Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	mail bmwklub
- 
				Alp  
- Čestný člen
- Klubové ID: 50
cau, tenhle mail je zrusenej ... pokud ti neco chodi, tak leda jako "podvrzene" s cimz bohuzel nic neudelame ...LOPOLO píše:Ahoj, je mi lito ale stale mi z tohodle mailu neco chodi .. muzete to fakt nejak definitivne zrusit? Diky
fyzicky ten mail ale neexistuje uz dlouho (nevim ted presne od kdy) a ze serveru se na tebe nic nepreposila ...
btw u forwardnutych mailu se zachovava odesilatel, tudit pokud to vypada, ze ti chodi nejaky mail z tehle adresy tak je to cisto cisty spam, ktery ma zfalsovanou adresu odesilatele ... a ve skutecnosti nema s klubem nic spolecneho ...
aha... toho jsem se bal. Diky Alpe.alp píše:cau, tenhle mail je zrusenej ... pokud ti neco chodi, tak leda jako "podvrzene" s cimz bohuzel nic neudelame ...LOPOLO píše:Ahoj, je mi lito ale stale mi z tohodle mailu neco chodi .. muzete to fakt nejak definitivne zrusit? Diky
fyzicky ten mail ale neexistuje uz dlouho (nevim ted presne od kdy) a ze serveru se na tebe nic nepreposila ...
btw u forwardnutych mailu se zachovava odesilatel, tudit pokud to vypada, ze ti chodi nejaky mail z tehle adresy tak je to cisto cisty spam, ktery ma zfalsovanou adresu odesilatele ... a ve skutecnosti nema s klubem nic spolecneho ...
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
jsem na tom stejně  

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!

Je tady nekdo kompetentni nebo se ten spolek uz kompletne rozpadnul?
 Je tady nekdo kompetentni nebo se ten spolek uz kompletne rozpadnul?