Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

malinky navrh na zlepseni fora

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
pepus

#1 Příspěvek od pepus »

Cau,
jenom me napadlo, ze by mozna nebylo od veci zavest jednu funkci, ktera funguje na jinych forech bezicich na stejnem systemu. je to podle me idealni kompromis mezi nezasiranim temat a neomezovanim projevu...

princip je videt napr. zde - http://czfree.net/forum/showthread.php? ... post202898

kdyz nekdo napise picovinu/offtopic, moderator ho nesmaze, ale "zmoderuje", neboli jeho prispevek je videt jen po rozkliknuti, ale nezmizi, ani neprekazi. treba by to bylo vhodne i v inzeratech (zastavam nazor, ze jsme zde na klubu, nikoliv inzertnim serveru, takze rozebirat technicky stav vozidel by se melo, ale zase ne na ukor rozpoutani diskuze v inzeratu - takze zmoderovat a nechat)

co vy na to? nevyresilo by to nekolik zbytecnych diskuzi?
pepus

#2 Příspěvek od pepus »

ups, koukam ze tam mozna maji jiny system, ale zajiste takovy plugin existuje i pro phpbb, nebo by nebyl zas takovy problem ho vytvorit
100RM

#3 Příspěvek od 100RM »

Kamo, jak tak citas par diskuzi, tak ti musi aj samemu dojst - to by si sa ako moderator "uklikal" k smrti ...

A mimochodom, ja ti to teda odmoderujem: tento topic patri do sekce: dotazy & připomínky & náměty, kam to prave ted presouvam ;-)
7er. True definition of luxury. Yours.
pepus

#4 Příspěvek od pepus »

100RM píše:Kamo, jak tak citas par diskuzi, tak ti musi aj samemu dojst - to by si sa ako moderator "uklikal" k smrti ...

A mimochodom, ja ti to teda odmoderujem: tento topic patri do sekce: dotazy & připomínky & náměty, kam to prave ted presouvam ;-)

jasny, ja jsem to myslel pouzivat misto funkce smazat - aby vam zase dotycny zmoderovanec nenadaval do komunistu a podobne veci... aby bylo videt, co za picovinu placal, kdyby o to nekdo stal
Radim046
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Radim046 »

Já myslim že slovenskej moderátor maže velice rád :D
100RM

#6 Příspěvek od 100RM »

Radim046 píše:Já myslim že slovenskej moderátor maže velice rád :D

Ver mi - nemaze velice rad. Niekedy to ale inak nejde, pokial sa objavuju rasisticke veci, nadavanie, warez a podobne... Ak si to chces vyskusat, staci povedat ;-)
Killca

#7 Příspěvek od Killca »

no, ja bych si to klidne zkusil :) rad bych pro bmwklub neco udelal, mam si nejdriv calnout prispevek? :)
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Panaque »

Killca píše:no, ja bych si to klidne zkusil :) rad bych pro bmwklub neco udelal, mam si nejdriv calnout prispevek? :)

Mno to by bylo záhodno, pokud chceš být součástí tohoto spolku...

Co se týče návrhu částečného promazávání, nesouhlasím, například rasistické výhružky od člena PrahaV8 by se stále dali zobrazit a to je dle mého soudu nepřípustné.
Starosta

#9 Příspěvek od Starosta »

Panaque píše:...Co se týče návrhu částečného promazávání, nesouhlasím, například rasistické výhružky od člena PrahaV8 by se stále dali zobrazit a to je dle mého soudu nepřípustné.

Myslím, že to přípustné je. Nezobrazuje to nazor BMW klubu, ale jednoho internetoveho individua s radnym postizenim. Ja bych svobodu projevu nebral, pokud to neni OT - aspon pak kazdej vidi, co je zac.

Tim chci rict, ten rozklik mi prijde fakt dobrej napad 8)
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#10 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

system to neumoznuje to za a a za b bych pokec nemoderoval vubec, pokud nejde o warez apod zlocinecke chovani.
fix
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od fix »

mě se ten pepusův nápad taky líbí, čtu si většinou příspěvky technického rázu a dobrat se něčeho přes ty OT je někdy o nervy (pokec moc nečtu tam je mi to jedno)
zaroveň chápu že nevím kdo by to dělal... :oops:
Killca

#12 Příspěvek od Killca »

tak kdyby to uz melo fungovat, tak to uz by snad bylo na jeden klik vid, ale tak nic no, skoda
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Panaque »

fix píše:mě se ten pepusův nápad taky líbí, čtu si většinou příspěvky technického rázu a dobrat se něčeho přes ty OT je někdy o nervy (pokec moc nečtu tam je mi to jedno)
zaroveň chápu že nevím kdo by to dělal... :oops:

Pokud by to ten člověk minimalizoval tímto způsobem, mohl by to rovnou smáznout když už to bude dělat...
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od matal Moderátor »

Jako nebránil bych se tomu rozkliku,moderátor by měl možnost OT skrýt nebo smazat..
Ale záleží zda je to technicky možné..
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
100RM

#15 Příspěvek od 100RM »

Uz tak 5 prispevkov dozadu sme sa dozvedeli, ze to technicky mozne neni ...
Odpovědět