Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

moderátoři auto-moto

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
kavanda

#1 Příspěvek od kavanda »

nic osobně proti nikomu nemám,ale toto už beru jako buzeraci:

MOD - prosim o radne vyplneni nazvu tohoto inzeratu , nebo bude smazan , jitz jsem to parkrat udelal za tebe , ale zrejme nevis ze moderatorum tady nic mazat nemuzes...
kavanda

#2 Příspěvek od kavanda »

kavanda píše:nic osobně proti nikomu nemám,ale toto už beru jako buzeraci:

MOD - prosim o radne vyplneni nazvu tohoto inzeratu , nebo bude smazan , jitz jsem to parkrat udelal za tebe , ale zrejme nevis ze moderatorum tady nic mazat nemuzes...

kdybych tam napsal nějakou kokotinu tak to beru,ale až takhle :?
Martinéz

#3 Příspěvek od Martinéz »

:?:
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Pazdi »

sem hledal něco ohledně moderátorů nějakýho pořadu:-D
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Panaque »

:?: 8O
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#6 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

je to vazne tak tezke vyplnit nazev inzertau ??? jako napsat E34 TURBO , sorry , ale to tak kazdeho nasere kdyz se tam podiva a zjistio ze tam je tds.... a nebo krasna pětečka , nebo jak jsi to mel napsane...

je to vazne takovy problem naspat E34 2,4tds ?

ja jsem pro poradek , jestli by se tobe libilo klikat na inzeraty ktere nenesou nazev toho co se tam prodava a pri takovych kvantech jakou jsou na bmwklubu... tak s tim vazne nic vic nenadelam..

kazdopadne ,

nepatri to do pokecu
a stejne koncim s inzerci , nebot napr. takovych nepochopitelnych temat jako je todle mam plny zuby :-)
takze dokud to budu mit na starost , bude tam poradek... od 1.1. si tam delejte co chcete kdyz se vam to tak libi , to ze tady par lidi nehledi na ostatni je docela vec co mi pije krev....

Uvedom si prosím tě , že v inezrci je hodne prispevku a kolikrat vazne hledim jak tema popisujete.... nicmene... PRAVIDLA INZERCE jsi urcite necetl , kdyz se tady tak divis...

a na konec,,... nikoho nebuzuruju...

aaale.. to uz je jedno.. jeste to prosim vydrz do 1.1.2009 :lol: tady pan vykulenej nademnou ti najde nahradu ktera to bude delat lepe.

tady to máš kdybys hledal http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=48907

je to divne , ale prijde mi ze se divate na vec pouze svyma ocima a heldate za vsim buzeraci... na to kaslu todle cist , nebo poslouchat , kdyz nema nekdo smysl pro poradek a ohled na jine lidi , tak to radsi nebudu delat nic... :lol:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#7 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Panaque píše::?: 8O

cemu se zase divite pane radní....

zrejme chcete vysvetleni.. takze pokud nestaci to co jsem napsal tak muzu specialne pro vas....
pokud nekomu upravim nazev inzeratu ... ( na coz mam jako MOD pravo , kdyz neni vyplnen jako obektivni pro navstevniky inzerce) a zakladatel inzeratu mi to minimalne 5x smaze a zase to necha bejt.... tak vsude jinde by inzerat byl uz davno smazan.. jen tady na tom klubu se porad neco toleruje !!! a psat atdy ze jsem to toleroval a bral zezacatku jako srandu nebot Kavandu znam nema smysl... timhle topikem sem zase nohama na zemi. :P

meli by jste s tim zacit neco delat , nebot takovy masovy narust jaky tady je , nepovede nikam jinam nez do řiti , bez radnych pravidel v inzerci :? :wink: ale to je ohraná písnička.... Ve Fakultce v Olomouci maji taky pořád na vše čas.... :D
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#8 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

GeorgosAc píše:

zrejme chcete vysvetleni.. takze pokud nestaci to co jsem napsal tak muzu specialne pro vas....
pokud nekomu upravim nazev inzeratu ... ( na coz mam jako MOD pravo , kdyz neni vyplnen jako obektivni pro navstevniky inzerce) a zakladatel inzeratu mi to minimalne 5x smaze a zase to necha bejt.... tak vsude jinde by inzerat byl uz davno smazan.. jen tady na tom klubu se porad neco toleruje !!! a psat atdy ze jsem to toleroval a bral zezacatku jako srandu nebot Kavandu znam nema smysl... timhle topikem sem zase nohama na zemi. :P

meli by jste s tim zacit neco delat , nebot takovy masovy narust jaky tady je , nepovede nikam jinam nez do řiti , bez radnych pravidel v inzerci :? :wink: ale to je ohraná písnička.... Ve Fakultce v Olomouci maji taky pořád na vše čas.... :D

Naprosto souhlasím s Jirkou, pockejte, až dodelam ted inzertni modul, to pak bude rezba :-)
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Panaque »

GeorgosAc píše:

Divil jsem se dotazu zakládajícího...

Nepochopím, jak může někomu nedocvaknout co dělá špatně...

Díky za trpělivost a vysvětlení...

Speedy: to se bude těšit více lidí :twisted:
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Panaque »

GeorgosAc píše:
cemu se zase divite pane radní.... zrejme chcete vysvetleni.. takze pokud nestaci to co jsem napsal tak muzu specialne pro vas...

Dej si studenou sprchu, jo :wink:
Killca

#11 Příspěvek od Killca »

kavanda píše:kdybych tam napsal nějakou kokotinu tak to beru,ale až takhle :?

no me osobne dost vadi kdyz se nekdo pta na neco cose da pojmenovat ale uvede: "poradte", to dokaze cloveka vyvezt z miry kdyz je takovych temat par pod sebou, nepojmenovanych temat v inzerci sem si zatim nevsim (zrejme kuli tomu ze to rizek stale opravuje) ale kdyby nekdo prodaval treba bmw e36 m3 3,2 a do nazvu inzeratu by napsal napriklad: "P:bmw" tak to sorry, ale to je mazacka inteligence :-D

a nevim proc se cilis :) vzdyt o nic extra nejde, proste mi mod napise ze sem neco posral, opravim a jdu dal, je to vsem ku prospechu a jeto ok, nevidim duvod v tom ze by nekdo nekoho tady chtel buzerovat :)
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
patriot
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od patriot »

A hlavně, kdyby to napsal nějaký nováček ... Název prodám BMW turbo, taky jsem očekával nějakou bestii a né e34 2,4 tds ( to "s" je tam ještě mylně uvedené navíc).... Prostě zde se rozčiluje zbytečně, pouze mu bylo vytknuto, ať si to opraví, nic víc ... :wink:

Nevím, co je na tom nejasné :roll: :roll:
kavanda

#13 Příspěvek od kavanda »

OMLOUVÁM SE VŠEM ZŮČASTNĚNÝM
NEBUDU TO BRÁT NA LEHKOU VÁHU - DODRŽOVÁNÍ PRAVIDEL

NÁZEV INZERÁTU JSEM POJAL JAKO REKLAMNÍ TRIK

JIŘÍ, OMLOUVÁM SE TI.
Killca

#14 Příspěvek od Killca »

kavanda píše:OMLOUVÁM SE VŠEM ZŮČASTNĚNÝM
NEBUDU TO BRÁT NA LEHKOU VÁHU - DODRŽOVÁNÍ PRAVIDEL

NÁZEV INZERÁTU JSEM POJAL JAKO REKLAMNÍ TRIK

JIŘÍ, OMLOUVÁM SE TI.

to snad neni za co se omlouvat, jen sem myslel, ze je dobry informovat ze vystizny nazev topicu se velice prijemne cte a s pozitivnimi pocity se na nej reaguje :)
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#15 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

v pohode , ja se omlouvam za muj zpusob konverzace , nebot mi opravdu zacina hrabat ze svech starosti co ted mam... nejsem zadnej dráb ..... uz je na case aby to vzal nekdo jinej,,....

panaque.. dal jsem si tu sprchu a covece...... pomohlo to...Obrázek
100RM

#16 Příspěvek od 100RM »

Nechcete utopit v akvarku ? :-D
7er. True definition of luxury. Yours.
Odpovědět