Stačilo napsat SZ, zmenši si to, vyměn to, bla bla,bla... a né to hned mazat. Práce na 30 sec, to samé jak to hned smazat.
Buďme lidi, peace ...

youwee píše:limitem není jen velikost v KB ale i rozměry... A pravidla sou daný, tak na co upozorňování?
RuDoSh píše:ja jsem to nemazal, ale mel jsi ho myslim o 7pixelu vetsi na vysku.... to ze byl na sirku mensi to urcite nekompenzuje..... je tady uz tolik lidi, ze se musi buzerovat za vse, jinak to bude klondajk.... takze budne lidi a dodrzujme pravidla....
patras píše:mel jsi cca o 20 pixelu vic na vysku navic samej smajlik ... precti si pravidla .. uz neupozornuju to bych se upsal .. rovnou mazu .. a ze 2 tydny nikomu nevadil bylo jen tim ze jsem ho nepotkal v zadnem tematu jinak bych ho smazal driv ....
RuDoSh píše:patriot1 píše:Původně jsem chtěl napsat něco o rovných a rovnějších ...
nechapu na co narazis....
patriot1 píše:100RM píše:Nechapem preco sa kazdy ohana nejakym vip, nejakym rovnym a rovnejsim a podobne. Kua mal som velky obrazok, bol mi smazan a este som k tomu dostal po...b, tak co to blabolas ?
A ty víš, jak byl velký ?? Ty jsi ho viděl ??? Viděl si prd ...
GeorgosAc píše:patriot1 píše:100RM píše:Nechapem preco sa kazdy ohana nejakym vip, nejakym rovnym a rovnejsim a podobne. Kua mal som velky obrazok, bol mi smazan a este som k tomu dostal po...b, tak co to blabolas ?
zenska ktere se kouri z kundy nejde bohuzel prehlidnout......
patriot1 píše:100RM píše:Nechapem preco sa kazdy ohana nejakym vip, nejakym rovnym a rovnejsim a podobne. Kua mal som velky obrazok, bol mi smazan a este som k tomu dostal po...b, tak co to blabolas ?