Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Nacistické symboly jako profilový obrázek?

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Zpráva
Autor
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Pyron »

Nevím jestli je to v rozporu s pravidly fóra, resp. klubu nebo nějakého zákona, ale myslím že je to minimálně nevhodné...

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ile&u=9189

http://cs.wikipedia.org/wiki/1._tankov% ... r%E2%80%9C
bergos Člen Klubu
Člen Klubu

#2 Příspěvek od bergos Člen Klubu »

mě trošku vadí i tohle:

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... le&u=13087

vidím v tom něco jiného.
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
8-)
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Pyron »

to bergos: tak to mě osobně přijde jako snesitelná recese - koneckonců orlice je v německu symbolem stále. To první je přímo symbol SS divize. Ale ok, ať si tam dá každej třeba kravskou kundu..
patriot
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od patriot »

pyron má pravdu, to je recese ....to není trestné. Ten symbol SS divize už ano, ale zase kolik lidí to ví ( kdybych tehle odznak neměl před rokem doma, tak to ani nevím ) :wink:

Ale osobně je mi to šumák, ať si tam každý dá co chce, každý si za svůj profil odpovídá sám :twisted:

Sem i reglej tady ..
http://www.panzernet.net/php/index.php? ... 77a80ae473

se podívejte na ty profily, to sou mazáci :twisted:

např. http://www.panzernet.net/php/index.php?topic=4399.0

a i jinde ...a co se stalo ? nic .. :wink: :wink:
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od matal Moderátor »

Jestli Vás to pohoršuje,tak upozorním admina,aby to smazal.. :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
jurasis

#6 Příspěvek od jurasis »

Je to jednoduché. Pokud ten který symbol nebude ze zákona stanoven jako PROTIZÁKONNÝ, může připomínat co chce...

Igore, neblázni, to by bylo víc protizákonné, jak ten symbol...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
castro
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od castro »

klidně to může být fanda válečnictví. Já si myslim třeba že bf-109 byly taky dobrý letadla a klidně uznám esa co v nich lítali ačkoliv to byly němci.
no prostě, taky si myslim že něco takového mazat je hloupost.. jenom to vypovídá o majitelově smýšlení, a to je jeho problém..
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Pyron »

castro píše:klidně to může být fanda válečnictví. Já si myslim třeba že bf-109 byly taky dobrý letadla a klidně uznám esa co v nich lítali ačkoliv to byly němci.
no prostě, taky si myslim že něco takového mazat je hloupost.. jenom to vypovídá o majitelově smýšlení, a to je jeho problém..

Ok, SS jednotky patří dodnes k nejlepším válečníkům, ale nosit blesky na triku jenom protože jsem fascinován událostmi druhé světové války je trochu mimo zdravý rozum. Jako názorů tady můžeme mít každej plnou prdel, ale co je moc je moc.
frantisek
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od frantisek »

S těmi různýma neonazzi znaky je to takové ......
Asi nejlépe je to popsáno zde:
http://puschman.blog.idnes.cz/c/112303/ ... ckove.html
patriot
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od patriot »

frantisek939 píše:S těmi různýma neonazzi znaky je to takové ......
Asi nejlépe je to popsáno zde:
http://puschman.blog.idnes.cz/c/112303/ ... ckove.html

díky za link, zajímavé, poučné :wink:
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Pyron »

Jo, zajímavý článek - dle datumu vznikl jako reakce na tu kauzu našich kluků z afhgoše (znaky na přilbě = civil do druhého dne). Gazdík dělal svojí práci dobře, napsal článek který hnul křesly. Bohužel je mediální obraz často jen jedním pohledem na věc.
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od ROBi »

Sám bych si to do avataru nikdy nedal, ale každý, ať si tam dá, co chce. Vypovídá to jen a jen o jeho smýšlení a jeho názorech a pohledech na věc. Myslím, že sem se to silně nehodí, ale to už je pak na dotyčném jedinci, jak s tím naloží. Třeba si přečte tuhle diskuzi a hejbne mu to mozkem ;)
patriot
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od patriot »

ROBi píše:Vypovídá to jen a jen o jeho smýšlení a jeho názorech a pohledech na věc. Myslím, že sem se to silně nehodí, ale to už je pak na dotyčném jedinci, jak s tím naloží. Třeba si přečte tuhle diskuzi a hejbne mu to mozkem ;)

Robi, nedívej se na to tak černě :idea: Může to být fanda military, 2. svět války, Německá armády ... nic a nikoho tím nepodporuje.

Já "mám také rád" 2 svět. válku, obzlášť wehrmacht a luftwaffe, rukama mi toho prošlo za ty roky tolik, že bych si mohl postavit menší SS divizi a rozhodně si nemyslím že jsem nějaký nácek, že propaguji něco zakázaného. Doma mám desítky filmů a x knížek. Se jen podívej na ty bitvy, na ty rekonstrukce z 2. svět, války. To jsou nadšenci a co diváků na to chodí. Sem tam viděl kluka, cca 8 let, v německé uniformě Hitlerjugend, jeho otec pěšák wehrmachtu, se všemy znaky, vyznamenáními ...atd. A vše na veřejnosti, na místě veřejnosti přístupném :wink: A mnoho jiných. Např. na aukru můžeš prodat naprosto vše s touto tématikou, postačí tahle věta v aukci :

Nabídka mých předmětů je určena výhradně jen pro sběratelské účely. Tímto prohlašuji, že nejsem členem žádného hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka nebo takového, které hlásá národnostní, rasovou či třídní zášť vůči jiné skupině osob, ani taková hnutí nepodporuji.

A tady je to jen o vzájemné toleranci ... :wink: ...ale čert nikdy nespí, nevíš kdo se na to zvenku podívá a blbě to pochopí. I když připouštím, že bych si to do profilu asi nedal :nono:
T613
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od T613 »

no nevim ... pokud si tu nekdo vystavi SS obrazek tak je to proste propagace uplne stejna jako bych si to nalepil na auto. To ze jsem fanousek muzes pak vysvetlovat na oddeleni PCR kdyz te zastavi hlidka ... ze to nekdo sbira je vec jedna, ale tezko si obleces uniformu fuhrera a pujdes s tim po namesti, tak dopadnes uplne stejne. Neco jineho je retro akce (bitva apod) na tohle tema na soukromem pozemku, to chapu.

Tady nejde o to komu se co libi, ale ze to propagace je, tudiz je to mimo zakon. Staci se mrknout po netu, za co vam URNA vyrazi dvere, par tricek, nalepek, prospektu a mate hned zaznam.

Ja jsem taky fanousek SA 58 tak jsem si znehodnoceny kousek koupil. Ale urcite s nim nepujdu pres rameno do banky s usmevem dokola. Skoncim minimalne hubou na zemi a noc na predbeznem :-D
Killca

#15 Příspěvek od Killca »

Pyron píše:
castro píše:klidně to může být fanda válečnictví. Já si myslim třeba že bf-109 byly taky dobrý letadla a klidně uznám esa co v nich lítali ačkoliv to byly němci.

Ok, SS jednotky patří dodnes k nejlepším válečníkům, ale nosit blesky na triku jenom protože jsem fascinován událostmi druhé světové války je trochu mimo zdravý rozum. Jako názorů tady můžeme mít každej plnou prdel, ale co je moc je moc.
me taky prijde mimo zdravy rozum nazyvat lidi rasistama za to, ze nemaj radi cikany, kdyz jim cernosi, cinani, indiani atd jinak nevadi, tak tohle je neco podobnyho
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Fantucci
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Fantucci »

já s Pyronem souhlasím - také mi to nepřijde ok
e46 325i Touring; X5 e70 3,0d xdrive
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Pyron »

Killca píše:
Pyron píše:

me taky prijde mimo zdravy rozum nazyvat lidi rasistama za to, ze nemaj radi cikany, kdyz jim cernosi, cinani, indiani atd jinak nevadi, tak tohle je neco podobnyho

Rasistu může iritovat i pouze jedna rasa, resp. jedinec kvůli své rase, takže to co píšeš je zcestné.
ivezcordoba
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od ivezcordoba »

to nemáš pravdu, cigánská rasa tak úplně není
jinak zcestné to je protože to nepatří do této části fóra ani do tohoto tématu

ale k věci ... také si myslím že je to minimálně nevhodné, možná by i bylo dobré to smazat
100RM

#19 Příspěvek od 100RM »

mat ja vase starosti ...
7er. True definition of luxury. Yours.
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Pyron »

100RM píše:mat ja vase starosti ...

Máš čas tady ty sračky pročítat, tak asi mnoho starostí nemáš :D
Odpovědět