Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Technicka sekce?

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Zpráva
Autor
bazzi Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od bazzi Člen Klubu »

Asi jsem hloupí, ale nerozumím tvé logice a toho jak si upravuješ to co jsem napsal, evidentně je ti to jedno. Důležité je , že máš vždy pravdu jen TY 8)
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od RuDoSh »

bazzi píše:Asi jsem hloupí, ale nerozumím tvé logice a toho jak si upravuješ to co jsem napsal, evidentně je ti to jedno. Důležité je , že máš vždy pravdu jen TY 8)

Asi jo...... to maji vsichni drzet hubu a krok a cekat, aby mohli neco rict nebo na neco upozornit az na VH? To zavirani se VR pred clenama stoji pekne za hovno. Nevim proc je vase sekce zamknuta. Kdyz jsem tam mel pristup pro cteni tak se tam stejne resil prd, a pak me nekdo strihl, nevim proc. Jen drzet hubu a nekecat do VR, kdyz by se to resilo verejne tak by spousta lidi mohlo mit nejake konstruktivni navrhy, ale nekomu by asi utrpelo ego, ze ho to nenapadlo samotneho.... nevim jak si to vylozit.

Ja jsem taky nedelal technicke info k e34 proto aby ho nekdo zamknul a chtel za to prachy. A nevim jak ted, ale tenkrat podobne obsahla tabulka nikde na netu nebyla (i kdyz neni uplne dokonala a chybi par udaju, stravil jsem na tom hodne casu).

Proti tobe a Matalovi nemam pul slova, jde videt podle toho co jste pro klub udelali, ze jste na pravem miste. Ted z nechuti klubove sekce nejak nectu a nevim co se tady zase resilo za srance...
100RM

#23 Příspěvek od 100RM »

to ze si majitel informaci nezela aby to tam bolo - ok, ale nezaskodilo by aspon dat vediet, ze to je zmazane ...

To ze sa rada pred clenmi uzatvara atd ... sekce rada nikdy nebola viditelna clenom, nikdy to nikomu nevadilo. A teraz je to nasa chyba ? To snad ani nepotrebuje komentar ...
7er. True definition of luxury. Yours.
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#24 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

No já nevím, ale nedokážu si představit, že bych smazal půlku věcí tohodle fóra, protože jsem to udělal já. Smazáním technické sekce je trest pro členy a ne pro VR.
George_D
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od George_D »

Bazzi + 100RM: :roll: jj, na spravnem mistě

Bazzi: Neřikam že cokoliv řeknu je pravda, ale ani neni pravda jen to, co si vyložíš ty podle sebe, ostatní to mohou chápat i po svym, vim že to je špatně a měl bych držet hubu a krok, ale na to fakt....................a hodně z vysoka :wink: Obrázek

což mi připomíná, že by se na forum měli dát srací smajly :lol:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
surfis
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od surfis »

Pokud vím, tak Technické informace a Technická encyklopedie byla vždy přístupná pouze členům.

Smazání je trapný pokus se mstít.

Speedy napiš mi v jakém formátu ti stačí ona tabulka a já jí z dostupných informací vytvořím. Nejsem natolik ješitný, abych se takto choval.
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od RuDoSh »

Speedy píše:No já nevím, ale nedokážu si představit, že bych smazal půlku věcí tohodle fóra, protože jsem to udělal já. Smazáním technické sekce je trest pro členy a ne pro VR.

Tak by se mela VR zamyslet :-) Cleny uz zda se potrestala dost. Treba rytim do fin. prispevku na akce pro cleny klubu a tim padem nechuti organizatoru neco delat, zamknutim fora, vycistenim uctu za "super" klubove predmety.... ktere jste vybrali v zamcene sekci.... to ze je to zamkle mi vadi od zacatku, muze nekdo vysvetlit proc to tak je?
Alp Čestný člen
Čestný člen

#28 Příspěvek od Alp Čestný člen »

surfis píše:Pokud vím, tak Technické informace a Technická encyklopedie byla vždy přístupná pouze členům.

Tak to se seredne pletes. Doporucuji ti nevyjadrovat se k vecem o kterych nevis ...

surfis píše:Smazání je trapný pokus se mstít.

Bez ohledu na to, pravne korektni a patrikovi se nedivim
bazzi Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od bazzi Člen Klubu »

Ani nevím jestli má cenu něco zdůvodňovat.

Můžeš navrhnou bod na VH, i když mám pocit, že už se to řešilo...
George_D
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od George_D »

Já bych transparentnost rady navrhl ted, jenže nebudu navrhovat bod, když si ho nemužu osobně obhajovat a na další VH už třebas nebudu ani člen, ale věřim, že hodně lidí už ty techlemechtle ve VR lezou na nervy a procpou to časem 8)
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Brátn Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Brátn Moderátor »

podle mě není potřeba, aby "radní" sekci klubu viděli všichni členové o.s. ale členové, kteří se o klub zajímají a na VH jezdí by se do této sekce podle mě a mého selského rozumu dostat měli, mělo by to být jedno z těch zvýhodnění co mají "aktivní" členové klubu mít,

myslím, že nebude problém tento návrh na VH podat a bezproblémů o něm hlasovat :)
E36 325i Convertible | E39 528i LPG pracant | E61 545i LPG dailycar | E86 Z4 3.0si #0Z4C0UPE | K1100LT Cafe Brat Racer #builtnotbought

Obrázek Obrázek
Brátn Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Brátn Moderátor »

George_D píše:Já bych transparentnost rady navrhl ted, jenže nebudu navrhovat bod, když si ho nemužu osobně obhajovat a na další VH už třebas nebudu ani člen, ale věřim, že hodně lidí už ty techlemechtle ve VR lezou na nervy a procpou to časem 8)

já to mám v plánu navrhnout :wink: viz. můj příspěvek výše
E36 325i Convertible | E39 528i LPG pracant | E61 545i LPG dailycar | E86 Z4 3.0si #0Z4C0UPE | K1100LT Cafe Brat Racer #builtnotbought

Obrázek Obrázek
psena
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od psena »

Naprosto beru vysvetleni jake napsal Patras, je to srozumitelny a jasny.
Nereba kolem toho kafrat. Nevidim to jako nejaky naschval, ale jako formu protestu. Tohle jsou jen dusledky, toho co se tu deje.
Pokud se neco rychle nezmeni, tak se obavam, ze jedna generace BMW klubu uz to nemuze dat nikdo dokupy. Obcas tu mam pocit, ze ta chvile uz nastala a nevratne zmenila pristup ke klubu a ke clenum navzajem. A bohuzel, pravdepodobne nic se nezmeni ze dne na den ani probehlou mimoradnou VH. Dame tomu cas, proste neco se tu posralo, je na urcitych lidech aby si to sami uprimne analyzovali a podle toho se zachovali.
surfis
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od surfis »

alp píše:
surfis píše:Pokud vím, tak Technické informace a Technická encyklopedie byla vždy přístupná pouze členům.

Tak to se seredne pletes. Doporucuji ti nevyjadrovat se k vecem o kterych nevis ...

Když jsem byl ještě jako nečlen, tak jsem tam přístup neměl. Z toho jsem usuzoval, že to tak doteď nebylo. Jestliže to tak nyní není, beru zpět větu výše napsanou...
KeyJey

#35 Příspěvek od KeyJey »

jak u blbecku na dvorecku tohle fakt...
Alp Čestný člen
Čestný člen

#36 Příspěvek od Alp Čestný člen »

surfis píše:Jestliže to tak nyní není, beru zpět větu výše napsanou...

Tohle by jsi mel napsat trosku drive ... doporucuji mene ignorance a vice se nad sdelovanymi vecmi zamyslet ... a taky cist, napriklad Rudoshe, ktery to par prispevku pred tebou psal ...

dvakrat mer, jednou rez, plati v tehle dobach za hodne platne pravidlo ...
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od patras Čestný člen »

zvlastni jak kazda vec tady vyvola vasnive diskuze a vsechny ve finale smeruji jednim smerem .. rada stoji za hovno ...

surfisi tvy vylevy o "trapnem msteni se" jsou usmevny .. sam jsi pro klub udelal hovno tak soupej nohama
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
surfis
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od surfis »

patras píše:...sam jsi pro klub udelal hovno tak soupej nohama

Jo??? Tak to šoupej nohama ty frajere... :roll:
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od patras Čestný člen »

boze ty se taky musis vyjadrovat vsude a ke kazdy kravine :lol: :lol: :lol:
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET