jj ptal, ale dozvěděl jsem se akorát kolik stojí jedna hodina v servisu. Ale já prosil o cenu celkem za standardní servisní prohlídku BMW 116i nebo 120i po 30 tísících /nebo po kolika to mívají BMW/. Tedy průměrnou celkovou částku nákladů za materiál a za práci, víš?
scooter_x

#6 Příspěvek od scooter_x »

mrozzzik píše:
M3maniac píše:vše ti řeknou na dotaz v bmw, pokud ovšem koupíš auto po záruce je myslím blbost měnit olej v bmw :wink:

proč myslíš že je blbost měnit po záruce olej ? copak BMW olej nepotřebuje ? :lol: :D

Mám dojem, že "BMW" bylo myšleno jako autosalon BMW, dealer, origo servis. :D
Jinak jsou BMW ale přece tak festovní auta, že po záruce už v něm olej nikdy měnit nemusíš :D :thumbsup:
mrozzzik

#7 Příspěvek od mrozzzik »

scooter_x píše:
mrozzzik píše:

Mám dojem, že "BMW" bylo myšleno jako autosalon BMW, dealer, origo servis. :D
Jinak jsou BMW ale přece tak festovní auta, že po záruce už v něm olej nikdy měnit nemusíš :D :thumbsup:

jj, bylo to dvojsmyslné :D
FrankDrebin

#8 Příspěvek od FrankDrebin »

mrozzzik píše:
FrankDrebin píše:Uz ses na to jednou ptal a odpoved jsi dostal http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... +inclusive , zakladas tu zbytecne dalsi tema :roll:

ahoj. jj ptal, ale dozvěděl jsem se akorát kolik stojí jedna hodina v servisu. Ale já prosil o cenu celkem za standardní servisní prohlídku BMW 116i nebo 120i po 30 tísících /nebo po kolika to mívají BMW/. Tedy průměrnou celkovou částku nákladů za materiál a za práci, víš?

Nic to nemeni na tom, ze zakladas novy tema a nepokracujes v tom starym, zbytecne se to tu "zasira" ( a o BMW Service Inclusive je toho na netu vazne hafo) :wink:

A cena za "prohlidku po 30 tisicich" - fakt je nejlepsi se zeptat v autorizaku, nejaky nastrel za olej a filtry ti daji.. Ja se ted ptal v Renocaru na predni brzdovy desticky a chteji za to opravdu lidovych 8,5 tisice :lol:
xyron

#9 Příspěvek od xyron »

mrozzzik píše:Počítám, že jde o BMW, takže to nebude levné jako u Škodovky či nějakého japonce, ale....zas abych věděl horní hranici .

nevím z jakých informací vycházíš, ale stejnej servis u škodovky taky není "levnej" a u japonců už vůbec ne...

hele, ve 30tisících jsem dělal Audi A3... filtry, olej, kontola ostatního (zadne brzdy ani nic takoveho) a v Auto Jarov jsem platit kolem 10 papiru...

Se Z4 kou jsem to same opět v cca 25 tisicich dělal v neautorizovanem servisu a vyslo to na 4,5 tacu... počitam že v BMW bych vysolil kolem te 12 - 15 ...
mrozzzik

#10 Příspěvek od mrozzzik »

xyron píše:
mrozzzik píše:Počítám, že jde o BMW, takže to nebude levné jako u Škodovky či nějakého japonce, ale....zas abych věděl horní hranici .

nevím z jakých informací vycházíš, ale stejnej servis u škodovky taky není "levnej" a u japonců už vůbec ne...

hele, ve 30tisících jsem dělal Audi A3... filtry, olej, kontola ostatního (zadne brzdy ani nic takoveho) a v Auto Jarov jsem platit kolem 10 papiru...

Se Z4 kou jsem to same opět v cca 25 tisicich dělal v neautorizovanem servisu a vyslo to na 4,5 tacu... počitam že v BMW bych vysolil kolem te 12 - 15 ...

vycházím ze svých zkušeností , teda co se týče Japonců...už mám třetího Japonce a v servisu origo chtějí 490 bez DPH. Co jsem se tu dozvěděl, u BMW cca 1500 bez DPH. A díky za příspěvky ohledně výdajů za Audi a BMW :)
xyron

#11 Příspěvek od xyron »

[quote="mrozzzik]vycházím ze svých zkušeností , teda co se týče Japonců...už mám třetího Japonce a v servisu origo chtějí 490 bez DPH. [/quote]

doma jsme servisovali 10 let Toyotu v autorizovanem servisu a 490 bez DPH to rozhodně nebylo... :evil: Kam s tím jezdíš ?
scooter_x

#12 Příspěvek od scooter_x »

Jen jestli to nejsou ceny v Eurech :D
mrozzzik

#13 Příspěvek od mrozzzik »

xyron píše:[quote="mrozzzik]vycházím ze svých zkušeností , teda co se týče Japonců...už mám třetího Japonce a v servisu origo chtějí 490 bez DPH. [/quote]

doma jsme servisovali 10 let Toyotu v autorizovanem servisu a 490 bez DPH to rozhodně nebylo... :evil: Kam s tím jezdíš ?[/quote][/quote]

do Roto Plzeň, autor.servis Nissan
Odpovědět