Klidne SZ, ICQ 219999696, mail zave@seznam.cz, tel 608771762
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Lakování - Brno Komarov
-
Zave
- Klubové ID: 90
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, kdo by potreboval neco olakovat, udelat drobnou karosarinu, svarit plasty, opravit odrene narazniky atd atd, dejte vedet... Mam dilnu v Brne - Komarove, Hnevkovskeho ul. hned naproti OKEY elektrospotrebice... Ceny jsou pratelske, i pro klubaky
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Doporučuji, moje zrcátka lakované Zavem, to je prostě nádhera za pěkný kačky, díky, objevime se zas

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
psena
- Klubové ID: 58
- Kontaktovat uživatele:
Sice mam svyho dlouholetyho lakyrnika, kde mam opravdu mnozstevni slevy (jeste z dob bouraciho mladi
), ale rozhodne Zaveho zkusim.
Delas jeste i kola? Nechal jsem si na Cejlu udelat M5 kola, byly trosku bouchly, tak to srovnali a pak nalakovali...ale jen jakoby nejakou stribrenkou. Nezdalo se me to uz tam, ale vypadalo to pekne...pak poprve umyval kola na wapce a ten lak jsem normalne z pulky umyl? Co to tam dali? To je normalni, ze si nechas udelat kola a oni misto laku daji jen nejakej ksunt? Je fakt, ze to nebylo drahy...ale o penize me neslo, nevim jak je napadlo tam tohle dat.
Tak pokud Zave bys me to laknul, tak budu rad.
Delas jeste i kola? Nechal jsem si na Cejlu udelat M5 kola, byly trosku bouchly, tak to srovnali a pak nalakovali...ale jen jakoby nejakou stribrenkou. Nezdalo se me to uz tam, ale vypadalo to pekne...pak poprve umyval kola na wapce a ten lak jsem normalne z pulky umyl? Co to tam dali? To je normalni, ze si nechas udelat kola a oni misto laku daji jen nejakej ksunt? Je fakt, ze to nebylo drahy...ale o penize me neslo, nevim jak je napadlo tam tohle dat.
-
Zave
- Kontaktovat uživatele:
to ti tak nastrikali ty limce? a to mas vylestene do zrcadla? nebo jak?psena píše:Sice mam svyho dlouholetyho lakyrnika, kde mam opravdu mnozstevni slevy (jeste z dob bouraciho mladi), ale rozhodne Zaveho zkusim.
-
psena
- Klubové ID: 58
- Kontaktovat uživatele:
Ne, uz kdyz jsem si to nesl tak jsem si rikal, ze je to divne... je to jakoby strikle necim stribrnym, ale uz na tom neni zadna dalsi vrstva. Asi jen nejakej zaklad... melo me to napadnout, ze se musi zadat o kompletni renovaci, bral jsem to tak, ze kdyz dam "opravit a pripadne srovnat" kola, tak me to udelaji komplet, ne ze musim vylozene rikat ze chci i lak
No nic, to vyresime spolu... Jen technicky, dve kola mam OK a dve udelana tim zpusobem co pisu, je mozne dodelat lak na tech dvou nebo se musi vsechny 4? Dve nejsou problem, ale pokud 4, tak bych ti musel dovezt cely auto, protoze tolik nahradnich kol nemam
Jinak good luck!
No nic, to vyresime spolu... Jen technicky, dve kola mam OK a dve udelana tim zpusobem co pisu, je mozne dodelat lak na tech dvou nebo se musi vsechny 4? Dve nejsou problem, ale pokud 4, tak bych ti musel dovezt cely auto, protoze tolik nahradnich kol nemam
Jinak good luck!
-
Zave
- Kontaktovat uživatele:
opla
sem uplne zapomel ze tu neco takoveho mam
jinak uz je i nova adresa - vice na http://www.zave.cz
jinak k tomu piskovani, tak moznost mam takovou, ze bych to odvezl na piskovacku do Cernovic - ma to znamy, takze klidne ti dam kontakt a muzes se s nim domluvit primo ty. Pokud chces tak dej vedet
jinak k tomu piskovani, tak moznost mam takovou, ze bych to odvezl na piskovacku do Cernovic - ma to znamy, takze klidne ti dam kontakt a muzes se s nim domluvit primo ty. Pokud chces tak dej vedet