Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Nejde odpovídat do topiců Ostatní srazy a akce
- Lion
- Kontaktovat uživatele:
Hele a jak si to vlastně představujete? To budou BMW srazy a tuning srazy a já nevím např. Karel pude ted do kina,sejdeme se před lahvárnou. To vše ted bude v jednom chumlu? Pokud ano, tak to potěš koště. A nebo bude sekce Srazy a po kliknutí na položku se mě rozklikne rozcestník na BMW srazy a Ostatní srazy?
Mě zrovna tenhle krok pro změnu nedává žádný smysl. Pokud (Jarda, Bazzi či Jurassis) má nějaký pádný vysvětlení, tak sem s ním.
Mě zrovna tenhle krok pro změnu nedává žádný smysl. Pokud (Jarda, Bazzi či Jurassis) má nějaký pádný vysvětlení, tak sem s ním.
ja bych to zkusil otestovat, jsou to proste jen srazy, ty lepsi budou "dulezite", pokud poradatel nebo autor pozada a zbytek bude zivy podle aktivity
uz tak byly vselijaky bmw srazy rozhazeny v ostatnich i v BMW srazech, tak ted je to v jednom a nikdo se nemuze zmylit, kdyz se to neosvedci, tak vsechno se da resit si myslim
uz tak byly vselijaky bmw srazy rozhazeny v ostatnich i v BMW srazech, tak ted je to v jednom a nikdo se nemuze zmylit, kdyz se to neosvedci, tak vsechno se da resit si myslim

vlevo je matal
a vpravo Killca 

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak srazy Bmw klubu budou oznaceny jako dulezite jak rekl killca a zbytek je stejne uplne jedno... porad je to sraz jako sraz stejne v akcich klubu byli i jine akce a v jinych akcich byli taky akce klubaku takze v podstate ty dve sekce budes mit v jedne pohromade,stejne si ctes obe 

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
- Lion
- Kontaktovat uživatele:
Ok, to zní rozumně. Mám rád pořádek a šuplíkový efekt. Je mně jasný, že tahle změna odlehčí moderátorům. Pokud by to bylo jak dosud, tak by se musel více kontrolovat obsah založených srazů a případně je škatulkovat do BMW srazy a Ostatní srazy. Ale fungovalo to léta a nebyl problém. Uvidíme jak se ujme tahle nová myšlenka. Akorát by to chtělo dát nějakou hlášku pro ostatní lidi, kteří se do této sekce Srazy chtějí podívat a reagovat, tak aby jim to zahlásilo, že probíhá přesouvání a slučování Ostatních srazů a BMW srazů pod jednu sekci Srazy a případně ještě datum předpokládané funkčnosti.Killca píše:ja bych to zkusil otestovat, jsou to proste jen srazy, ty lepsi budou "dulezite", pokud poradatel nebo autor pozada a zbytek bude zivy podle aktivity

Sloučit tyto dvě sekce byla má iniciativa... podle mě je kontraproduktivní mít dvě sekce na srazy v situaci kdy není definován rozdíl mezi klubovým a neklubovým srazem.
Až se definuje co je klubový sraz, můžeme to zase rozdělit, ale byl jsem svědkem už několika diskusí na toto tema a nikam nevedli.
Až se definuje co je klubový sraz, můžeme to zase rozdělit, ale byl jsem svědkem už několika diskusí na toto tema a nikam nevedli.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
jarda píše:Sloučit tyto dvě sekce byla má iniciativa... podle mě je kontraproduktivní mít dvě sekce na srazy v situaci kdy není definován rozdíl mezi klubovým a neklubovým srazem.

*nevedly
Ještě doplním... k návrhu na sloučení jsme se dostali na VH přes diskusi o právech zápisu a čtení v obou srazových sekcích.
Čemu se směješ AC?
Ještě doplním... k návrhu na sloučení jsme se dostali na VH přes diskusi o právech zápisu a čtení v obou srazových sekcích.
Čemu se směješ AC?
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
jarda píše:Sloučit tyto dvě sekce byla má iniciativa... podle mě je kontraproduktivní mít dvě sekce na srazy v situaci kdy není definován rozdíl mezi klubovým a neklubovým srazem.
Myslis ze je treba zvysovat na bmwklubu produktivitu?

LOPOLO píše:jarda píše:Sloučit tyto dvě sekce byla má iniciativa... podle mě je kontraproduktivní mít dvě sekce na srazy v situaci kdy není definován rozdíl mezi klubovým a neklubovým srazem.
Myslis ze je treba zvysovat na bmwklubu produktivitu?Rozdeleni je prehlednejsi a vidim to jak Lion. Existuje nejakej racionalni duvod to slucovat? Me prislo prirozeny mit oddeleny srazy klubu nebo lidi kolem nej ( treba mord, regionaly nebo big ) od tuzingovejch a jinejch moto srazu. Proc menite fungujici system? Ja jsem tady nikdy nevidel/neslysel nikoho, kdo by si na tohle rozdeleni stezoval. Nebo takovy lidi jsou? Treba jo, ale ja jsem to tu nikdy nezaznamenal.
souhlasim s tebou LOPOLO.
killca... jatro a placani tady akorat vedeš ty v první lize......

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
LOPOLO píše:jarda píše:Sloučit tyto dvě sekce byla má iniciativa... podle mě je kontraproduktivní mít dvě sekce na srazy v situaci kdy není definován rozdíl mezi klubovým a neklubovým srazem.
Myslis ze je treba zvysovat na bmwklubu produktivitu?Rozdeleni je prehlednejsi a vidim to jak Lion. Existuje nejakej racionalni duvod to slucovat? Me prislo prirozeny mit oddeleny srazy klubu nebo lidi kolem nej ( treba mord, regionaly nebo big ) od tuzingovejch a jinejch moto srazu. Proc menite fungujici system? Ja jsem tady nikdy nevidel/neslysel nikoho, kdo by si na tohle rozdeleni stezoval. Nebo takovy lidi jsou? Treba jo, ale ja jsem to tu nikdy nezaznamenal.
nikdo si na to nahlas nestěžoval to je pravda , ale pokud si dobře pamatuju tak po vznesení návrhu tam nějakej les rukou byl....
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
Tak ještě jednou a pomalu... na VH se řešilo kdo bude mít právo číst a psát do které srazové sekce. Na toto tema probíhala diskuse ze které zase jednou vyplynulo, že nikdo vlastně neví, který sraz do které sekce patří.
Já přednesl myšlenku, že není dobré mít dvě sekce v situaci, kdy nedokážeme určit který sraz do které sekce patří. Dvě sekce vznikly předpokládám kvůli snažší orientaci, ale v kombinaci s chybejícím kritériem pro rozdělení příspěvků byl výsledkem přesný opak. (proto, LOPOLO, kontraproduktivní)
Nové rozdělení fóra kterého součástí bylo sloučení srazových sekcí odsouhlasilo 100% přítomných.
Existuje nejakej racionalni duvod to slucovat?
Jednak bys spíš měl hledat důvod mít to rozdělené a jednak ano, důvodem je to, že se nemůžeme dohodnout který sraz kam patří.
Me prislo prirozeny mit oddeleny srazy klubu nebo lidi kolem nej (treba mord, regionaly nebo big ) od tuzingovejch a jinejch moto srazu.
To je jedno z možných rozdělení, bohužel se nepoužívá (Agip a mnoho jiných bylo v sekci Ostatní srazy a akce)
Proc menite fungujici system?
Tomu se říká vývoj, myslíme si že takhle to bude lepší (my účastníci VH)
Na závěr ještě jednou zopakuji - pokud někdo přijdete s vhodnou definicí Klubového srazu, Rada ji jistě odsouhlasí a můžeme Srazy zase rozdělit.
Já přednesl myšlenku, že není dobré mít dvě sekce v situaci, kdy nedokážeme určit který sraz do které sekce patří. Dvě sekce vznikly předpokládám kvůli snažší orientaci, ale v kombinaci s chybejícím kritériem pro rozdělení příspěvků byl výsledkem přesný opak. (proto, LOPOLO, kontraproduktivní)
Nové rozdělení fóra kterého součástí bylo sloučení srazových sekcí odsouhlasilo 100% přítomných.
Existuje nejakej racionalni duvod to slucovat?
Jednak bys spíš měl hledat důvod mít to rozdělené a jednak ano, důvodem je to, že se nemůžeme dohodnout který sraz kam patří.
Me prislo prirozeny mit oddeleny srazy klubu nebo lidi kolem nej (treba mord, regionaly nebo big ) od tuzingovejch a jinejch moto srazu.
To je jedno z možných rozdělení, bohužel se nepoužívá (Agip a mnoho jiných bylo v sekci Ostatní srazy a akce)
Na závěr ještě jednou zopakuji - pokud někdo přijdete s vhodnou definicí Klubového srazu, Rada ji jistě odsouhlasí a můžeme Srazy zase rozdělit.
jarda píše:Tak ještě jednou a pomalu... na VH se řešilo kdo bude mít právo číst a psát do které srazové sekce. Na toto tema probíhala diskuse ze které zase jednou vyplynulo, že nikdo vlastně neví, který sraz do které sekce patří.
Vysledkem byl presny opak? Rozdeleni bylo min prehledny??? To sis ted u pocitace komplikovane zavtipkoval nebo to myslis vazne?
Chybejici kriterium? Ja myslel ze je to vcelku vsem normalnim lidem jasny ale uznavam, ze jsem se asi splet.

jarda píše:Nové rozdělení fóra kterého součástí bylo sloučení srazových sekcí odsouhlasilo 100% přítomných.
Na to jsem se po svejch zkusenostech s VH ani neptal a spis apeloval jistou ( uznavam ze naivni ) nadeji na tebe.
jarda píše:Existuje nejakej racionalni duvod to slucovat?
Duvod, proc to mit rozdeleny jsem napsal a rekl bych, ze normalnim lidem je to po cely roky jasny, co kam patri.
jarda píše:Me prislo prirozeny mit oddeleny srazy klubu nebo lidi kolem nej (treba mord, regionaly nebo big ) od tuzingovejch a jinejch moto srazu.
Jak nepouziva? Jak rikam, bezne se to tak roky naprosto prirozene pouzivalo. Ty fakt nejsi schopen rozlisit rozdil mezi doslova sporadickým setkanim nekolika lidi na Agipu a tradicnim regionalem, mordem, bigem nebo podobnou akci? Fakt potrebujes nutne nejakou presnou definici aby se v klubu lip dejchalo? Jestli to chapu dobre, klidne me kdyz tak oprav pokud se pletu, tak jedinej "racionalni" argument pro spojeni je obecna neschopnost vycejtit hranice mezi bmw srazem a dalsima srazama, je to tak? S vama je prdel, co kdyz nekdo napise do pokecu prispevek, ve kterym budou i veci technickyho razu, ( sakra, ted neni definovano ) navrhnes sloucit pokec s technickou sekci? To je princip pro ten tvuj vyvoj? Navrhuju malilinkou zmenu. Nebylo by pro zmenu lepsi zkusit nejdriv myslet a az pak pripadne jednat?
Pokud si prekladatel s VH skutecne mysli ze tohle je lepsi ( prospesny ) - produktivnejsi

Myslel jsem to vážně, rozdělení je podle mě míň přehledné. Samozřejmě to že já mám takový pocit nic neznamená, ale na VH to vypadalo že zdaleka nejsem jediný.
Úplně stejně se můžu zeptat já Tebe proč si myslíš že je přehlednější mít to ve dvou sekcích namísto v jedné s tím že důležité (klubové..) akce budou označeny jako Důležité..
"Všem normálním lidem je to jasný" je kritérium které podle mě funguje do určitého počtu zainteresovaných lépe než přesná definice a nad určitý počet naopak. Příklad viz kterákoliv firma která měla nejdřív 10 zaměstnanců a žádná pravidla a pak se rozrostla na několik set zaměstnanců z kterých půlka dělá jen byrokracii pro ty ostatní. Těch deset bude do smrti vzpomínat jak to bylo v malé firmě bez pravidel lepší, ale každému je jasné že velká firma tak fungovat nemůže.
Ach ty kriteria,.. pravidla, .. normy
))
Rozdělení Srazů do dvou sekcí si právě nějaké to pravidlo nebo normu vyžaduje, jedna společná srazová sekce ne.
jedinej "racionalni" argument pro spojeni je obecna neschopnost vycejtit hranice mezi bmw srazem a dalsima srazama, je to tak?
Mezi "Klubovým srazem" a dalšími srazy, ano. A absence rozumného důvodu to mít rozdělené. To že to Tobě připadá přehlednější neni argument, mně to připadá míň přehledné. Proto se o tom hlasovalo.
Úplně stejně se můžu zeptat já Tebe proč si myslíš že je přehlednější mít to ve dvou sekcích namísto v jedné s tím že důležité (klubové..) akce budou označeny jako Důležité..
"Všem normálním lidem je to jasný" je kritérium které podle mě funguje do určitého počtu zainteresovaných lépe než přesná definice a nad určitý počet naopak. Příklad viz kterákoliv firma která měla nejdřív 10 zaměstnanců a žádná pravidla a pak se rozrostla na několik set zaměstnanců z kterých půlka dělá jen byrokracii pro ty ostatní. Těch deset bude do smrti vzpomínat jak to bylo v malé firmě bez pravidel lepší, ale každému je jasné že velká firma tak fungovat nemůže.
Ach ty kriteria,.. pravidla, .. normy

Rozdělení Srazů do dvou sekcí si právě nějaké to pravidlo nebo normu vyžaduje, jedna společná srazová sekce ne.
jedinej "racionalni" argument pro spojeni je obecna neschopnost vycejtit hranice mezi bmw srazem a dalsima srazama, je to tak?
Mezi "Klubovým srazem" a dalšími srazy, ano. A absence rozumného důvodu to mít rozdělené. To že to Tobě připadá přehlednější neni argument, mně to připadá míň přehledné. Proto se o tom hlasovalo.
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
jardo sorry, ale to na co se ptaš ti tu už Lopolo 2x napsal
Když o tom přemejšlim, je fakt že i když byl sraz klubovy, byl skupinou lidi bran jako neklubový, i když na pozvankach i nalepka bylo BMWklub Čr. Pokud ani takovy sraz neni klubovy, je opravdu těžké definovat, co znamená klubový 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!