Tak tedy kolik, kam, č. účtu, V symbol, či jak se to platí .. atd.

Rád zaplatím, jen děkuji za trpělivost, potom nechť to admin. smaže, ať to tu nezasírám ....

patriot1 píše:Díky moc...A poslat 505,-kč složenkou na uvedené č. účtu a na tuhle adresu ??? Pokud ano, můžete to smazat, zítra to jdu zalepit, díkes...
![]()
![]()
BMWKLUB ČR
Jandova 3/10
190 00 Praha 9
jurasis píše:patriot1 píše:Díky moc...A poslat 505,-kč složenkou na uvedené č. účtu a na tuhle adresu ??? Pokud ano, můžete to smazat, zítra to jdu zalepit, díkes...
![]()
![]()
BMWKLUB ČR
Jandova 3/10
190 00 Praha 9
Jen na účet. Na adresu nic neposílej...
100RM píše:Vysvetlenie je jednoduche:
kym prachy z posty na ucet pridu, nejaku dobu to trva. Lukas H. vzdy v sobotu aktivuje ucty, to znamena, ze pokial to tam do piatku na ucte nebolo (o com teda pri rychlosti posty pochybujem), tak si musis pockat do dalsej soboty.
patriot1 píše:Ve středu jsem poslal složenkou peníze a stále nic ... V. symbol mám 1556 ....![]()
Prosím o vysvětlení ....![]()
Potom to smažte, díky moc ..
patriot1 píše:Přesně před týdnem jsem poslal členský příspěvek a ještě není na účtě....
Pošta blbá, do Prahy je to z Kladna 25 km, kdybych to odvezl osobně, už to tam je .....![]()
![]()
Na účtě klubu to sleduji, stále nic ....![]()
![]()
![]()
http://www.ebanka.cz/tran_uct/1921446001.html
Ta co teď, čekat ... ???
Dan td píše:patriot1 píše:Přesně před týdnem jsem poslal členský příspěvek a ještě není na účtě....
Pošta blbá, do Prahy je to z Kladna 25 km, kdybych to odvezl osobně, už to tam je .....![]()
![]()
Na účtě klubu to sleduji, stále nic ....![]()
![]()
![]()
http://www.ebanka.cz/tran_uct/1921446001.html
Ta co teď, čekat ... ???
U pošty je to naprosto normální dodací lhůta, nechápu, že v době všech možných internet-, GSM- a já nevím jakých bankingů to posíláš poštou?
100RM píše:patriot1 píše:Tak dneska je to 9 dní ... a nic !!! Tak co mám dělat ?? Posraná pošta ..![]()
Skus sa opytat na poste kde si to posielal, co s tym je...
matal píše:Oskenuj ústřižek o zaplacení a pošli ho na mail lukash@bmwklub.cz a popros ho aby Tě aktivoval v nejbližším termínu..