jasny , to vi kazdy kdo si precte uvodni stranku... ale klubak dela neco pro klubaka , ne pro verejnost.. ale to mas fuk , ja mam na todle svuj nazor a nikdy v zivote mi jej nikdo nevyvrati , pro me tim , ze si to muze koupit kde kdo kdo neni clenem o.s. ... to absolutne ztratilo jakoukoli hodnotu...Speedy píše:Na tohle já osobně mám zcela jinej názor, BMW KLUB není jen občanský sdružení, ale klub majitelů a příznivců BMW.
.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Diskuze k eshopu
-
- Klubové ID: 775
No nevím, na trikách je logo o.s., ne BMW...Speedy píše:Na tohle já osobně mám zcela jinej názor, BMW KLUB není jen občanský sdružení, ale klub majitelů a příznivců BMW.
Edit: Proto si myslím, že by to mělo souviset jen s o.s.
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
-
matal
- Moderátor
- Klubové ID: 119
- Kontaktovat uživatele:
V poslední době jsem stejného názoru..jurasis píše:No nevím, na trikách je logo o.s., ne BMW...Speedy píše:Na tohle já osobně mám zcela jinej názor, BMW KLUB není jen občanský sdružení, ale klub majitelů a příznivců BMW.
Edit: Proto si myslím, že by to mělo souviset jen s o.s.

Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Oblecenie sa uz rozosielalo. Tebe to nedoslo ? Daj vediet matalovi.Tuning píše:no, nevím jak ostatní, já na to seru, buď mi pošlete peníze na účet nebo oblečení!!!! Ale to už je moc... teď jsem objednával klukům do práce cca 250 ks oblečení s vyšíváním loga firmy a trvalo to necelé 2 měsíce..
7er. True definition of luxury. Yours.
Nevím, je klidně možné, že mu to nedošlo.globusman píše:Nechápu, proč se Tuning tak ptá, když jsi všechny, kterých se to týká, informoval mailem...Speedy píše:Mikiny jsem byl dneska vyzvednout, takže to budu teď posílat. Bohužel se tu vyjadřují lidi, kteří si napamatují, co jsem už několikratá psal a říkal
-
matal
- Moderátor
- Klubové ID: 119
- Kontaktovat uživatele:
Nedošlo mu nic proto,že jsem mu nic neposílal, kdybych mu posílal, tak bych označil v admin-eshopu odesláno a přišel by mu mail, aspoň to předpokládám..Speedy píše:Nevím, je klidně možné, že mu to nedošlo.globusman píše:Nechápu, proč se Tuning tak ptá, když jsi všechny, kterých se to týká, informoval mailem...Speedy píše:Mikiny jsem byl dneska vyzvednout, takže to budu teď posílat. Bohužel se tu vyjadřují lidi, kteří si napamatují, co jsem už několikratá psal a říkal

Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
- globusman
- Klubové ID: 1641
- Kontaktovat uživatele:
Speedy měl na mysli, že mu nedošel ten mail, co posílal všem kvůli zdržení mikin...matal píše:Nedošlo mu nic proto,že jsem mu nic neposílal, kdybych mu posílal, tak bych označil v admin-eshopu odesláno a přišel by mu mail, aspoň to předpokládám..Speedy píše:Nevím, je klidně možné, že mu to nedošlo.globusman píše: Nechápu, proč se Tuning tak ptá, když jsi všechny, kterých se to týká, informoval mailem...
Přesně tak, radši to pošlu ještě jednou.globusman píše:Speedy měl na mysli, že mu nedošel ten mail, co posílal všem kvůli zdržení mikin...matal píše:Nedošlo mu nic proto,že jsem mu nic neposílal, kdybych mu posílal, tak bych označil v admin-eshopu odesláno a přišel by mu mail, aspoň to předpokládám..Speedy píše: Nevím, je klidně možné, že mu to nedošlo.