Zhruba před půl rokem jsem si vyplnil registraci o členství, na základě členského čísla jsem měl zaplatit do nějakého termínu poplatek a bylo by vše ok. Tenkrát jsem to nezaplatil a členem se tedy nestal, zhruba před týdnem jsem se chtěl registrovat znovu a ejhle-registraci nebylo možné provést protože můj nick už je registrovaný. Chápu, nejspíš jsem si ho sám registroval před tím zhruba půl rokem. Znamená to tedy, že když teď už jen pošlu peníze se svým reg.číslem na účet, že se mi aktivuje to členství o které jsem žádal poprvé před tím půl rokem? Jde mi samozřejmě o to abych teď neposlal love a pak nezjistil že s takovou prodlevou to posílat už nejde.
Teoreticky by jsi měl být z db registrovaných nezaplacených členů vymazán, ale prakticky to děláme jednou za rok. Takže když teď pošlel příspěvek se svým čl.číslem=VS, tak bude vše v pořádku.
Kamil328i píše:O.K. Za jak dlouho mohu čekat průvodní dopis s kartou a začít si konečně užívat výhody členství?
Jelikož jsi v profilu neměl vyplněnou adresu, neměl jsem ti kam kartu poslat. Poslal jsi mi ji ve středu. Doufám, že nepočítáš s tím, že hned poběžím sólo s tvou kartou na poštu V pondělí budu dělat darší várku karet, takže to odešlu s nimi (v pondělí či v úterý) Takže bys to měl mít doma nejpozději ve čtvrtek.