Kamil328i píše:Ahoj, psal sem ti SZ ohledně změny nicku. Zazdil jsi to, nembo na mě jen obyčejně dlabeš?Speedy píše:nick změním, ale diakritiku nedávám, protože tu máme jeden modul na administraci uživatelů a ten pak blbne a ještě nebyl čas to opravit.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Lze změnit NICK?
-
jurasis
- Klubové ID: 775
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
- Killca
- Klubové ID: 1648
zaneprazdnen, je to na dyl, musis byt silny a vydrzetKamil328i píše:Ahoj, psal sem ti SZ ohledně změny nicku. Zazdil jsi to, nembo na mě jen obyčejně dlabeš?Speedy píše:nick změním, ale diakritiku nedávám, protože tu máme jeden modul na administraci uživatelů a ten pak blbne a ještě nebyl čas to opravit.
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
Kamil328i píše:Ahoj, psal sem ti SZ ohledně změny nicku. Zazdil jsi to, nembo na mě jen obyčejně dlabeš?Speedy píše:nick změním, ale diakritiku nedávám, protože tu máme jeden modul na administraci uživatelů a ten pak blbne a ještě nebyl čas to opravit.
čoveče, asi mi to někde zapadlo, jak jsi to chtěl změnit?
-
jurasis
Na Kamil328i...Speedy píše:Kamil328i píše:Ahoj, psal sem ti SZ ohledně změny nicku. Zazdil jsi to, nembo na mě jen obyčejně dlabeš?Speedy píše:nick změním, ale diakritiku nedávám, protože tu máme jeden modul na administraci uživatelů a ten pak blbne a ještě nebyl čas to opravit.
čoveče, asi mi to někde zapadlo, jak jsi to chtěl změnit?
.
.
.
-
jurasis
Záleží, kdo Tě kopnul...surfis píše:Killčáku, co máš proti Passatu? Si ještě nezažil TDI kopanec do zad co?Hanz píše:tss, víš prd co je to adrenalin by Das Auto:-)Killca píše:no tak nez bude bmwklub cr mezinarodni, tak to uz budu mit pasata kombi a budu si menit pliny
.
.
.