Zdravim
mam 1er E87 2005 diesel
nedavno jsem projel díru celkem velkou... od té doby mi auto plave nebo li je nestabilni kdyz jsou koleje tak se to semnou skoro ,, pere,,. V BMW se na to koukali a rikali ze zrejme neco bude s prevodkou rizeni a nabidli novou za 45tis. Nekde jsem cetl ze jse to dá seřídit je to pry jen sroub.
Je to pravda že se to da seridit a ne hned kupovat novej dil ???
dekuji
///MOD Killca: Na co asi je ta kolonka predmet, pri zalozeni tematu, asi na slovo tema nebo dotaz ze? Slova, za ktera na vsech forech sveta se tema/dotaz rovnou haze do kose
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E87 plave na silnici
byva na prevodce zespod na strane ridice velka matice, rekl bych 24ka az 30tka, tou se da pritahnout rizeni, zpevnit, ale rekl bych, ze to to moc nepomuze a naposled sem tu matici videl na e36, tak nevim, jestli ji tam budes jeste mit
mimochodem v druhovyrobe se da nove to rizeni sehnat kolem 15k s tim (autocora), ze pokud ti nejakej kamos da slevu (nebo se stanes clenem klubu a prineses jim klubovou kartu) tak tam je jeste sleva vetsinou 30-45%, takze to ve vysledku vyjde do deseti tisic, ale to je jen mimo
BTW: 45tisic za prevodku? origo nova prevodka stoji 28tisic u toho snad nejdrazsiho dealera BMW v CR
nebo to je i s praci?
mimochodem v druhovyrobe se da nove to rizeni sehnat kolem 15k s tim (autocora), ze pokud ti nejakej kamos da slevu (nebo se stanes clenem klubu a prineses jim klubovou kartu) tak tam je jeste sleva vetsinou 30-45%, takze to ve vysledku vyjde do deseti tisic, ale to je jen mimo
BTW: 45tisic za prevodku? origo nova prevodka stoji 28tisic u toho snad nejdrazsiho dealera BMW v CR

vlevo je matal
a vpravo Killca