Mám dotaz na vedení klubu, jestli neuvažuje platícím členům za to pětikilo dát alespoň pár kb navíc do schránky soukromejch zpráv .
Příjde mi docela trapné, když mi tam asi po 70 zprávách svítí 90% zaplněno ... to je jak před 20ti lety, kdy byly 20mb disky a i každý ANSII znak měl svoji váhu, ale dnes?
Proto navrhuji minimálně pro platiče jakékoliv kapacitní limity co se soukromých zpráv týká zrušit. A jestli ne, tak chci znát důvod proč ne
Počkat jak mazat?Mě tam nikdy nic nesvítilo.Mě to furt ukazuje 100 přečtených zpráv a ty starý se mě ztratí když příde nová a furt mě to ukazuje 100.To je asi max limit že?
panove, na kolik (rozumne) si to predstavujete? ted je 100 a pred pul rokem to bylo 50 pry
ono teoreticky je pravda, ze je to dost zprav, ze se clovek divi co s tim delame (speedy:"to ses sberatel nebo co ") i ja si rikam ze je to dost, ale na druhou stranu, kdyz clovek dostane 100 zprav tydne, tak je to nic ze
ja jsem potreboval vetsi schranku na SZ ohledne MORDSESSIONu , nebot sem potreboval zalohy od kazdeho pisemne , dale mi pise kvanta lidi ohledne inzerce , a ostatni zpravy.. cirka by mi vyhovovalo pro me potreby tady na foru... 500-600 ? ))
kdysz jsem to konzultoval s Radkem , tak to nejde individualne... muselo by se to nejak nastavit vsem... mno.. snad to bude , nebot mi mizi dulezite veci....
mno, uz to slape, zrejme, to zobrazeni poctu zprav jen u textu "dorucene" je sice trosku mimo sve misto (kdyz jsou naklikle odeslane treba) ale jestli to ukazuje spravne, tak ty SZ slapou uz na vic, parada
Od ted je pro cleny o.s. 200SZ, pro necleny zustalo 100SZ. Je to pouze do Dorucenych. Ostatni zustavaji bezezmeny. Zvyseni je mozne, doprogramoval jsem to i v administraci, takze staci to prepsat v konfiguraci. V pripade nejakych chyb to hlaste zde.