ahoj,prosím tě už máš pořešenou tuto barvu v přílože,je to prostě ta "problematická" co je na E39 M5.Ten antracit co máš nahoře se mi zdá pořád malinko jiný,alespoň podle fotek,ale třeba reál je jiný.Jak to řešíš s poštovným,přes ČP nebo jiného přepravce.Nebyly někdy nějaké problémy že se něco nedej bůh ztratilo nebo potlouklo?Čtu tady na tebe samé chvály a rád bych vyřešil nástřik stylingu 65 přes zimu u tebe.Kola jsou jako nová,minulý rok renovovaná ale ten bastard co mi je prodával je dal do normální klasické stříbrné a není to prostě ono.Díky za odpověď.
můžeš mi prosím tě poslat nějakou fotku která se podle tebe asi tak nejvíc přibližuje této orig.barvě?Doufal jsem že už je to vychytaný,ale asi ne.Můžeš mi prosím napsat v čem je takový problém namýchat tuto barvu,jen aby jsi mě jako lajka přes barvy zasvětil do problému.V okolí jsem už byl snad všude v lakovnách,chlápci co lakují auta už pěkných pár let mě taktéž poslali k čertu.No tak asi zůstanou stříbrný,co se dá dělat.Díky moc.
Sweden píše:můžeš mi prosím tě poslat nějakou fotku která se podle tebe asi tak nejvíc přibližuje této orig.barvě?Doufal jsem že už je to vychytaný,ale asi ne.Můžeš mi prosím napsat v čem je takový problém namýchat tuto barvu,jen aby jsi mě jako lajka přes barvy zasvětil do problému.V okolí jsem už byl snad všude v lakovnách,chlápci co lakují auta už pěkných pár let mě taktéž poslali k čertu.No tak asi zůstanou stříbrný,co se dá dělat.Díky moc.
problém je v tom, že tato barva se dělala jen krátce. je to stříkaný černý podklad a na to zvláštní stříbrná. Navíc s tím bylo hodně problémů, tak se přestala lakovat.
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
Sice pozde, ale prece U Bergose sem mel e46 M3alu 18", vysledek predcil me ocekavani... Kvalita prace odvedena na 110% kola jsou opravdu jak kdyby byla zcela nova. zevnitr, zvenku, patky atd, vse ve stavu noveho kola! fakt bombasticke
Ted jsou na ceste druhe kola, tak uz se tesim az prijdou zpet
Tak bohužel díky všemožnému zdražování je už dále nemožné držet cenu tak nízko za lakování. Nová cena za celou sadu je 3500kč (od 20" ceny individuální ). I tak si osobně myslím že cena za odvedenou práci je více než příznivá.
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
bergos píše: Tak bohužel díky všemožnému zdražování je už dále nemožné držet cenu tak nízko za lakování. Nová cena za celou sadu je 3500kč (od 20" ceny individuální ). I tak si osobně myslím že cena za odvedenou práci je více než příznivá.