http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... highlight=
To si děláte legraci? Za současného stavu to znamená úplné zrušení moderace, neb všechny sekce jsou po uzamčení pouze klubové, jiní uživatelé než klubáci na fórum nemají právo zápisu.
Tento návrh VR je příklad nekoncepce, kvůli které navrhuji odvolání VR.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Konec moderace klubových sekcí..
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Proč? Mně to smysl dává. Zápis je sice pouze pro klubáky, ale pro čtení jsou některé sekce veřejnosti zamčené, tam ať je klidně hnůj, zůstane "doma", ale veřejně přístupné sekce by si měly aspoň nějakou úroveň moderováním držet ...
Aneb navenek budeme působit jako seriozní podnik a teprve po zaplacení nováček zjistí, co jsme to tady za bandu trotlů
Aneb navenek budeme působit jako seriozní podnik a teprve po zaplacení nováček zjistí, co jsme to tady za bandu trotlů

E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
ex E36 316iCompact
Misa píše:Proč? Mně to smysl dává. Zápis je sice pouze pro klubáky, ale pro čtení jsou některé sekce veřejnosti zamčené, tam ať je klidně hnůj, zůstane "doma", ale veřejně přístupné sekce by si měly aspoň nějakou úroveň moderováním držet ...

Francisi, je to celkom sranda, najdi este nejake body a vytvor k nim temy ...
K moderovaniu - mne sa ten navrh paci, preco by som mal moderovat klubaka, ktory je postihnutelny tym, ze jeho identita je znama ? Ale tebe asi vadi ze ti niekto zobral hracky ...
7er. True definition of luxury. Yours.