Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Koupě BMW e46 330cd

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Najty

#1 Příspěvek od Najty »

Ahoj lidi prosím vás o víkendu se jedu podívat na tento kus a chtel jsem se zeptat na co si mam treba dat pozor a zkontrolovat na tim aute abyhc poznal jaky byl majitel a nekoupil nejaky srot. Jestli mi muzete poradit nejakymi svymi prispevky jestli mate zkusenost ?
Velvetek
Klubové ID: 2613
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Velvetek »

Jsi ve špatné sekci - tady se řeší web atd...
Když projdeš sekci 3er, najdeš tam toho opravdu dost. O motoru 3.0d toho najdeš hodně i v sekci 5er. Chce to specifikovat rok nebo výkon. Jinak klasika, kontrola podvozku ( klepání/zvuky např. při přejezdu příčných nerovností, při brždění i z při vyšších rychlostech, v případě M paketu jsou podvozkové části ještě o něco dražší ale jde to), motoricky kontrola turba, vstřiků, zátahu atd. Pokud tomu nerozumíš, vem si někoho, kdo bmw zná, jinak do toho můžeš i dost zahučet ze své peněženky... pokud nejsou jasně prokazatelné km, tak řeš spíše stav...

Případně hoď třeba odkaz, pokud je někde na webu...
Najty

#3 Příspěvek od Najty »

http://www.sportovnivozy.cz/40626-bmw-3 ... a-horovice

Cetl jsem nejaky fora a podle toho tenhle kus vypada docela dobre :). Jinak dekuju za rady i s tim ze jsme ve spatne sekci :D
Velvetek
Klubové ID: 2613
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Velvetek »

JJ, je i na e46 klubu, vypadá velmi dobře, tak jen zkontrolovat. hodně štěstí...
Odpovědět