Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Technicka sekce?
-
- Kontaktovat uživatele:
bazzi píše:Asi jsem hloupí, ale nerozumím tvé logice a toho jak si upravuješ to co jsem napsal, evidentně je ti to jedno. Důležité je , že máš vždy pravdu jen TY
Asi jo...... to maji vsichni drzet hubu a krok a cekat, aby mohli neco rict nebo na neco upozornit az na VH? To zavirani se VR pred clenama stoji pekne za hovno. Nevim proc je vase sekce zamknuta. Kdyz jsem tam mel pristup pro cteni tak se tam stejne resil prd, a pak me nekdo strihl, nevim proc. Jen drzet hubu a nekecat do VR, kdyz by se to resilo verejne tak by spousta lidi mohlo mit nejake konstruktivni navrhy, ale nekomu by asi utrpelo ego, ze ho to nenapadlo samotneho.... nevim jak si to vylozit.
Ja jsem taky nedelal technicke info k e34 proto aby ho nekdo zamknul a chtel za to prachy. A nevim jak ted, ale tenkrat podobne obsahla tabulka nikde na netu nebyla (i kdyz neni uplne dokonala a chybi par udaju, stravil jsem na tom hodne casu).
Proti tobe a Matalovi nemam pul slova, jde videt podle toho co jste pro klub udelali, ze jste na pravem miste. Ted z nechuti klubove sekce nejak nectu a nevim co se tady zase resilo za srance...
to ze si majitel informaci nezela aby to tam bolo - ok, ale nezaskodilo by aspon dat vediet, ze to je zmazane ...
To ze sa rada pred clenmi uzatvara atd ... sekce rada nikdy nebola viditelna clenom, nikdy to nikomu nevadilo. A teraz je to nasa chyba ? To snad ani nepotrebuje komentar ...
To ze sa rada pred clenmi uzatvara atd ... sekce rada nikdy nebola viditelna clenom, nikdy to nikomu nevadilo. A teraz je to nasa chyba ? To snad ani nepotrebuje komentar ...
7er. True definition of luxury. Yours.
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Bazzi + 100RM:
jj, na spravnem mistě
Bazzi: Neřikam že cokoliv řeknu je pravda, ale ani neni pravda jen to, co si vyložíš ty podle sebe, ostatní to mohou chápat i po svym, vim že to je špatně a měl bych držet hubu a krok, ale na to fakt....................a hodně z vysoka
což mi připomíná, že by se na forum měli dát srací smajly

Bazzi: Neřikam že cokoliv řeknu je pravda, ale ani neni pravda jen to, co si vyložíš ty podle sebe, ostatní to mohou chápat i po svym, vim že to je špatně a měl bych držet hubu a krok, ale na to fakt....................a hodně z vysoka

což mi připomíná, že by se na forum měli dát srací smajly

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Speedy píše:No já nevím, ale nedokážu si představit, že bych smazal půlku věcí tohodle fóra, protože jsem to udělal já. Smazáním technické sekce je trest pro členy a ne pro VR.
Tak by se mela VR zamyslet

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Já bych transparentnost rady navrhl ted, jenže nebudu navrhovat bod, když si ho nemužu osobně obhajovat a na další VH už třebas nebudu ani člen, ale věřim, že hodně lidí už ty techlemechtle ve VR lezou na nervy a procpou to časem 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
Brátn
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
podle mě není potřeba, aby "radní" sekci klubu viděli všichni členové o.s. ale členové, kteří se o klub zajímají a na VH jezdí by se do této sekce podle mě a mého selského rozumu dostat měli, mělo by to být jedno z těch zvýhodnění co mají "aktivní" členové klubu mít,
myslím, že nebude problém tento návrh na VH podat a bezproblémů o něm hlasovat
myslím, že nebude problém tento návrh na VH podat a bezproblémů o něm hlasovat

-
- Kontaktovat uživatele:
Naprosto beru vysvetleni jake napsal Patras, je to srozumitelny a jasny.
Nereba kolem toho kafrat. Nevidim to jako nejaky naschval, ale jako formu protestu. Tohle jsou jen dusledky, toho co se tu deje.
Pokud se neco rychle nezmeni, tak se obavam, ze jedna generace BMW klubu uz to nemuze dat nikdo dokupy. Obcas tu mam pocit, ze ta chvile uz nastala a nevratne zmenila pristup ke klubu a ke clenum navzajem. A bohuzel, pravdepodobne nic se nezmeni ze dne na den ani probehlou mimoradnou VH. Dame tomu cas, proste neco se tu posralo, je na urcitych lidech aby si to sami uprimne analyzovali a podle toho se zachovali.
Nereba kolem toho kafrat. Nevidim to jako nejaky naschval, ale jako formu protestu. Tohle jsou jen dusledky, toho co se tu deje.
Pokud se neco rychle nezmeni, tak se obavam, ze jedna generace BMW klubu uz to nemuze dat nikdo dokupy. Obcas tu mam pocit, ze ta chvile uz nastala a nevratne zmenila pristup ke klubu a ke clenum navzajem. A bohuzel, pravdepodobne nic se nezmeni ze dne na den ani probehlou mimoradnou VH. Dame tomu cas, proste neco se tu posralo, je na urcitych lidech aby si to sami uprimne analyzovali a podle toho se zachovali.
-
- Kontaktovat uživatele:
alp píše:surfis píše:Pokud vím, tak Technické informace a Technická encyklopedie byla vždy přístupná pouze členům.
Tak to se seredne pletes. Doporucuji ti nevyjadrovat se k vecem o kterych nevis ...
Když jsem byl ještě jako nečlen, tak jsem tam přístup neměl. Z toho jsem usuzoval, že to tak doteď nebylo. Jestliže to tak nyní není, beru zpět větu výše napsanou...
surfis píše:Jestliže to tak nyní není, beru zpět větu výše napsanou...
Tohle by jsi mel napsat trosku drive ... doporucuji mene ignorance a vice se nad sdelovanymi vecmi zamyslet ... a taky cist, napriklad Rudoshe, ktery to par prispevku pred tebou psal ...
dvakrat mer, jednou rez, plati v tehle dobach za hodne platne pravidlo ...