Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Velikost fotky KLUBOVÁ AUTA
Dobré den,
nenašel jsem žádné podobné téma, proto píšu sem.
Zajímá mě proč je velikost fotek omezená pouze na 100kb.
Přijde mi, že v takové velikosti nelze nahrát aspoň trochu kvalitní fotku.
Jde o to, že v klubových autech by ty fotky snad měly být co nejlepší, proto by bylo vhodné toto omezení zvýšit...
nenašel jsem žádné podobné téma, proto píšu sem.
Zajímá mě proč je velikost fotek omezená pouze na 100kb.
Přijde mi, že v takové velikosti nelze nahrát aspoň trochu kvalitní fotku.
Jde o to, že v klubových autech by ty fotky snad měly být co nejlepší, proto by bylo vhodné toto omezení zvýšit...
-
- Kontaktovat uživatele:
KeyJey píše:je spousta možností kam fotky nahrát, přijde mi zbytečný jima zaplácávat místo na klubovym serveru.
přesně tak, moje slova

4Robi
Ale on myslel klubová auta, ty vidí skutečně jen ty co platí. Tam se "neplatič nedostane", tak je jedno jak je foto nahráno.
Něco jiného je v "prodej BMW", tam to chápu

- Cawba
- Kontaktovat uživatele:
castro píše:jenže taky nezapomeňte že po nějaké době to z imageshack a podobných úschoven zmizí. Což je super v případě třeba nějakých návodů a i ty auta, kdo to má pořád hlídat. Kdyžto tady na serveru to bude napořád, což je výhoda.
Od čeho ten hosting kua platíme
To je presne to, co me v nekterych topikach dost sere, misto obrazku mam akorat sedy krizky

-
- Člen Klubu
Zdravím, chtěl jsem se zeptat kdy bude nové fórum funkční? Někde jsem slyšel, že nebude.. rád bych si zaplatil členství, ale dal jsem si k tomu takovou podmínku, že to bude až k novému fóru. Rád bych ho tím ocenil a taky věřím, že bude i fajně vychytaný.jarda píše:Automatické zmenšování fotek je na novém fóru už funkční.
Uvědomuju si že to už trvá příliš dlouho..
(není to proto že by bylo nějak extra náročné to dát dohromady, je to proto že se k tomu dostanu jen jednou za čas na pár hodin a nikdo to za mě neudělá....)
....ale zuby nechty se bráním zveřejnění nějakého termínu, tohle se totiž opravdu nedá odhadnout. Jisté ale je, že koncem roku budu mít dva nebo tři týdny dovolenou a určitě jí nemalou část budu dělat nový web. A už toho chybí opravdu málo.
(není to proto že by bylo nějak extra náročné to dát dohromady, je to proto že se k tomu dostanu jen jednou za čas na pár hodin a nikdo to za mě neudělá....)
....ale zuby nechty se bráním zveřejnění nějakého termínu, tohle se totiž opravdu nedá odhadnout. Jisté ale je, že koncem roku budu mít dva nebo tři týdny dovolenou a určitě jí nemalou část budu dělat nový web. A už toho chybí opravdu málo.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
jarda píše:Uvědomuju si že to už trvá příliš dlouho..
Věřím, že všichni vydrží a uvolni to, až si budeš jistej, že je novy forum připraveny, neni kam spěchat, lepší kvalita, než kvantita

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!