Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
člensství v klubu
- globusman
- Klubové ID: 1641
- Kontaktovat uživatele:
Jaký máš členský číslo? Najdeš tady http://www.rb.cz/firemni-finance/transp ... 1921446001 svou platbu?sominek píše:ahoj. mám taky dotaz. je to už necelý 3 týdny co jsem poslal penízky na členství po jednom roce a včera mi přišel email, Vaše členství bylo ukončeno. Díky za odpověď
-
- Klubové ID: 1613
- Kontaktovat uživatele:
díval jsem se na ty firemní transakce - nikde to tam neníglobusman píše:Jaký máš členský číslo? Najdeš tady http://www.rb.cz/firemni-finance/transp ... 1921446001 svou platbu?sominek píše:ahoj. mám taky dotaz. je to už necelý 3 týdny co jsem poslal penízky na členství po jednom roce a včera mi přišel email, Vaše členství bylo ukončeno. Díky za odpověď
posílal jsem to přes složenku - Den podání 4.8.09, podací číslo 03005, částka 405kč, účel platby - roční poplatek
-
- Klubové ID: 775
Pokud jsi posílal složenku, musíš poslat kopii složenky na mail rady. Pošta si píše čísla jaký chce a nejde spárovat platbu s uživatelem, protože je tam jiný symbol.
Mimochodem je to tady probráno snad desetkrát...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
- globusman
- Klubové ID: 1641
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel si to nepíše pošta, ale naše banka... Když přijde platba složenkou na můj účet, mám tam variabilní symbol uveden správně....jurasis píše:Pokud jsi posílal složenku, musíš poslat kopii složenky na mail rady. Pošta si píše čísla jaký chce a nejde spárovat platbu s uživatelem, protože je tam jiný symbol.
-
- Klubové ID: 775
To jsem nevěděl. Předpokládal jsem, že v.s. do banky přichází s platbou a nějak se mi nezdá, že by to dělala banka, ta k tomu nemá žádný důvod. Transakce z hotovosti na převod se dělá na poště, ne? Ale nevidím do toho. Schválně se zkusím zeptat.
Edit: faktem je, že jsem se teď díval a třeba dobírka mi teď přišla přesně, jak jsem to napsal na složenku, ale víc zkušeností s poštou nemám...
Taky důvod pro změnu banky...
Edit: faktem je, že jsem se teď díval a třeba dobírka mi teď přišla přesně, jak jsem to napsal na složenku, ale víc zkušeností s poštou nemám...
Taky důvod pro změnu banky...

.
.
.